Přejít na obsah

Marttyho Černá paní

Doporučené příspěvky

Zatím se kontrolka pořád neukázala a osvětlení RZ svítí dál, takže to řešit nebudu. :)

Dnešní "výlet" do Autos Kunštát - nový přírůstek do rodiny. :D Šestiměsíční čekání se vyplatilo, zítra se vyřídí značky a v pátek převzít. :) RS, benzin, DSG, šedá matná, black paket, sound system, Columbus, aktivní tempomat, digitální příjem, zásuvka na 220, sleva na 720 tisíc. :)

post-32743-0-86179000-1394632567_thumb.jpg post-32743-0-13420700-1394632584_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martty23
Odkaz ke komentáři

Martty:

Jsou to klasické homologované žárovky H7 s xenonovým plynem ;) HID je prasárna, do toho bych nešel.

Já tedy ostřikovače nikdy neměl, ale zatím koho znám, kdo je má (xenony), všichni si na ně stěžují z důvodu větší spotřeby vody a z důvodu minimální efektivity s vedlejším problémem v podobě zprasených blatníků. Někteří dokonce zaškrtili přívody.

Proto být tebou, vykašlu se na to, přilepím je a bude.. Šroubovák je riziko, ale asi nic lepšího nevymyslíš. U nás se toto zatím naštěstí nekrade..

Odkaz ke komentáři

Pokud nepůjde o joudu, pozná, že to xenony nejsou. Pokud ano, firma zaplatí.. ;)

Ale z toho obavy nemám, pod barákem již léta stojí různé (nejen) OII s xenony a nikdy se tu dosud nic nestalo :palec:

Maro: Já vím, ale to jsou lidi, kteří o tom nic neví a termín BCM jednotka asi nikdy neslyšeli - proto trochu prasácky zaškrtili přívod. ;)

Odkaz ke komentáři

Jako přijít o ostřikování se mi zrovna nechce, ale je pravda, že když auto naleštím, pak někde jedu, ostříknu a mám od toho celý blatníky, to mě vyloženě se*e! :wallbash: :D

jkohy - to už bych je tam snad přivařil svářečkou na plasty! :D

gord007 - prohlížel sis ji v Kunštátě? :D

marekczek - ano, je to DSG. :) Ale slyšel jsem, že stejné auto v manuálu jede podstatně líp, že ho DSG dost uškrtí, tak nevím. Vždycky jsem byl odpůrce automatu, ale člověk by si nejspíš zvykl rychle. :)

Stickler - věděl by si prosím název těch žárovek? :)

Jinak dnes přezuto. Byly jiné plány na kola a podvozek, ale jak už jsem tu psal, musí to počkat do příštího roku, letos vyhrály jiné věci (su pod pantoflem, no... :D ).

Odkaz ke komentáři

Takhle: svítivost tě nijak neoslní. Při mokré vozovce je světlo moc studené a není nic vidět. Zde bude NB lepší.

Ale barvou je to 100% rozdíl. Jsou to jediné žárovky, kde máš barvu světla min. 4 tis. K garantovanou a je to znát, nějaké Cool Blue od Osramu, které jsem měl dříve, se mohou jít schovat. Zvláště ve tmě vypadají odstínem úplně jako xenony (ale já mám čočky), ve dne na pohled také. Vedle xenonů samozřejmě svítí více do žluta, ale vedle klasických halogenů jsem se až divil, jak hnusně žluté běžné žárovky jsou :palec:

Zde jsem vyhrabal fotky, které jsem dělal. Upozorňuji, že v parkovačkách mám modré NARVA žárovky, které mají svítit více do bíla (dodáváno jako originál ke xenonům). Na první fotce je porovnání s běžnou žárovkou (fotka trošku zkresluje, v reálu je rozdíl barev větší). Tak můžeš porovnat ;)

post-28923-0-17899100-1395340138_thumb.jpg

post-28923-0-66416600-1395340141_thumb.jpg

post-28923-0-10470300-1395340145_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je hodně poznat rozdíl oproti klasickým žárovkám? V pracantovi máme teď Osram Night Braker, tak jestli má cenu měnit za tyhle.

Nie, nema to vobec cenu ich menit. Na NB+ nemaju na mokrej vozovke vobec sancu. Je to len imidzovka.

Keby stali 10€ nepoviem, clovek moze vyskusat, ale stoja tusim 30€ a to su uplne vyhodene peniaze von oknom.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...