kocka87 Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Tak je to tu, mám turbo po smrti, a proto vyplývá otázka, dávaly ste někdo turbo z 96kw na 66kw motor? :D Já jo. Místo ASV jsem dával ALH a pak VA turbo. Mam 150ps a 327nm a půjde se ještě o něco výš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 nemá někdo ještě nějaký info nebo zkušenost co se týče toho turba? =) chtěl bych to pak nechat odladit nějak rozumně na brzdě hlavně aby tam byl dobrej poměr, nechci to pokoušet aspon zatím :jelen: napadlo mě ale aby to vydržely původní vstřiky, spojka a tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 V tomto Ti asi nejvíc poradí fundovaní odborníci jako třeba TDi Fun, Reesha z DP, Motopower aj, Ale pokud chceš nechat původní ALH vstřiky a spojku, tak to kup raději nové origo ALH turbo. Chipem se dostaněš na cca 120-130 koní. 96kW turbo by bylo rozumné, pokud bych chtěl jít nad 150 koní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 To VAčko má strop tak těch 160ps, ale na to bys potřeboval už i IC a aspoň sprint 764 ... o spojce samozřejmě nemluvě, té se jistě zkrátí životnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 V reakci na SZ sem tedy dám nějaké to podrobnější info pro případnou inspiraci ostatním. Turbo VA na ALH jde bez problémů. Vše pasuje, až na první výstupní hadici z turba. Jak jsem psal, jde to vyřešit dvěma způsoby. Buď si sehnat origo červenou výstupní hadici z motorů ASZ/ARL PD, to je dle mě ten lepší způsob aby to vypadalo na oko košér, nebo sehnat redukci na origo černou ALH hadici. Tu pak ještě musíš upravit, páč origo turbo má výstup dolů a VA má do boku na pravou stranu. Z origo černý hadice pak musíš uříznout kolínko, aby to šlo nandat na redukci. Ale jak říkám, lepší je sehnat červenou hadici z PD a máš po starostech. Dašlí věc aby VA turbo mělo nějaký smysl jsou vstřiky. Já sem vyměnil vstřiky za ASV původního motoru. Na vstřikách z ALH šel motor nakrmit jen na 116PS a něco kolem 260Nm. Pak se nasadily vstřiky ASV a hned tam bylo to co jsem psal výše. Nebo můžeš jít rovnou cestou vstřiků Sprint764 nebo PowerPlus764. PP764 mají potenciál větší než co je schopné nafoukat VA turbo, takže budeš mít případnou rezervu do budoucna. Další věc je spojka. Jestli půjdeš přes 100kW , tak už bych se poohlížel po jednohmotě, páč dvohmotnej setrvák na tom brzy utrápíš. Jednohmotu necháš přeobložit a vydrží dlouho. No a pak brzdy. Jestli tam máš origo 280, tak 288 nejlépe 312mm tě nemine, páč se sérií to na velký honění není :D Takže turbo na ALH bez problémů jde, ale jak říkám, rovnou dej vetší vstřiky, ať využiješ potenciál VAčka. A když pak budeš jezdit s rozumem a nebudeš chtít investovat do FMIC a vedení tak ti série IC stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Super dík za info, koupim rovnou tu červenou hadici :) aspoň že to vim předem a nebudu se divit, az to tam budu cpat :D na vstřiky zatím nejsou peníze, protože sem kupoval ted novy brzdy a a ještě ted to turbo a 14 tis je pryč :D pak ještě budu potřebovat někoho kdo mi to odladi na brzdě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 jj, nemáš zač. Na soft pak Fun, Motorpower nebo zkusit Chipforum. K DP bych já osobně nejezdil. Mají dost vysoký ceny. Umí pěkný věci, o tom žádná, ale v podstatě to samé dostaneš i jinde za daleko menší peníze ;) Ale to už je každýho věc a peníze jestli chce mít čip od toho nebo toho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Projížděl jsem ti vlákno a nenapadlo tě prohodit ty tapece jak jsi měl? jen místo té béžové látkové výplně dát tu koženou vypadalo by to dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Covece to me nenapadlo, i když me se to takle líbí, spíš bych to tak musel fakt videt, abych si rozmyslel co je lepší :) jinak minuly týden mi přišli brzdicky :) jen je ještě nebyl čas nahodit :/ snad ted o vejku. A ještě jedna aktuální fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 viděl jsem tu kombinaci v reálu a vypadalo to bombově :) tady jsem něco našel na netu fakt to není marný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Vypadá to zajimave,ale já mám bezovej koberec, tak by to vypadalo zase jinak. Takle sem spokojenej :) ted už konečně ta fotka, předtím sem neměl signál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Ty kola jsou perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 ta barva kol se fakt povedla :) paráda :) co to máš za svítidlo v pozičce? ledku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 V pozicce je obyc žárovka, líbilo se mi to tam nejvíc :) ledka ma malej uhel světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Suprovně sladěné kola s barvou interiéru ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Dík kucí, tohle sem fotil ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Pěkný, moje ráno vypadala podobně. Málem jsem kvůli škrábání přijel pozdě do práce. :D Jinak chválím kola, ale hlavně ten béžovej interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Novy typ detailingu aka ice breeze?:D no ochladilo sa teda aj u nas. Nech uz tie pozostatky zimy palia niekam. :P inak auti nadherne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Tak jsem moc rád, že nic takového u nás na severní Moravě není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 včera se směju že má namrzlé auto a dneska jsem taky musel škrábnout okno :D svině mráz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 jo :D to je ta karma u nás už to bylo dneska v pohodě, asi to přešlo k vám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Tak sem hodim něco na oživení, mám ted prace ze bych potřeboval dělat 25 hodin denně 8 dni v tejdnu :D vzadu sou už novy brzdy, ve předu čekám ještě na destičky, poslali mi bez signalizace :-/ taky jsem natrel třmeny. Po Rozkoši budu konečně dělat to turbo. Jinak resim bydlení takže nejsou penizky na octu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 krasavice! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Kola bomba ;) tak jestli ti nestačí 24 hodin tak vstavej o hodinu dřív :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 No to je dobrej nápad ;D premejšlim ze udělám co je potřeba a asi se na to vykaslu už to stalo moc peněz a času :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 tyhle stavy znám... to přejde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Ja jsem lakovnu uz definitvne zrušil :( musím dat do kupy auto po jizdnich vlastnostech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 no rád bych kdyby to přešlo, ale začal sem přemejšlet o supíku v combiku, takže budu asi spíš šetřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 no tak šetřim na superba tak, že do konce týdne by měli přijít xenony a příští týden se udělá turbo snad udělám příští tejden i ty brzdy ve předu, uvidí se jak bude čas. Světla pujdou samodzřejmě zase rozlepit a nalakovat rámečky a pak náko zapojit doufám že stačí jen předělat konektory a bude to svítit? Nivelaci dodělávat zatím nebudu, nechce se mi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.