Přejít na obsah

Zelená agave Octa -> Black Octavius 2010

Doporučené příspěvky

no já mám pravě ty plexi uplně v prdeli tak proto sem jí dával ona to krásně sková :D ale bohužel se mi ted začla jakoby vypalovat, tam kde jde ten proud světla se začli dělat bublinky jako když jí pálíš, asi jí nedělá dobře tolik tepla, ale na xenonech by to mělo bejt cajk, ty netopějí. Nebo koupit nákou kvalitnější já jí mám z revila. A je to ta nejsvětlejší

Odkaz ke komentáři

no ted otázka jestli se to dá náko vyřešit :blink: kdybych neměl doma už ty xenony tak by mě to dost vadilo a řešil bych co s tím, jesi koupit lepší folii aby to třeba vydržela, ono když si na to světlo sáhneš už jen ted když je těch 24 stupnů a v poledně svítíš tak to je dost rozpálený

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak po delší době trochu oživení. Máme turbo po repasi, novej olej a filtr a příští tejden to vypadá na chip :prcprc: taky sou doma xenony, ale kdo ví kdy bude čas je udělat, protože jezdím přez tejden furt po republice a o vejku se mi do toho nechce když sou porád náký akce :pivo: taky se bude příští tejden měnit levá tyčka řízení, už to má za sebou, asi se začíná projevovat štelovák :lol: a už mám další plány ale ten čas... vypadá to že budu takle jezdit až do listopadu, takže to bude všechno na zimu a možná bude do konce léta nové bydlení i s vytápěnou garáží pod barákem, což by bylo na zimu uplně super :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...