H@nZ Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 no tlumím tím co je :D jako do dveří dám asi nakonec ty asfaltový pláty nic jinýho se tam stejně nevejde tak uvidím, ale nejsou teď peníze, takže na to náko nespěchám, čím tlumíš ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 koukni kemne do vlakna uz tam mam par foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) jj to už sem koukal minule, nějakej link kde a co si kupoval by byl? Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) vsechno beru z ahifi . Tam uz jen staci vybrat co presne shanis a je to tam vse krasne rozepsane ve slozkach kdyztak ti muzu nejak poradit kdyz budes chtit konkretniho , s clovekem z a hifi jsme si psal celkem dost a dost dlouho Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem Dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Zimní večery jsou dlouhé a tak musim něco dělat. Mame vytlumen motorový prostor a je to fakt znát a taky konečně po půl roce zapojen zesik + bedynka od alpine. Modrý podsvit bedny zapojen na osvětlení kufru, takže svítí jen když otevru kufr :) dneska by se snad měly konečně předělat halogeny na xenony tak se snad zadari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Kapotu mám udělanou úplně stejně a je to poznat. Dobrý nápad je ještě vytlumit přepážku! Jinak to parádně ladíš ! Mi poslední dobou chybí zásadně čas na auto. Jsem rád že ho občas opláchnu..... Ale bude snad líp ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 já jsem na to nesáhl snad od června do začátku prosince až ted konečně po vánocích se to uvolnilo a můžu si zase hrát, takže vychytávám hlavně nedodělávky a tak ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Musim se pochlubit, jsou tam :* svítí to teda možná trochu moc a trochu nahoru, chce to ještě poštelovat, ale aspoň hezky vidím :D a vypadá tak sexi :* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Jj, xenony řadím mezi jednu z top dodělávek, co jsem na octě provedl :) pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 jak máš vyřešenou nivelaci, taky nějak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 s xenonama je to hned o třídu jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 To jo je to mazec co to udělá se vzhledem. Protože sou večery dlouhé a docházejí nápady co dělat tak sem začal sundavat ze starých světel folii, abych mohl testnout tu meguiars sadu na světla. Ilustrační foto jak vypadají světla s fólií a bez kdyby někoho zajímalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Ja mam nivelaci vyresenou tak, jak má byt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 to sis dodělaval sám? =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 nn, dělal mi to Váša v Prostějově :) já jsem sehnal jen čidla :) případně Rolbař v Praze to zvládne taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Opravdu parádní úpravička, posunul jsi to o level výše! Palec nahoru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Včera proběhl výlet do prahy a máme nové bačkůrky, držíme se osvědčeného, takže continental sport contact 225/40/18 :) cenovka 4500, všechny přez 6mm, jedna byla pichla a je to zalepeno tak nák.. Takže se bude muset nechat zalepit profi, nevěřím tomu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Tak dnes jsem ji umyl poprvé od voskovani voskem meguiars a super, jen jsem ji otřel jelenici a výsledek super :) vypadá to že to funguje a teď večer pokračují drbanim roletky suchou pěnou a vypadá to dobře, pustilo to fakt hodně špíny i na kuchyňskou linku z cehoš nebyla přítelkyně zrovna nadšená, ale já mám radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Moc pěkný, ale s tou roletkou jsi docela statečnej. To si nedovolím ani já, drhnout věci na auto v kuchyni na lince . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Bydlím v bytu 1+1 takže uplně tě chápu, že něco děláš na kuchyňské lince. Představte si jak to u mě vypadalo když jsem čistil EGR ventil a sání z TDIčka v koupelně Nakonec jsem celou koupelnu musel umýt benzínem, byla to lahoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 No to muselo bejt taky zajímavý :D ono na to bylo pod tou žárovkou krásně vidět tak jsem nemohl odolat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Myslím, že drhnout roletku v kuchyni je ještě celkem v pohodě, jsou o hodně horší věci :D Bydlím v bytu 1+1 takže uplně tě chápu, že něco děláš na kuchyňské lince. Představte si jak to u mě vypadalo když jsem čistil EGR ventil a sání z TDIčka v koupelně Nakonec jsem celou koupelnu musel umýt benzínem, byla to lahoda Takže to vypadalo nějak takto jo? :D https://youtu.be/wvhGHYcAsAc?t=147 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 no takhle naštěstí zas ne ale jak na tom byla ta pěna tak nějako zčernala a stekla dolu na linku a na zem takže taky nic přijemnýho když si toho přítelkyně všila :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Dneska přišly tlumici pláty a taky pedály, takže pedály hned nasazeny a začal jsem tlumit. Jedny dveře jsou hotový, pokračování zase zítra. Jeste sem chtěl zkusit vyčistit tapec, tak jsem vzal tekutý písek a rozdíl je takovej, že budu muset vyčistit všechny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Teda ty jedeš... Líběj se mi pedály, kde jsi pořídil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 pekna prace co pouzivas za to tlumeni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Hle pedaly jsem koupil na internetu :D :D nějakej kořen to na fb prodával asi za 490kc, tak jsem je vzal, chtěl jsem je už od začátku ale je to zbytečně drahy i takhle.. Na tlumení používám tohle http://www.reproobchod.cz/silent-coat-tlumici-material-39x25cm-2mm-p52 Prodával ho JohnyM tady v bazaru a sám mi napsal jesi ho nechci, tak jsem vzal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 No když to tady teď pořád spamuju, tak dnes složeny spolujezdcovi dveře a ridicovi vytlumeno + opět vydrbán tapec ;) a ještě důvod výměny výškových repro -_- ... Přítelkyně ho chudaka privrela do dveří, když mi pomáhala měnit tenkrát tapce za Laurinovi... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 S tím výškovým se mi to taky trochu povedlo:D zapoměl jsem ze ho tam mam oprenej, zavíral dveře a už to bylo..na štěstí dobrý reflexy takže to nedopadlo tak jak u tebe ale jen lehce díky bohu:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 jo přesně ta samá situace nechal se vyset na kabelu dolů že se dá hned do toho trojúhelníčku... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.