mcreal Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 zdravim poslednich par dni se mi stava to ze kdyz jedu s oktou 1.8t rs 132kw AUQ ze z niceho nic se prepne na 3 valce, po chvily zas jede uplne vpohode, dneska rano jsem chtel nastartovat auto normalne naskocilo ale po 3 vterinach se z niceho nic zaclo dusit az by to chciplo, Svicky i moduly jsou nove, bohuzel nemam cas kvuli praci zajet na VAG a nikoho s nim neznam, nestalo se tu nekomu? Mam tip budto na lambda sondu a nebo vaha vzduchu co myslite? za kazdou dobrou radu vam dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garga Oct I RS Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 zdravim poslednich par dni se mi stava to ze kdyz jedu s oktou 1.8t rs 132kw AUQ ze z niceho nic se prepne na 3 valce, po chvily zas jede uplne vpohode, dneska rano jsem chtel nastartovat auto normalne naskocilo ale po 3 vterinach se z niceho nic zaclo dusit az by to chciplo, Svicky i moduly jsou nove, bohuzel nemam cas kvuli praci zajet na VAG a nikoho s nim neznam, nestalo se tu nekomu? Mam tip budto na lambda sondu a nebo vaha vzduchu co myslite? za kazdou dobrou radu vam dekuju Ahoj, Mám ten samý problém.. bohužel taky zatím nevím čím to pořádně je :/ .. snad se někdo najde kdo poradí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 zdravim poslednich par dni se mi stava to ze kdyz jedu s oktou 1.8t rs 132kw AUQ ze z niceho nic se prepne na 3 valce, po chvily zas jede uplne vpohode, dneska rano jsem chtel nastartovat auto normalne naskocilo ale po 3 vterinach se z niceho nic zaclo dusit az by to chciplo, Svicky i moduly jsou nove, bohuzel nemam cas kvuli praci zajet na VAG a nikoho s nim neznam, nestalo se tu nekomu? Mam tip budto na lambda sondu a nebo vaha vzduchu co myslite? za kazdou dobrou radu vam dekuju Jestli máš podezření na váhu, tak z ní vycvakni konektor a zkus to projet bez zapojený váhy. Ale jinak těžko radit, chce to píchnout na VAG co to ukáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcreal Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Dnes napichnuto na vag - vaha vzduchu, lambda sonda vse ok, napsalo mi to chybu 17608 obtokovy ventil turbodmychadla (N249) mechanicka zavada :/ auto porad jede chvilema uplne bez problemu a najednou jako kdyz utne a zase problem, ted sem nastartoval auto zase chvily bezelo a prd zase se zacne dusit nevim vcem muze byt problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Dnes napichnuto na vag - vaha vzduchu, lambda sonda vse ok, napsalo mi to chybu 17608 obtokovy ventil turbodmychadla (N249) mechanicka zavada :/ auto porad jede chvilema uplne bez problemu a najednou jako kdyz utne a zase problem, ted sem nastartoval auto zase chvily bezelo a prd zase se zacne dusit nevim vcem muze byt problem No tak to je jasný, vyměnit obtokovej (EGR) ventil. Něco podobnýho jsem měl na fabii, ve škoda servisu mi ho vyměnili, ale nepomohlo to a potom mi ještě vyndali veškerý přívody k němu a vyčistili, až pak byl pokoj. Možná bych zkusil to ještě projet trochu víc pod plynem držet vyšší otáčky, jestli se to neprofoukne, jinak tě výměna nemine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcreal Odesláno Únor 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 A to je ta mala krabicka u olejove merky? jakoze zespod na ty liste? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) Nejsem si jistý, ale měl by to být takový stříbrný váleček je pod první hadicí od sání, jakoby pod vahou vzduchu, blbej přístup k němu. Edit: Tady je trochu vidět, ale jak říkám, nejsem si jist, že je to on. Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem Termiks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.