Merlin80 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Zdravím vás všechny. Mám problém s vyhříváním sedadla řidiče. Normálně fungovalo a z ničeho nic vůbec nehřeje. Mohl by mi někdo poradit, na co se mám zaměřit a překontrolovat? Sedadlo spolujezdce funguje bez problémů. Předem díky za jakoukoliv radu, na té kůži mi snad zmrzne pozadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Koukni zespodu na kabely, zda nejsou uvolněné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Všechny káblíky z pod sedačky překontroloval, spojky vytáhl a zase zacvakl a stále nic. Díval jsem se do pojistkové skříňky v palubovce a pojistka vypadá dobře. Dnes koupím druhou a vyzkouším, jestli náhodou není problém v tomhle. Tak opravdu nevím, co dál. Myslíte, že když to nechám napíchnout na diagnostiku, tak zjistí, čím to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 na diag asi nic nenačteč, dle mne KO dečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Tak jsem vyzkoušel pojistky a stále nic. Poslední šance ta diagnostika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Posledna sanca je premerat decku (vyhrevnu cast a aj snimac teploty), diagnostika decku neoznami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Na 99 proc mas ko decku, odchazej docela casto dle znamyho v servisu..zrovna me taky umrela u ridice Jen je neprijemna vymena, decku sezenes ale nejhorsi na tom je ze se musi cely sedadlo nechat rozcalounit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 27, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2017 Tak i mě začíná zlobit výhřev u řidiče, Je možné, že špatná dečka se projevuje tak, že začne hřát až za dlouho a hřeje málo? (=standardně kolečko v zimě mívám na 2. stupeň, teď musím ale dát až na 5., aby se něco dělo...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 27, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2017 teplotní čidlo v sedačce, případně jednotka výhřevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 Teplotní čidlo je součástí dečky podsedáku, nebo samostatný díl? Jednotka výhřevu je společná pro obě sedačky, tzn. kdyby byla vadná, nešlo by ani vyhřívání spolujezdce, ne? To mi funguje dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 je součástí dečky, ale dá se k němu dostat, nejdřív bych to ale proměřiů přes konektor. Což o to, je společná, ale regulační prvek je separe pro každé sedadlo zvlášť, jsou tam dva okruhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Tak dnes konečně jízda se spolujezdcem, a výhřev obou sedačej jde blbě. Takže teda začneme asi novou jednotkou.Rozhazovat celou sedačku se mi teď v zimě moc nechce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkyork Odesláno Říjen 25, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2018 zdravím neviete náhodou kde zoženiem kabeláž k vyhrievaniu prednych sedačiek? alebo nemá niekto na predaj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkyork Odesláno Prosinec 4, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 takze kable som kupil s nemeckej stranky kufatec teraz mam uz len jeden problem s troma kablami kam ich zapojit a to: blue red ++, ZP Klima a blue.. Viete niekto poradit? vsetky tri maju rovnake piny a ten blue red++ to su dva kabliky na jednom pine.. a uz len dodam je to zvezok kablov od sedaciek do palubky a myslim si ze tie tri sa napajaju niekam do climatiku..dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
error_404 Odesláno Květen 23, 2020 Sdílet Odesláno Květen 23, 2020 Zdravim, nekdo z Brna/Brna okoli, kdo by zvladl opravu vyhrivani pr. sedacek? Nefunkcni jsou obe, mozna decky, mozna jen elektrika.. Popripade typy na koho se obratit. DikyOdesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.