Přejít na obsah

Napajedlákovo RS


Doporučené příspěvky

Zdravím kluci,

Mým klukovským snem bylo vždy pastelově žluté RS I. generace. Po několika měsících strávených neúspěšným hledáním zachovalého a hlavně poctivého kusu (což byl vždy kámen úrazu), navyšováním rozpočtu, který již dosahoval úrovně "dvojkových" Octávek jsem hledání vzdal a začal pokukovat po pěkné OII. Shodou okolností jsem loni v červenci narazil na modré, údajně nebourané RS s relativně malým nájezdem a to jen 5min od mého bydliště. Následoval telefonát, VIN putoval do MB, kde se zjistilo, že s tím "nebouráno" to je trošku jinak a již při stavu 4862km bylo opravováno ve Škodě Auto.Jinak celou dobu poctivě servisováno a evidováno ve Škodovce. Pozitiva a láska na první pohled však převážila zklamání z vyjádření automobilky a auto je nyní moje.

Je to Combi vyrobeno 7/2007, 2.0TDI, 107 000km při koupi. Z výbavy - přední+zadní výhřívané sedačky, šíbr, přední+zadní park.senzory, dvojtá podlaha v kufru,SunSafe, Soundsystem, MaxiDOT, atd., chybí snad jen Columbus a nezávislé topení

Úpravy: zatím pouze osazení komplet LED diodami, nové znaky, odstranění podznaček, ploutev místo aténního prutu, 35% fólie vepředu a 5% zbytek auta a samozřejmě klubová samolepka :)
Mám v plánu dát do černé kola, sloupky, masku + plástev místo mřížky, vytlumení dveří a zbavení se jejich rezonancí a také neustále pokukuji po Columbovi ^_^

Kola v barvě antracit -

Sloupky, zadní světla a odrazky v černé folii, černé hagusy - díky honzajsovi39 -

Vytlumení dveří - √

 

Opravy: Začalo mi to krušně. S autem jsem dojel domů asi v 1h v noci a během 2h stání na sídlišti mi nějáký umělec cestou z hospody ulomil stěrač, zrcátko a poškrábal blatník (měl jsem ho tehdy celkem asi 10h), týden na to mne postihly kroupy + prasklo čelní sklo od kamínku :wallbash: Vše šlo naštěstí z havarijka. Od té doby "pouze" měneny zadní silentbloky, vyměněn blinkr v zrcátku, vyřešen nefunkční Coming/Leaving home, odešlo čidlo naklápění xenonu a děšťový senzor a nová nádobka na chl. kapalinu. Čekají mne rozvody a komplet tlumiče. Snad jsem měl smůly dost a teď s autem po 13 000km maximální spokojenost (ťuk, ťuk).

 

post-30712-0-48097600-1391645557_thumb.jpg

post-30712-0-75265300-1391645567_thumb.jpg

post-30712-0-33631400-1399915281_thumb.jpg

post-30712-0-81792800-1399915308_thumb.jpg

Upraveno uživatelem napajedlak
Odkaz ke komentáři

Pěkná éReska, ať ti dobře slouží :rolleyes:

 

Ta ploutev místo prutové antény, je po výměně vše OK, chytá to dobře signál ? rádio šlape v pohodě ?

 

Děkuji moc. Ploutev je bezproblémová, máme v rodině ještě jednu OII a chytá i nechytá signál stejně. Ale k montáži ti více neporadím - dával ji tam ještě minulý majitel.

Odkaz ke komentáři

Na předpověď už se ani nekoukám. To, že nedokáží předpovědět následující týden bych pochopil. To, že ani následující den mě štve, ale se skřípajícíma zubama jsem si na to zvykl. Ale aby v ten den lokálně předpovídali, že svítí sluníčko a ve skutečnosti chčije (nebo naopak), to už je na mě moc :wallbash: Čím modernější techniku mají, tím více to stojí za hovno, opravdu mě irituje, proč ta předpověď vlastně ještě vůbec funguje :blink:

Odkaz ke komentáři

sám jsem zvědavý, jak to padne k té modré.

Jako zadek na nočník :palec: Pokud nepatříš mezi lidi co se jim to časem okouká a každej rok dělají změny tak budeš spokojenej. Taky sem to měl v plánu, ve stejným stylu + chip, ale co už, přišly jiné priority.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

pěkný, doufám že udělají v O3 řadičku s nápisem l@k, to by se hodilo do mého plecháče :)

 

V Ženevě mají představit Laurina. Nejsilnější motor by měl být dokonce 2.0TDI z RS, který budou dávat i do Scouta pak 1.8TSI. To bude pěkné poježděníčko. Tak třeba se dočkáš i té řadičky.

Kluci díky za kladné ohlasy, ale nějak si nemůžu pomoct od pocitu, když jsem měl obě řadičky i s manžetama vedle sebe, že se na té novější šetřilo. Mimochodem nemáte tušení, jestli na diesel i benzín jsou stejné řadičky? Tahle tam bez úprav nešla nasadit :wacko:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...