t-vag Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Zdravím, Vaše tipy a zkušenosti na solidní stavítko? Vím, že je toho všude moc, ale zajímaly by mě Vaše zkušenosti s tím Jde mi čistě jen o výškově stavitelnej podvozek, vím že třeba TA Technix snad i v případě závady posílá náhradní tlumič když třeba ten původní teče atd. jak je to s kval¨litou? Kdo by co doporučoval? Díky za příspěvky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zdravím, Vaše tipy a zkušenosti na solidní stavítko? Vím, že je toho všude moc, ale zajímaly by mě Vaše zkušenosti s tím Jde mi čistě jen o výškově stavitelnej podvozek, vím že třeba TA Technix snad i v případě závady posílá náhradní tlumič když třeba ten původní teče atd. jak je to s kval¨litou? Kdo by co doporučoval? Díky za příspěvky Strašně záleží co chceš. Podvozky tu vyrábí kupa firem. Začíná to u JOMu, který je nejlevnější na trhu, ale trpí kupou neduh. Lidem to vrže a poměr reklamací je opravdu krutě vysoký. Celkově bych ho volil když bych chtěl něco na stylovku co stojí většinu roku v garáži. Náhradní díly nejsou a všecko se vyhazuje do koše. TA Technix je králem mezi levnými podvozky. Ta stavítka jsou levná a reklamace se pohybují kolem 2%, což je číslo srovnatelné s těmi nejdražšími podvozky. Samozřejmě to nejsou žádné závodní podvozky ani podvozky na okruh. Stavitelný podvozek Škoda Octavia vychází kolem 5 tis. Řekl bych že asi to nejlepší co dostaneš za ty peníze. Hodně se asi i kupují, protože auta jako octavia jsou u svého majutele 2-5 let, takže se lidem asi nevyplatí kupovat něco dražšího. Náhradní díly jsou, takže jde cokoliv opravit. Pak pokračuje AP, které je fakt kvalitní, ale už musíš počítat s částkami 10-20 tis. Následují opravdu TOP podvozky, které se dají použít i na okruhy a takové ta amatérské závodění a to je weitec, H&R atd atd.. Tyhle podvozky se běžně opravují repasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Červen 27, 2014 Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Zdravím, potřebuji na autě vyměnit tlumiče a připadá mi, že cenový rozdíl mezi klasickými a TA Technix není zas tak velký. Moje otázka zní - Jak velký je problém si něco takového jako je výměna udělat samo domo v garáži? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Zdravím, potřebuji na autě vyměnit tlumiče a připadá mi, že cenový rozdíl mezi klasickými a TA Technix není zas tak velký. Moje otázka zní - Jak velký je problém si něco takového jako je výměna udělat samo domo v garáži? Je to jen o zvedáku, pokud to auto dokážeš rozumně zvednout tak je to o 3-4 šroubech na jednom kole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Ahoj kluci, v dohledné době budu měnit tlumiče,dorazy, pružiny a uložení u své octavky 81kw combi a chtěl bych jít tak o 35mm dolů. Chtěl bych poradit jaký podvozek kupovat. V tomto se úplně neorientuji... vím, že stavítko nechci, chci zachovat pohodlí. A cena do které se vejít je tak okolo 10 tisíc. Pročetl jsem zde spoustu vláken, ale moc lidí nedá, zda to měnili u liftbacku nebo combi. Někdo mi říkal že to je stejné, někdo ze jsou podvozky jiné. Takže otázka zní, jaký podvozek na octavii 81kw combi, podmínka je statik, cena kolem 10 tisíc. Díky za odpovědi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Tak Hlavně každej snizenej pěknej bude branej jako sportovní,tudíž bude tvrdší...takže bud chceš dolu nebo chceš pohodlí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 za mě pevnej lowtec (-40/-30) ... mám ho od člena mato88 a co se pohodlí týče, tak je to dle mého v pohodě ... pokud budeš v žamberku, klidně tě můžu povozit a posoudíš sám... a sedí to mnohem líp na cestě než série 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Spooky: Vím, že když půjdu dolů, ubere to na pohodlí, spíš jsem myslel aby to nebyl nějaký moc tvrdý kostitřas... Ketys: díky za tip a do Žamberka jedu, tak rád okouknu a dozvím se co a jak :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Přesně jak píše Spooky, pohodlí budeš muset tak trochu oželet, ale jak vezmeš první zatáčku, tak ti bude jasné proč. Jinak za mě taky Lowtec Sport 40/30. A do 10tis se vejdeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Jak píše ketys,Lowtec od mato 88 mám taky.Jsem spokojený jak s podvozkem,tak s jednáním mato88. Ale jak píše Spooky1,je to něco za něco,nižší podvozek=méně komfortu,ať je jakýkoliv.Mohu porovnat Lowtec,HR a Lowtec je na svezení příjemnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 taky mám Lowtec od Maťa, ale na seriových tlumičích a asi to není úplně ideální, budu muset nahnat Kočku v Žamberku a zkusit si ten komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Kluci, když tu píšete, že taky máte Lowtec, tak bych měl technickou. Když přejedete nerovnost, propruží vám předek výrazně víc jak zadek? Mě ano, tak se ptám, jestli mám být ve stresu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Zaměřím se na to, zatím jsem si ničeho moc nevšiml. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Toho jsem si také nevšiml,jediné co jsem proti HR zaznamenal hned po nasazení,že na příčné nerovnosti je zadek proti HR příjemnější. Všiml jsem si toho už při vyjíždějí z garáže,HRko bylo při přejetí prahu vyloženě tvrdé,jenom drc drc,Lowtec je měkčí,trochu i prohoupne.Na ten předek se zaměřím a dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Díky za reakce, jsem fakt rád že někdo poradí :) ... o mrknu v Žamberku a uvidím co dál... ale co tak pozoruji tak všichni jste se shodli na lowtec 40/30... jinak jste to sháněli přímo přes člena mato88? To je normálně origo nový s fakturou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 jo Maťo ti ho nechá poslat origo nový z německa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Už jsem mu zkusil napsat sz :) díky chlapy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Zaplatíš převodem a za pár dní máš podvozek doma přímo z němec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Jaká je cca životnost? Co je zapotřebí ještě dokoupit? Musejí se dokupovat i nějaké dorazy? Mám v plánu právě udělat rovnou i nové uložení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Těžko říct,mám ho dva roky a je OK,ale najel jsem velmi málo. Když jsem ho dával,kupoval jsem nové horní uložení,dorazy i prachovky,nic moc to nestojí a když už budeš dávat podvozek,proč šetřit pár korun. http://www.hanza-autodily.cz/sada-horniho-ulozeni-predniho-tlumice-oct-i-lemforder-25346-01-1j0412331c/d-72058/ http://www.hanza-autodily.cz/sada-ochranna-pro-dva-predni-tlumice-oct-i-meyle-1h0412303b-357413175a/d-70581/ http://www.hanza-autodily.cz/horni-ulozeni-zadniho-tlumice-oct-i-fabia-lemforder-35269-01-1j0513353g/d-71220/ http://www.hanza-autodily.cz/doraz-zadniho-tlumice-143mm-oct-i-combi-meyle-1005120011-1j0512131/d-71226/ http://www.hanza-autodily.cz/kryt-zadniho-tlumice-prachovka-180mm-meyle-1j0513425a/d-71224/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Tak určitě, uložení je jasná věc... a prachovky a dorazi taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Mám na něm bezmála 40 tisíc km a vše OK :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomek128 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Zdravim planujem zakúpiť stelovak ta technix a moja otázka sa týka toho či seriove horne ulozenia, prachovky a dorazy pasuju na podvozok ta technix 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 vpredu das jen uložení a lozisko a vzadu komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OIKroutibrk Odesláno Duben 8, 2018 Sdílet Odesláno Duben 8, 2018 Zdravim. Chystam se na komplet podvozek na me RS. V podstate jsem vyber zuzil na lowtec, ktery tady celkem chvalite a AP Sportfahrwerke. Oboji je ve stejne cenove, oboji je myslim nemec, ale to je tak vse co vim ?. Je tu nekdo, kdo dokaze poradit klady a zapory obou podvozku? Popripade navrhnout lepsi variantu podvozku? Diky za rady i informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 9, 2018 Sdílet Odesláno Duben 9, 2018 To záleží na tobě. Chceš přilnavost nebo pohodlí? To si rozeber!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Listopad 27, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2018 V 13. 4. 2016 at 0:15, Tomek128 napsal: Zdravim planujem zakúpiť stelovak ta technix a moja otázka sa týka toho či seriove horne ulozenia, prachovky a dorazy pasuju na podvozok ta technix https://tatechnix.cz/32947-vyskove-stavitelny-podvozek-skoda-octavia-1-1u-ta-technix-4250570645057.html Pokud tím myslíš toto, tak ano. Jen vyměníš tlumič za tlumič respektive person za person. Nic dalšího neměníš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.