Freakox Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Zdravím všechny, nevím jak je to už dlouho ale všiml jsem si včera, že mi nesedí víko kufru na levé straně přečnívá nad světlo, na druhe straně je to zaroveň, mohlo se to samo nějak hnout? nebo čím to je. Díky za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Hele, samo se to asi nehlo, někdo tomu asi pomohl, ale těžko říct kdo. Každopádně se to dá vrátit, nad světlama jsou takový dorazy kufru a ty se daj dát vejš nebo níž, pole toho jak je to špatně sedlý. Ještě mě napadá jestli se ti třeba neutrhnul jeden z těch dorazů, co jsou na pátejch dveřích. Nenašel jsem na jedničkovou octavii, ale je to skoro stejný, taky zkontroluj ty protikusy toho co je na foto, je to na dveřích. JInak hodně zdaru. Zdravím všechny, nevím jak je to už dlouho ale všiml jsem si včera, že mi nesedí víko kufru na levé straně přečnívá nad světlo, na druhe straně je to zaroveň, mohlo se to samo nějak hnout? nebo čím to je. Díky za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Tak jsem na to koukal a nestačil jsem se divit, protikusy jsou vizualně stejné, ale co se týče slícování zadních světel ke karoserii tak na pravo je o dost vetší mezera než na levo, což ale neřeší proč to víko sedí křivě. víko když na něj dolehnu vahou tak sedna jak má, ale pustím ho a vratí se o par mm výš co už ale děla takový nehezký zub... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 TREBA NASTAVIT ZADNU KAPOTU. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Únor 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 kdyby jsi radši místo toho CAPSLOCKU napsal něco užitečnýho, třeba jak se to dělá, ty protikusy s těma jsem nikdy nehýbal ani nidko předtím, tak proč se to hnulo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 nastavujes to na pantoch... Ale sam to nespravis, treba pomocnika, alebo bobre vymyslene pripravky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Presne, sam sa do toho ani nepustaj , treba uvolnit plynove vzpery a potom zlicovavat zadnu kapotu . A inak kedy si si vsimol tohto nedostatku? Ak to bolo predtim normalne tak sa muselo nieco stat.(naraz atd) Ked to budes licovat zacni od hora najprv vysku podla strechy potom sa presun na boky , svetla ak budu najak zle skus aj tie pri zatvorenom kufri zlicovat. Medzeri musia byt hlavne na oboch stranach rovnake to chces docielit. Ak by si si nevedel aj po normalnom nastaveni rady :prepilnikovat panty alebo natvrdo poohybat (s rozumom) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Celá tahle diskuse mi přijde upně mimo, žádný krasobruslení to neni. Hlavně nevim co chceš za rady, když to ani nevyfotíš... třeba já osobně si dělám na autě uplně všechno sám a to nejsem žádnej mechanik, jediný s čim jsem potřeboval pomoct, bylo vrácení převodovky na auto, protože je příliš těžká, tak přestaň fňukat a vzhůru do práce, protože to co ti tu napsali ostatní je celkem vyčerpávající popis možností jak na to a stejně je to divný, že se to hnulo bez toho, aby se v tom někdo vrtal nebo do tebe někdo bouchnul, to mi přijde jako blbost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Ja nefňukam, ale tak když někdo napíše odpověd typu, TŘEBA NASTAVIT ZADNU KAPOTU tak na to fakt nejsem moc zvědavej, dobrá ja to nafotím, to určitě pomůže hodně v objasnění co s tím. zítra ráno na to hned vlítnu a dam to sem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 takže přidávám fotky: levý doraz pravý doraz a pak už nerovnost na levé straně, je vidět že je to výš levá strana z fotky to nevypada nijak otřesně ale když stojim u auta tak to docela bije do očí, proto mi to tak vadí, jak říkam nikdy se v tom nikdo nevrtal tak mi nejde do hlavy že se to takhle hnulo, všiml jsem si tak před pár dny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Mě přijde, že je spíš hnutý celý světlo. Nedávno jsem ho měnil a taky mi to dělalo divnou nerovnost tak jsem ho pošteloval a paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Dal jsem to známýmu mechanikovi, tak s tím něco prý něco vymyslí, chtěl jsem si to udělat sám, ale asi fakt ne, nerad bych to nějak zničil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 kdyby jsi radši místo toho CAPSLOCKU napsal něco užitečnýho, třeba jak se to dělá, ty protikusy s těma jsem nikdy nehýbal ani nidko předtím, tak proč se to hnulo Nebudem sem davat ziadny navod jak nato!!!!! VED SI MI ANI NEPODAKOVAL. :loool: Ked si to v zivote nerobil tak to daj do servisu :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Freakox Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 A za co bych mel děkovat, zrovna tobě? Ale je vidět, že aspon víš,že tu jsou smajlíky, když nevíš jak se vypína CL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 a jak ti ty 5. dvere licovaly s naraznikem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.