Holy Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Dneska ráno jsem chtěl nastartovat a po otočení klíčku se zpodkapoty ozvalo dost hlasité bzučení. Otevřel jsem motor a kokám okud to jde. Pohmatem jsem zjistil, že to rachtá ten bazmek co je na fotce s konektorem. Jen pro jistotu - je to egr a odešel do věčných lovišť? Auto jede normálně, ale i po chcípnutí motoru to ještě chvíli bzučí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 A motor ti vyhodil chybu ? Jinak myslím že to je škrtící klapka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Je to klapka, egr je hned nad. Co se delo pri chcipani, nezaklepal celej motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Chybu to zatím nehodilo. Chciípá to poslední dobou tak nějak divně, to je pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Kdyby byla v čudu škrtící klapka palubák by ti vyhodil chybu. Může to být i něco jiného... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Měl jsem taky špatnou škrtící (chcípací) klapku (vylomený zub) a žádnou chybu to neházelo. Jen to zhasínání motoru bylo takové nekultivované. http://www.cc-autodily.cz/klapka-regulatoru-zpl J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Taky jsem jí měl KO a chybu to vyhodilo :) Každopádně oprava není drahá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 jj klapka. Chybu to hazet nemusi.. muze bejt jen zanesena. Uz sem videl i listi v ty hadici, takze bych to rozdelal a vycistil. Nova stoji cca 5k, cislo dilu 038 128 063 G/L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) a co tak zkusit nabít baterku.Kolik už bylo případů,co někdo zkoumal proč nenastartoval a pak zjistil,že se prostě odporoučela baterka.Pokud tedy nemů.žeš nastartovat Upraveno Únor 17, 2014 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Startuje to na drc a shodou okolnosti jsem ji nabijel o vikendu,baterku vylucuju,ale kdyz na tu klapku sahnu,citim jak vrni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Tak už to přišlo i na přístrojovku. Svítí oranžová ikona a mxidot píše Emise Do dílny. Předpokládám, že po výměně za nový bude třeba zajet do servisu na smazání paměti. Je ve výměně nějaká záludnost, nebo stačí povolit ty tři šrouby a konektor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 To je ta chyba :) Jen vyměníš, nákoduješ, vymažeš chybu a frčíš. Když pohledáš na netu tak se dá najít za lidovku. Já kupoval funglovku originál na 2 tis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Já koukal u Jeldy., tam je za 5... Takže vyměnit a návštěva servisu, protože vag nemám a v okolí taky nikoho neznám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 To je ta chyba :) Jen vyměníš, nákoduješ, vymažeš chybu a frčíš. Když pohledáš na netu tak se dá najít za lidovku. Já kupoval funglovku originál na 2 tis :) Ahoj, co myslíš tím nakódováním? Já ji namontoval a jezdím. Má se dělat nějaké základní nastavení? Děkuji, J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Havlík Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 A co rozebrat, vyčisti, někdy může pomoct přesadit plastové kolečka, ale nevím jestli u této klapy je to zrovna tak. Některé klapy se nastavovaly opět do režimu -odpojit akm a poté zapojit. Faktem je ,že s totym basmekem jsem si ještě nehrál. Ale to že vrní znamená,že nemá správnou polohu a hledá ji -nebo si to myslí. Havlík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Vyčištění asi už nepomůže když už vyhodil chybu palubák, ale zkusit to může :) . Jakas : Hele já to nechával měnit, a dělalo se mi tam základní nastavení + mazání chyby. Ale nevím zda to je nutností, já to raději nechal udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Dokud vrčela, tak to chybu neházelo, ale teď už nevrčí a chybu to háže. Koupil jsem jetou, od spolehlivého zdroje za 1500,- tak jí přehodím, zajedu do škodovky ať to smáznou, případně nastaví a tu původní, která se tam dávala v 85.000km (teď mám najeto 176.000) rozeberu a pokoukám. Když půjde dát do kupy, tak budu mít alespoň zálohu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Taky jsem to resil. Klapka chybu nehazi. Bud jsou ulamany ozubeny kolecka, nebo vibruje motorek. Resil jsem to ted taky. Odchazi to celkem casto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Dneska jsem klapku vyměnil. Podle zvuku motoru při vypnutí klapka funguje, ještě musím nechat smáznout paměť závad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Dneska jsem najel asi 50km a světe div se - kontrolka na maxidotu najednou sama zhasla a při startu přestalo pípání s hláškou Emise Do dílny. Myslel jsem, že dokud se nesmaže z paměti, tak bude svítit, psát a pípat. Ale co se mi nestalo, když jsem přijel večer domů - zaparkuju na parkovišti u nás před barákem, vypnu motor a slyším takovej zvuk, jako když se někde točí totálně zadřená hřídel, nebo motor. Trvalo to asi pět vteřin a přestalo to. Tak jsem zapnul zapalování, a zase ho vypnul. A hned jak cvaklo relé, zase ten šílenej zvuk. A zase asi pět vteřin a klid. Už jsem se začínal kácet, co že se mi to zase vysypalo. Nastartuju, nechám motor asi minutu běžet a chcípnu. A zase, takovej kvílivotahavej zvuk, tak pět vteřin a klid. Tak jsem zase nastartoval, zatáh za páku na otevření kapoty, vypnul motor a vyběh ven, abych zjistil odkud to jde.....A šlo....Z paneláku naproti, kde někdo něco vrtal vrtačkou s příklepem. Myslel jsem že mi jebne. A jestli mě někdo pozoroval, tak se asi dobře bavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 :asie: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 chapu tve pocity v ty chvili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 To by mi mrdlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.