Přejít na obsah

Hydraulický podvozek

Tavi

Doporučené příspěvky

Už mě dlouho vrtá hlavou otázka na hydraulický podvozek jako to měl Citröen DS mno a... tak mě nedalo a chci se zeptat, je možné něco takového uskutečnit?

Ve smyslu amerických Low-Riderů. Ano chápu, asi jsem minimálně za exota <_< , že něco takového si vymějšlím na Oktávku ale, přecejenom, odpověď na tuhle otázku hledám docela dlouho. :asie:

Tak tedy ke konečné otázce: Je možné tuto úpravu skutečnit? :huh:

Asi chápu že to nebude za babku, že to nedělá kdejaká firma a hlavně v ČR a taky že to nepůjde ze dne na den, proto se chci zeptat tam kde tomu rozumí.

Doplněk: Teď nemyslím pružiny a sportovní podvozek s manuální nastavitelnou světlou výškou.

Odkaz ke komentáři

JJ, pokud se nepletu, tak u obou byla montáž doma svépomocí, co se týká dílů, tak ty se samozřejmě musí nakoupit, protože se doma nic podobnýho nedá vyrobit... ;) , každopádně taková úprava výjde min. na 20tis :)

Mno 20k to je míň než jsem očekával, ale účel to asi splní. Skákat to asi nebude ale i tak by to byl skvělý low-rider. Jentak jsem se koukal na díly okolo mé O1 a celkový "zkrášlení" stojí dvakrát tolik co Oktávie stávají v bazarech.

:pest:

Smutný že nikdo nevyrábí tuning díly na Octy před faceliftem. Univerzál je tu vždy ale, krom miloteku tak už jen hrst odvážlivců... :wacko:

Odkaz ke komentáři

S těma 20tis se držím při zemi, to platí, když se ti podaří sehnat díly za dobrou cenu montáž si provedeš sám, jinak to jde nahoru. Zkus napsat klukům SZ, oni ti určitě poradí víc co a jak... ;)

Co se týká tuning dílů na předface, tak těch moc není, protože je více face octavií a výrobcům se vyplatí vyrábět jeden druh než více druhů doplňků, protože většina úpravců octavií to stejně předělává na face, tak proto to tak je

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...