škodik Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Jsem nedávno začal a docela zajímavý sport. Myslel jsem,že je to jen bezduchý mlácení jeden do druhýho ,ale dost mě to překvapilo. Už jsem měl několik sparingů s různými soupeři a dobrý. Boxuje tady ještě někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Jo kdysi sem to zkousel na vojne s kolegou co boxoval republiku. Na fyzicku to je neskutecnej sport. Trenink apod je super, samotne boxovani se souperem uz tam super nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 právě i kvůli tý fyzičce jsem přešel od činek k boxu, jinak zatím jen lehce spáru a i to občas stačí,víc než dost :-) třeba jen ty kroky,je to jak kdybych se znovu učil chodit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Koupil jsem si boxovací pytel a rukavice. Budu trénovat. Ale to je asi tak všechno, s někym boxovat nehodlám. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ja boxoval asi rok a pul s clovekem,co bouchal Extraligu CR...Pak nejak prestal byt cas.. Po novym roce se chystam zase zacit,sice u jinyho cloveka,nicmene taky byl v extralize celkem dlouho.. Je to supr sport..Ono naucit se jen techniku uderu je vec..Hlavne,clovek netusi,dokud nezkusi a nema trenera, netusi,ze je to relativne "technickej" sport,jak pises... Zabijak: Jasne,taky to neni spatny,ale boxovat a busit do pytle je rozdil..Hlavne kvuli ty technice prave... ;) Ale supr je to taky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 já jdu úplně od začátku,ztakže se učím chodit a docela sranda,bavít,a jak píšeš je rozdíl skoro všechno se učím znovu a nemluvě o fyzičce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jayson Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Taky jsem nějaký čas bouchal a měl jsem na to stejný názor než jsem začal, že je to bezhlavé mlácení velký opak je velkou pravdou zvládnou techniku neni jen tak na jeden trénink :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 o tom mi povídej a to chci příští rok na olympiádu :D :D koupil jsem švihadlo s ocelovým lankem a to je mazec :) :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jayson Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Na olympiádu jo? mě třeba trvalo měsíc než jsem se naučil direkt a trochu se pohybovat..dost lidí si myslí, že je to jenom o rukou, ale dost síly jde i z nohou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 musíš mít nějaký cíl, jinak co jsem se bavil tak třeba rusáci trénují min. 3 roky než jdou poprvý do ringu u nás někde i po půl roce ..... ta olympoška je pro pobavení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 moc pěkný :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Jojo souhlas, Mike je BEST OF !!! Pro me NO.1 4EVER ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Jj,boxer vynikajici! Skoda ale,ze si pokazil svou povest..je to "tak trochu" rapl.. ale kdo z tehle lidi neni? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel27 Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Mě od 13nácti držely bojový sporty 8 let, ne box ale karate jenže kvůli narustajíci práci jsem to časově nestíhal a nechal jsem toho,ale zase mi začína chybět pohyb tak to asi zase začnu něco dělat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 jj, taky jsem dělal jako malej karate naši byli proti boxu,abych nebyl blbej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Jj,boxer vynikajici!Skoda ale,ze si pokazil svou povest..je to "tak trochu" rapl.. ale kdo z tehle lidi neni? :D Doufam, ze zas pride nekdo jako byl on, energickej rychlej houzevnatej, kterej daval KO prvnich par kol, uz me nebavi sledovat Klitchka, kterej proste jen tezi z dlouhych pazi, kazdyho si drzi od tela a jen tak otukava ... NUDA ... nic srovnatelneho s tim co predvadel IRON MIKE !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Tak mlácení do pytle je nečekaně dost namáhavá věc. :) Po půl hodině jsem tuhej. A včera jsem si nějak narazil zápěstí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 to jsem udělal a cítil jsem to ještě 2měsíce,konečně to povolilo.jinak je to masakr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 He tak to potěš koště. Hele a to jsem si původně myslel, že do toho budu řezat jen z gelovkama, a nebo holejma rukama. :) Ale první úder mě vyvedl z omylu. A asi si budu muset koupit i ochranné pomůcky na nohy bo do toho ještě chci kopat, a holejma to bolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Si vyudrzel pul hodiny jo :D ? Tak to si dobrej ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 ted jsem se o tom zrovna bavil s chlapikem, co dost boxoval :) mlatit do pytle je dobrej prumer tak 3-4 minutky, ale v kuse... pak na chvili vyskakat na svihadle a znovu :D mlatit 20 minut v kuse je hloupost taky zacinam boxovat :) technika je mazec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Dělám už asi tři čtvrtě roku thai-box a je to super sport. Za tu dobu, pokud trénujete pravidelně a poctivě, je fakt znát celková kondice, fyzička, naučíš se koordinovat pohyby (viž třeba hruška - ze začátku jsem si ani neťuk, teď tři minutky v rytmu bez problému) a hlavně je to i o hlavě. Mám trenéra který to dělal profesionálně, především v Německu a občas si ve fitku přijdu jak na vojně. Ale super, výsledky jsou. Dneska jsme zrovna poprvé boxovali do pytlů bez rukavic, po intervalech celkem devět minut. Klouby mám pěkně rozsekaný, vřele doporučuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Katos Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 taky jsem poprvé do pytle mlátil holejma rukama a tejden sem měl krvavý fleky mezi prstama a rozmlácený klouby Ale je to dobrej sport. Náročnej na kondičku jako prase. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 (upraveno) Ja píše mole... Dělal jsem thai-box cca rok a něco. Člověku se hodně zlepší fyzička a koordinace. Bohužel jsem pak musel přestat. Ale je dobrý, že se člověk dokáže naučit ubránit i chlapoj, kterej má 130kg a 2m ve svalech. Je to dobrej sport, bohužel se ho učí i lidi, který by radši neměli. Ale to i box.... a pár jich znám... :-( Jinak pytel mám doma myslím, že 60tku ( hodně tvrdej i trener říkal, že to hardcore ) Kopal jsem a boxoval bez chráničů s kamarádem ( on s chráničema ) a vždycky čuměl, jak do toho můžu kopat takový mrdy a bez chráničů. Všechno jde....Ale na začátkách bylo lejtko pěkne modrý, ale postupem času si zvyklo...a nějaký kopance o roh postele atp jsem ani nevnímal....Nedávno jsem šel kolem něj a kopnul si :) No nevim, jak jsem do toho mohl kopat, pač by mě asi upadla noha, kdybych kopnul víc a rohům u postele se zase vyhejbám :-D Upraveno Říjen 8, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 No neni on padlej na hlavu? http://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/zni...ce-briggse.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 No neni on padlej na hlavu? http://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/zni...ce-briggse.html asi něco hulí.....to je tak, když máš kolem sebe lidi co tě krmí jak jsi dobrej bez trochy soudnosti,viz Superstar apod. akce. Až sním Kličko skončí jsem zvědav co bude žvanit pokud vobec bude moct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Přesně tak :) Kličko je kádr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Tak máme po zápase.Viděli jste někdo ty záběry? Pěkně toho emeričana jak řiká Palo :) rozstřílel...se docela divim že nedostal KO :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Ty woe já to prošvih... :lool: ... to mě švára zabije :) Asi se nebudu ptát kdo vyhrál :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Ja box absolútne nemusím, ale presne to hovoril včera redaktor v správach, aby to nebolo naopak :) foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.