romas Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Zdravím a prosím o radu.Dnes se mi nerozvítila přístrojovka a starter netočí,Stalo se z ničeho nic.Octavia II 1.9 TDI 77KW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romas Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Zdravím a prosím o radu.Dnes se mi nerozvítila přístrojovka a starter netočí,Stalo se z ničeho nic.Octavia II 1.9 TDI 77KW Ahoj jen se chci podělit o poznatek.Po dlouhém hledání jsem byl úspěšný.Příčina byla vydná velká pojistka 50A v motorovém prostoru.Vizuálně vypadala OK ale při proměření multimetrem nepřeváděla proud.Pojistka vyměněna a vše je OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viky Odesláno Únor 28, 2024 Sdílet Odesláno Únor 28, 2024 Mám ten samý problém, nerozsvítí se palubovky, někdy za pět minut, někdy po půl hodině někdy za hodinu, prosím o radu. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 28, 2024 Sdílet Odesláno Únor 28, 2024 Projdi pojistky bude tam voda oxidace hniloba vem to jednu po druhy a ojed je pilnikem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.