michal92 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) Ahoj škodováci!Jmenuji se Michal, je mi 22 let a bydlím v Praze.Rád bych se podělil o svůj kousek co mi stojí v garáži. =) Do rodiny zavítala koncem prázdnin 2012 jako dárek za úspěšnou maturitu s nájezdem necelých 149xxx km.Jsem druhým majitelem, první majitelka (sousedka) přenechala za symbolickou cenu.Stručně o voze:Rok 2000 palubka zaplaťpánbůh už faceliftová ale zbytek interiéru šedivý .Poctivá 19 v naftě v trošku silnější verzi o síle 110 koňských sil.Výbava nese označení SLX luxusem neoplývá ale sociální výbava to taky není.Uskutečněné úpravy:* nové emblémy Škoda 3/2014* podsvícení zrcátek dle vzoru novějších generací Octávií 3/2014* podsvícení prostoru nohou řidiče, spolujezdce a posádky vzadu 4/2014* přední upgrade brzd z série 280 na 288mm 10/2014* přední facelift alá RS 12/2014* zadní faceliftové lampy 12/2014* černý koberec, spodní palubka do černá, veškeré černé plasty, sedačky RS, ručka RS, łoketka RS 01/2015 * RS tapecí 2/2015* RS křídlo 2/2015 * RS koncovka s výfukem 2/2015 * RS zadní nárazník 2/2015 * RS zadní náprava 256mm 4/2014 * 17tky eRka kola 4/2014 * RS strop 10/2015 Plány do budoucna:* FL budíky, uvidím jak to půjde kvůli komfortce...* nový podvozek, zatím nevím který jaký nechám otevřené téma a uvítám rady...* KAT off?* AGR off?* Chip - uvidí se, zatím jezdí pěkně ale časem to omrzí... plán tak kolem 140 kobyl.* černá lesklá střecha, maska, "B" sloupky a možná i zrcátka...* fólie na sklaNěco dalšího se určitě během toho co s tím budu něco dělat najde ale představa je celkem jasná... :lool:Zde jsou fotky tak jak jsme jí přivezli... Upraveno Listopad 23, 2015 uživatelem michal92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vítám tě mezi námi. Octa vypadá suprově a koupena byla za senzační cenu ;) těším se na další úpravy vozi a hlavně at octa slouží dlouho bez problémů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 vítej, ta cena je fakt luxusní, za takový nájezd a po prvním majiteli, to si fakt výborně koupil, tak se o ni hezky starej a vymazli ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jak řikaj kluci cena luxusní.. a nikdo asi nepochopi proč se ji zbavovala.. ale tim lip pro tebe.. hlavně se o ni dobře postarej a ona se ti odmění :) hodně štestí s upravama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vítam tě tu :) Octa vypadá zachovale a ta cena dost dobrá :) tak ať slouží :) jako první vyměň zadní světla - http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-zadnich-svetel-za-faceliftove :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vítam tě tu :) Octa vypadá zachovale a ta cena dost dobrá :) tak ať slouží :) jako první vyměň zadní světla - http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-zadnich-svetel-za-faceliftove :D Na to se chystám jako první! :) Ty zadní se mi vůbec nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Já je měnil taky hned ! :D a řezal jsem ty lišty a hádej jak to dopadlo ? :D musel jsem koupit ty face lišty,protože to řezání se trochu nepovedlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Já je měnil taky hned ! :D a řezal jsem ty lišty a hádej jak to dopadlo ? :D musel jsem koupit ty face lišty,protože to řezání se trochu nepovedlo :D Rád bych tomu předešel. :D Takže zřejmě koupím rovnou face lišty. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jojo je to hnus ty světla - viz moje octa jak jsem to koupil :D a k tomu ty origo předface poklice :D tak ať se ti daří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vítej zde.... Mě zajímá z čeho máš to svícení ve zpětném zrcátku?Na něco takovýho se chystám,tak hledam inspiraci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 ty lišty jsou v pohodě, naměř si mezeru, nech si 1-2mm rezervu a pak si dej na kus prkna šmirgl a dolaď to dokud to tam nevejde, řezej zespodu, hrana pak není vidět a to očko v kterém je šroubek jakoby řízneš do půlky a přišroubuješ, bude to držet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vítej zde.... Mě zajímá z čeho máš to svícení ve zpětném zrcátku?Na něco takovýho se chystám,tak hledam inspiraci... Hele nebyla to prdel, celý osvětlení je napojený na horní světlo. Nejsem typ co by potřeboval svítit jak vánoční stromeček na dálnici. Takže otevřeš - rozsvítí se, zavřeš zhasneš hotovo. Kabeláž je udělaná tak, že vede od horního světla přes sloupek okolo pojistkové skříně a klasicky jsem to natáhl do kabeláže dvěří. Zrcátko se muselo sundat a natáhnout do něj kabel já tam mám váhřev a ovl. takže jsem to jenom dal do svazku. Poslední věc použil jsem klasický led pásek narýsovat a udělat díry do spodní části zrcátka vrtačkou (většinou bývá černá). Pro sychr se dal silikon zespoda aby nedošlo k zkratu nebo tak, ale ty pásky svítí i ve vodě. Můžu ti ho vyfotit ale dám to zítra večer sem. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 fotku uvítám,díkes :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Při pohledu z okna mě napadlo, že pořídím aktuální fotografie. Přeci jenom ty co jsou na začátku tématu mají své staří (přibližně 2 roky). + slíbená fotografie zrcátka pro herrkomisare. Snad se Vám aktuální galerka bude líbit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Pěkný :) jen tu voňavku z Teska zahoď ! :D Jinak na to zrcátko jsi použil led pásek a napojil na blinkr ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Mam takovej pocit že psal že je to napojeny na stropni světylko. Na otevirani dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 MirajZz máš recht! Zavodniku kupoval jsem to v Bille, měli to v akci asi 3x za 70,- neber to za tu cenu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Nějaké nápady co s tím? Nějaký kit nebo tak? Popř. kdo by mi to udělal z Prahy a okolí? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 co skusit vyťuknout pomalinku z druhé strany ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Bohužel jsem včera sundal plastový kryt a je to přesně tam kde máš tu výztuhu kufru. Myslím ten navařený cca. 10cm široký kus kovu. :( Kladívkem se tam nevejdu. :( Jedině zakytovat rozbrousit a nastříkat. Ale kvůli takovýhle maličkosti vyhodit nesmysl se mi nechce. :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 tak jedine skusit vytahovackou nebo se smirit zdolikem ,jinak te oprava u lakyrnika vyjde na 3 tis zhruba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Pokud se tam dostanes nejakou kulatinkou tak pres ni opatrne vyklepat,pokud je lak original nemel by se poskodit.nebo k nejakymu klepiri a tak za tisicovku ti to vyrovna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Po malých krůčcích začínám přetvářet auto k obrazu svému. Jako první věc dorazily znaky, a můžu říct, že v reálu to vypadá skvěle. Auto to neskutečně pozvedlo a navíc je jednoduchá instalace a vše perfektně sedí. Znaky mám od Davcatuma ( odkaz na vlákno zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22484 )takže pokud někdo o tom uvažuje také vřele doporučuji. :) Další krok bude zřejmě až v dubnu. A to výměna starých zadních světel za nové. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Prvního apríla, venku krásně tak proč toho nevyužít a něco udělat na autě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Moc pěkné pane !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 O vikendu jsem si udělal menší výlet do severních čech a tohoto krasavce s sebou. Cena a stav dobrá jako bonus stejný vzorek barvy!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Pěknej a barva jako bonus-prostě super kup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Tak to osvětlení pro nohy je luxus a RS nárazníček je parádní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Díky díky :) teď už jen světla masku výztuhu a můžem předělávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 paráda nárazník, schvaluju facelift, auto neskutečně ožije :) a výztuhu nemusíš kupovat, stačí 2 řezy burskou a ohnout mírně dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.