Doli Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Dneska přišel balíček. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Klobúk dole pane, som tiež psycho na údržbu auta, ale na toto nemám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Dneska přišel balíček. budu ti říkat šampóne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Pěkný balíček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Jo, auto už to potřebovalo. Tak jen počkat až bude počasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Přesně tak, já ještě čekám až budu mít opravený ten kufr, ať to nedělám na několikrát, zatím se činil jen ten clay, ale už ten stál za to! To mezi Dodem a Auto Glymem máš co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) Co ty gumy, Zdendo? Ja na tehle jezdim uz 2. zimu a jako prumerny ridic si nestezuju. Do zadnyho extremu auto nezenu, ale zatim zvladly vsechno, co jsem po nich chtel... Nechces zajet? :lool: Ceka me ted zase myci procedura BMW, tak ze bychom to tam umyli dohromady. A muzeme vyzkouset ty novy mapy, jestli to pobezi. Upraveno Duben 14, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Viktor: Je to Gliptone, jsou to přípravky na kůži. Není to pro mě, ale pro jedno hezké BMW (bílé) zde na fóru. :lool: Já jsem vzal přípravky od Autoglymu na kůži. :lool: Houmik: Myslíš zimní pneu, Matador? Asi nejlepší překvapení za všechny ty pneu co na autě byly. Jsou super! Jasně, tak můžem něco domluvit, mapy mám na extr. hdd. Jseš o víkendu doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jojo, myslel jsem ty Matadorky. :P Kdyz jsem tady na foru tuhle znacku vychvaloval, tak jsem byl pomalu za exota. O vikendu doma jsem, mam v planu lakovat podbehy, takze se ani nikam nehnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Oki, pokud bude počásko tak se stavím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Dneska přišel balíček. Ahoj, ty sušící utěrky jsi měl vzít rovnou dvě, jinak dobrý výběr, opatrně s tím šamponem, pěkně ředit, ať si neumyješ vosk, s touhle rukavicí je paráda umývat, poprvé jsem čučel, jak funguje právě v kombinaci s šamponem co máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj, no asi máš pravdu (tak při další objednávce), čekám na počasí abych to mohl vyzkoušet. Máš podobnou sestavičku? Jediný co jsem asi měl vzít jiný, tak je vosk ten Supernatural. Ke spokojenosti mi chybí balíček na kola od Autoglym. Nebo máš zkušenosti s něčím jiným? Rád si nechám poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 jj, supernatural, mám něco podobného, ale jen šampon, red mist, autoglym na kola, plasty a okna a se vším spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Zdendo! Vše nejlepší k Tvým dnešním narozkám Ty kluku jeden ušatej! :smich: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Děkuji Romane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Zdar pane taky vše nej a hlavně hodně zdraví a štěstí a trpělivosti s náma který tě otravují když potřebují poradit :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Ahoj, mockrát děkuji. :) Už jsem tu dlouho nebyl. Jinak výbavička na auto je kompletní. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 hezká sbírka, jen se mi zdá moc AutoGlymů, máš k tomu i rukavici, deky a utěrky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Jo mám ještě: Dodo Juice Soft Touch Dodo Juice Fantastic Fur Dodo Juice Supernatural Wash Mitt - Yeti Můžeš nějaké věci ještě doporučit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 na okna mám tuhle: http://www.detailingshop.cz/suseni/296-dod...na-40x60cm.html tohle je dobrý na sušení auta, jen se položí na lak a saje sama, nemá se auto otírat, ale je celkem drahá: http://www.detailingshop.cz/suseni/648-swi...ici-uterka.html rukavici mám s delším chlupem: http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-...i-rukavice.html na okna mám vyzkoušeno tohle, je to lepší než AutoGlym http://www.detailingshop.cz/okna/419-swiss...istic-oken.html postupy jsou tady: http://www.detailing.cz/viewforum.php?f=19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Ty jo Jardo díky, příště vemu určitě od Swisswaxu. Nemáte někdo kontakt s Pajrem? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 vem to dráťákem, alespoň tu černou špínu z celýho auta dostaneš dolu až na béžovou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Nějaká nová věc taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Další menší úpravy. :) MF volant FL RS bez pádel Vytlumení pátých dvěří a kufru Kroužky na repro ze Sound Systemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Ten volant má jen vyndaná pádla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Co jsi použil za tlumící materiál na ty boky? Vidím dobře plstěné rouno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Vasekk: Ne, to ne. Je koupený ze skodateile.cz. Nevím jestli je v plánu 45 týden zařadit do nabídky MF pro mechanickou převodovku nebo se jen jedná spíše o přešitý volant např. z Yetiho -> za perforovanou kůži. Nebo asi nejpravděpodobnější varianta, volanty vyrobený v pár kusech na zakázku. Kajman: Jedná se o pláty které jsou koupeny ve Škodovce jako náhradní díl, používá se to na střechu. Je samolepicí.1Z0 867 817 G cena cca 220 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 spíš mi přijdou přešitý protože tento typ švu škoda nepoužívá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 a splnilo to svůj účel? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Ve Skodateile jsou to volanty které jsou pošité. Kdysi jsem jich tam viděl x bez pošití. Nechává je pošívat do RS stylu, protože je o to zájem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.