Přejít na obsah

Xenony

SpiderM

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Guest Pokorňák

Zdravim chci se zeptat na výměnu z H4 na xenon je opravdu potreba jen predelat ten konektor z H4 na xenon a ono to sviti? neni potreba zadny startery a trafa jako je to u HIDu? A jak tam pripojim dálkovou kdyz H4 to ma v jedny zárovce a dvoucocky maj dve? Vycetl sem tady ze ta samostatna zarovka na dalkovi je H3 to si musim jeste sehnat H3konektor a natahnout ho s ty bejvalí patice H4?

Odkaz ke komentáři
Guest Pokorňák

Jasny a to je všechno co bych mnel udelat aby mi to svitilo? Zadny startery tam davat nemusim? A jak je to stim automatickym naklapenim? De to tam predelat z tech co to tam mnely z fabriky nebo tam na to neni vubec priprava?

Odkaz ke komentáři
Guest Pokorňák

Jo a ještě sem se chtěl zeptat jak poznam jaka tam ma být výbojka koukal sem že tam dávaly D2S a D2R?

No to mam zřejmě na mysly ty co maj od fanriky xenony tak se jim automaticky šteluje vejška žejo,je videt kdyz nastartuje jak se jako srovnaj,to sem myslel jestli to tam jde dodelat a jestli tam na to je naka priprava?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Kluci ahoj, potřebuju radu.. rozhodl jsem se koupit xenony a nes by sem si pro ně měl jet, nejpozdji zítra. Pán to neumí zapojit a já aky ne. Jak můžu vyzkoušet, že xenony jedou? je na to nějaký fígl? Potřeboval by je jen rožnout abych věděl, že vše staruje jak má a že svítí, ám normál konektor na H4 a na xenonech je jiný konektor, tak abych enkoupit nefunkční xenony, zaráží mě, že říká, že neví, jestli 100% fungují..

Odkaz ke komentáři

no nevym, prekne se podivam na ne, reknu prodavajicimu ručiš že fungujou? Ano, tak ja si je vyzkoušim za nejpozdej (dejme tomu) tyden a pokud to nebude svitet vratit penize nebo bude problem :) Nebo už ted objednej konektory z netu (cca 50-60 euro) jako ja a mam klid, až ih rozbiju, tak dam konektor prič a mužu zase myt klasicke svetla. Je to nejlepši rešeni, ne zrovna levne ale užitečne :)

nic jineho mne nenapada.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 roky později...
  • o rok později...

Ahoj, nechci zakládat zbytečně nové téma, tak se zeptám zde. Mám problém s xenony, po startu se normálně naklápějí, byl jsem na STK na jaře, seřídili je pomocí toho jejich zařízení :D a říkám OK, konečně to bude svítít, jenže opak je pravdou. V noci mi xenony svítí strašně málo před auto, svítí dostatečně silně, ale prostě málo. Může mi prosím někdo poradit jak správně na to nebo kde může být problém? Budu vděčný za každou radu, protože jízda v noci je noční můra.

Jinak přikládám sem i fotku, tak posuďte sami, třeba to je pouze subjektivní a budu si muset holt zvyknout.

post-37788-0-56032200-1425319571_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...