Fly Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Se teda taky pridam s otazkou.. Mam koupeny lampy, koupeny nivelaky vcetne navodu na allroad, konektory ke svetlum, ale stale se mi nedari sehnat konektory do tech nivelacnich cidel. Nema nekdo bud komplet kabelaz pro nivelaci nebo alespon etka cislo tech stekru? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 H3 DĚKUJI KDO JINÝ BY TO MĚL VĚDĚT NEŽ MISTR MIKL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 NMZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pokorňák Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Zdravim chci se zeptat na výměnu z H4 na xenon je opravdu potreba jen predelat ten konektor z H4 na xenon a ono to sviti? neni potreba zadny startery a trafa jako je to u HIDu? A jak tam pripojim dálkovou kdyz H4 to ma v jedny zárovce a dvoucocky maj dve? Vycetl sem tady ze ta samostatna zarovka na dalkovi je H3 to si musim jeste sehnat H3konektor a natahnout ho s ty bejvalí patice H4? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 musíš předělat konektor ke světlu, ne k žárovce... xenony - celé světlo mají jiný konektor! s dálkovým nic dělat potom nemusíš, jenom to propojit na páčce aby xenony nezhasínaly když přepneš na dálkové.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pokorňák Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Jasny a to je všechno co bych mnel udelat aby mi to svitilo? Zadny startery tam davat nemusim? A jak je to stim automatickym naklapenim? De to tam predelat z tech co to tam mnely z fabriky nebo tam na to neni vubec priprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 z fabriky tam automatické naklápění vůbec není... jde to předělat na naklápění na kolečko jak to máš ted.. startéry a RJ jsou součástí světel! to by jsi tam měl mít.. a nebo dodělat plnohodnotnou nivelaci tak jak jsem ted já dělal na OII.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pokorňák Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Jo a ještě sem se chtěl zeptat jak poznam jaka tam ma být výbojka koukal sem že tam dávaly D2S a D2R? No to mam zřejmě na mysly ty co maj od fanriky xenony tak se jim automaticky šteluje vejška žejo,je videt kdyz nastartuje jak se jako srovnaj,to sem myslel jestli to tam jde dodelat a jestli tam na to je naka priprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pokorňák Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Ještě bych se chtěl zeptat jestli trafa a vybojky z golfa IV jsou stejny s OI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 OII příprava není a O1 to má jinak než golf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Kluci ahoj, potřebuju radu.. rozhodl jsem se koupit xenony a nes by sem si pro ně měl jet, nejpozdji zítra. Pán to neumí zapojit a já aky ne. Jak můžu vyzkoušet, že xenony jedou? je na to nějaký fígl? Potřeboval by je jen rožnout abych věděl, že vše staruje jak má a že svítí, ám normál konektor na H4 a na xenonech je jiný konektor, tak abych enkoupit nefunkční xenony, zaráží mě, že říká, že neví, jestli 100% fungují.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Teoreicky kdybych propojil z H4 pin ř ze 6 z konektoru xen, mělo by svítit, že? tak v případě dalších žárovek?? řeba drátem bych to spojil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 no nevym, prekne se podivam na ne, reknu prodavajicimu ručiš že fungujou? Ano, tak ja si je vyzkoušim za nejpozdej (dejme tomu) tyden a pokud to nebude svitet vratit penize nebo bude problem :) Nebo už ted objednej konektory z netu (cca 50-60 euro) jako ja a mam klid, až ih rozbiju, tak dam konektor prič a mužu zase myt klasicke svetla. Je to nejlepši rešeni, ne zrovna levne ale užitečne :) nic jineho mne nenapada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 KAMARÁD JE ZKOUŠEL TAK , ŽE JE PŘIPOJIL NA BATERKU , ALE POTŘEBOVAL BY SI TEN KONEKTOR KE XENONŮM S KABELÁŽÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Ahoj,v shopu jsou teď na prodej xenon H4 BI-XENON XENIUM-RACE 6.000K SLIM ballast,za nizkou cenu,mate s nima nějakou zkušenost a co vše bych potřeboval aby fachčili tak jak maj,když mam na autě čirou optiku a H4,předem dík za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 ahoj, kolikatku mate pojistku na xenech z vyroby a ti co jste dodelavali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korfik Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Ahoj,když občas jedu v noci, stane se mi že xenon jakoby problikne. Nejčastěji když přejedu přes nerovnost na silnici. Nevíte čím to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Ahoj, nechci zakládat zbytečně nové téma, tak se zeptám zde. Mám problém s xenony, po startu se normálně naklápějí, byl jsem na STK na jaře, seřídili je pomocí toho jejich zařízení :D a říkám OK, konečně to bude svítít, jenže opak je pravdou. V noci mi xenony svítí strašně málo před auto, svítí dostatečně silně, ale prostě málo. Může mi prosím někdo poradit jak správně na to nebo kde může být problém? Budu vděčný za každou radu, protože jízda v noci je noční můra. Jinak přikládám sem i fotku, tak posuďte sami, třeba to je pouze subjektivní a budu si muset holt zvyknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Pokud se Ti zdá, že to svítí fakt nízko, můžeš si je malinko potáhnout štelováky na světlometu (imbus klíč ), co jsou blíže středu auta - ale pamatuj, že čím lépe budeš vidět na tlumené do dálky ty, tím víc tím budeš omezovat protijedoucí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Uz jsem na to koukal, snad to bude OK. Myslím si, ze teď to svítilo fakt jen do země, při jízdě člověk neviděl absolutně nic. Samozřejmě nechci oslnovat protijedoucí, ale když vidim i jak svítí nova auta a občas se mi zda, ze svítí snad do nebe, když jedou proti mne ?. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.