SpiderM Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Ahoj koupil sem si ted origo xenonove svetla a chci se zeptat jestli se da dat nejaka silnejsi ta vybojka aby to svitilo jeste lip a nejaka jina zarovka misto tech dalkovych aby taky lepe svitila? Dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 no a co se skusit mrknout na net? Firem na tuningové věci potažmo žárovky jsou tu stovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 (upraveno) Podle mně ta výbojka co je v origo xenonech svítí dostatečně a není ju třeba měnit pokud budeš přecházet z H4rek na Xenony tak je to hodně veliký rozdíl samo ve prospěch těch Xen. Dálková H1 se dá vyměnit za nějakou 100w a nebo Hidku kdybys pohledal tak i tady na fóru je o tom psané stačí hledat Upraveno Prosinec 7, 2009 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Hele, abys pak nevraždil na potkání. Já mám origo xenony a svítí až to nejni hezký. Už takhle na mě blikaj protijedoucí, když jedu do vrchu a oni jsou za zlomem. Dálkovky taky vpoho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajpservice Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 přesně tak.. souhlasím.. mám v autě taky origo xenony a svítí to jako hrom.. je to na hraně co protijedoucí snesou.. také mě kolikrát auta proti problikávají.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SpiderM Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Dik vsem za radu jeste ze zeptam kdyz sem mel H4 tak sem vozil nahradni zarovky jak je to ted musi ze taky neco vozit kdyz mam ty xenony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 vybojku mit nemusis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ochacek Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 čau,schánim do xenonu jenom tu malou parabolku za čočku.Nevíte někdo kde bych jí sehnal? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 čau,schánim do xenonu jenom tu malou parabolku za čočku.Nevíte někdo kde bych jí sehnal?dík nazdar Čendo vim jen o světlech parabolu budeš asi težko schánět http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...tni_leve-503038 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 No ja se tady optam. Origo xenon komplet s vybojkama a tu krabyckou (electrika) upln vsechno. Co je este treba k montazi, jako je jenom ok mit toto aby mi to normalne delalo? Nepotrebuju ty ostikovace, a niv. motorky, tady podle zakonu mit nemuzim. Jako je jenom treba mejt to co jsem nahoru napsal aby to fungovalo, jo jenom jsem slisel abych musel mejt na to ten konector, protoze neni stejni jak u mujih hlo. svetel. Janom aby mi to negdo este dneska napsal protoze zejtra rano bych koupil xenony protoze jsou za super cenu, tak aby mi to negdo nekoupil ..... Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nigdo o tom nevi nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nigdo o tom nevi nic :D mám je taky doma pripraveny na svoji octu :) vymenit budeš muset svorkovnice do světel xenony maji 12 pinu a obyč světla maji 8 pinu + ostrikovače na světla a nivelace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Ok ja musim jenom svorkovnice jupi... ostrikovace nemusim a nivelace taky :D Tak jenom svorkovnice...tak to jsem rad....moc diky kenny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Ok ja musim jenom svorkovnice jupi... :) ostrikovace nemusim a nivelace taky ;) Tak jenom svorkovnice...tak to jsem rad....moc diky kenny :D není zač rád sem pomohl :) já to budu dělat komplet se všim všudy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 není zač rád sem pomohl :) já to budu dělat komplet se všim všudy No to tam u Vas potrebujete.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 No to tam u Vas potrebujete.... chci mít klid na stk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Tak jsem nasranej lidi. Sel jsem u mehanika aby mi dal ty xenony, tak jsem sel u prvniho, Ten rekl ze musim dat novou instalaci ze ze mi ta puvodni instalace nemuze dat proud elektriky na xenony ;) o maj got...... Tak lidi jak to udelat, ja myslim ze to vubce nemusuim delat nebo ten mehanik je blazen Tak co potrebuju jenom ten konektor..jo nebo uz nevim..a ze mi este ten rekl ze muzu spalit auto.....o cem clovek mluvi..... Pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Jo sel jsem u tretiho, ten reklz ze to muze udelat ale ze tam musi dat rele, aby xenony delali hnetka gdyz ze zapne auto, a podom pri dalkovum svetlum aby delali.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Predelaval tdy nego hal. sv. na xenony? Aby mi rekl co delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 na to aby ti xeny nezhasly pri dalkovych nemusis mit zadny rele. staci spajet nejaky dva dratky u packy svetel. napis clenovi jmenem Vasa. xeny nemam, ale delal mi to propojeni dalkovych a potkavacek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Asi se ho zeptam... diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 (upraveno) Tady je pinování konektorů http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm Jinka to že u vás xenony nemusejí mít nivelaci to se mi zdá trochu divné pokud vím tak všechny xeny co jsou přímo z výroby tak ju mají. Zapojit je není zase až tak strášná práca když se chce všechno jde ja sem to zvládl také a sám je potřeba akorát přepinovat ty konektory a dotahnou pár drátkou. Jinak tady je to pěkně popsané. Upraveno Duben 9, 2010 uživatelem Sajmon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Sajmon dik moc za ten strucnej popis ale ja tomu prd rozumim, zadne pinovani doma delat ne budu jsem az moc laik abych sam sparal do elektrini. Proste potrebuju vedet co mam ted udelat aby mi ta svetla svitel - nemusim mit xenon+dalka pri zapnutem dalkovem svetlu, staci jenom ze budu ty xenony mit a obcas az budu potrebovat tak i tu dalku zvlast. To neresim. Take neresim nivelacy, taky ji nepotrebuju, zakon o tom nic nerika, proste moje dobra vule ze tam nemam naravany HID abych neoslnoval jinak bych to tam davno narval, jedinej duvod proc jsem kupoval origo xenony. takze zajima mne co delat? Kupovat ten konektor s jinima pin-ama nebo co? Proste je dat do provozu nic vic - nic min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 ale shasinani xenonu pri preblikavani na dalkovy tem xenonum nebude delat dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 xenony podle zákona musí mít automatickou nivelaci a ostřiky světlometů.. nevím kde jsi přišel na to že zákon o tom nic neříká!!!!!!!! a poznámka o tvé dobré vůli.. no comment!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 milhausek: vladan je z Cerny Hory :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 aby svítily dálkové světla spolu s xenony propojí se kontakty 7 (žluto/červená) a 8 (žluto/zelená) na konektoru na páčce blinkry/potkávací/dálkové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 xenony podle zákona musí mít automatickou nivelaci a ostřiky světlometů.. nevím kde jsi přišel na to že zákon o tom nic neříká!!!!!!!! a poznámka o tvé dobré vůli.. no comment!! Vlevo pod avatarem pise vodkud jsem.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Pokud je chceš jen rosvítit tak stačí 12 pinové konektory a přehodit tam ty dráty z toho puvodního konektoru a bude to svítit ale ještě je žadoucí dotáhnou tam +12V na pin č1 černo/bílá přes pojistku S2 ale funguje to i bez toho ale pro klid v duši bych ho dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 žádoucí proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.