celeston Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Zdravím. Nedáno jsem psal ohledně takového pískaní když na volběh vytočim tak do 2,5 tis otáček tak to pískne. (octavia II 1.9 Tdi) Dnes jsem to pozoroval zas a to i když třeba z větší rychlosti zařadím třeba dvojku tak je slyset při otevřenem okýnku chvilkové písknutí než spadnou otáčky. Je pravdepodobné ,že by to mohlo být turbo ,nebo i něco jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Zdarec,vyresil jsi nejak to piskani? Dela mi to podobne, za jizdy pri akcereraci a pri podrazeni ale kdyz stojim a pomalu pridavam, tak jic ale jak na to slapnu ostreji, tak nekde kolem2,5~3tis otacek to piskne A jeste se mi zda, zeto neni slyset zepredu kdyz zvednu kapotu,alen z boku a uvnitr Remen kolem alternatoru qnic nic co pohani to nedela, sundali jsme remen a beze zmeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
a.m.b.r.y Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 A to pískne a přestane? Nebo to píská po překročení těch 2500-3000 ot potom furt? Já sem kdysi na Fiat Tipo 1,9TD měl projevy silného pískání po překročení 2500 ot., skoumal jsem jestli turbo a nakonec to byl prasklej výfuk hnedka za turbem. Pokud to ale pískne jednou, tak by to mohlo být že je zakarbonovaný naklápění lopatek turba, tím při vyšších otáčkách překročení plnícího tlaku a tím přetlakovej ventyl odpustí tlak z turba a to pískne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Ted jsem to pozoroval a piska to jakzacne tlacit turbo v urcitem rozsahu od 2,5 vyse a i pri podrazeni Kolem vyfuku i vlnovce je cisto, nuic neni ocouzeny a kdyz zacpu vyfuk, tak je v nem znat tlak Ale u turba je u sroubu ocouzeny, nekde nad tou ovladaci tyckou bo jaxe to jmenuje, musim se nekde stavit zda tam je tesneni nobo muze byt nekde dirka Mechanik rika at to neresim, ale jedu do chorvatska tak mam strach aby se neco nevysralo Piskani je slyset pod autem a mimo, pod kapotou to neslysim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.