blackmesa92 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ahoj, dneska mi nějakej **** v Praze poškrábal zadní dveře je to rýha asi 15-20 cm dlouhá a hluboká tak, že je vidět jako bílá, může to být tak 1-2mm, zachytává o to i nehet. Normálně bych toho ***** uškrtil, existuje nějaký řešení jak dát lak do původního stavu a nebo aspoň aby to nebylo tak vidět? Barva je šedá metal. Na obrázku popisovaný šlic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Některý lidi jsou fakt vyjebanc*... Já měl to stejné u dveří ale asi méně hluboké, koupil jsem barvu laku dle tecničáku a zamázl to a není to vidět, tady by to chtělo nějaký kit nebo něco, ale to už bude velkej zásah do laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackmesa92 Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Některý lidi jsou fakt vyjebanc*... Já měl to stejné u dveří ale asi méně hluboké, koupil jsem barvu laku dle tecničáku a zamázl to a není to vidět, tady by to chtělo nějaký kit nebo něco, ale to už bude velkej zásah do laku... je mi z toho k pláči... napadá mě co taková ta tužka na lak? abych to tím spíš ještě víc nezviditelnil... už takhle to je pěst na oko a první co vidím když jdu k autu je tahle rejha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 To ti věřím... Tak s tím zkušenosti nemám, ale vím že kámoš tím dělal škrábance od keře a většinu to zakrylo ale předpokládám že u tebe bude to poškození hlubší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackmesa92 Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 To ti věřím... Tak s tím zkušenosti nemám, ale vím že kámoš tím dělal škrábance od keře a většinu to zakrylo ale předpokládám že u tebe bude to poškození hlubší zkusím nějaké lakovny nebo něco takového, pak sem dám vědět jak jsem pochodil, hlavně, že jsem to auto koupil před čtvrt rokem :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ahoj, když to spravíš tužkou, tak to poznat půjde, ale zase to nebude tak hrozné ;) Já jsem v případě použití korekční tužky dosáhl lepšího výsledku jen s použitím barvy bez použití bezbarvého laku... Případně si to nech někým prohlídnou kdo ti řekne případnu cenu opravy. Ono taky záleží kolik chceš investovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Nanes jemným štetcom do tej rýhy viac vrsteiv metalízy aby si to dostal zarovno z lakom a po vyschnutí zľahka zrovnať vodným papierom hrúbky 2000.Potom to daj rozleštiť pastou 3M ale úplne to neskryješ.Ja používam na drobné škrabance čierny Sonax a funguje perfektne ale toto vyzerá hlbšie tak ako som napísal sa to dá celkom slušne skryť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Zdravim, cim to skusit rozleštiť, popripade kolko cca vyjde prelakovanie narazniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Toto rozleštit asi bohužiaľ nepojde jedine prelakovať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Pouzij trizact od 3M 3000 a zkus to potom rozlestit. Velka vetdina pujde, ale lehce to videt bude. Jinak rozstrik cca 1000kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toky805 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Tos hold v dnesnej dobe je to dost bezne ked clovek niekde schyta skrabanec vecsinou je to malo riesitelne len na doma ja som skusal na male skrabance korekcnu tuzku pomaha to ALE! ked sa auto umyje tak to pusti dole a musi sa nanovo prejst fixkou takze to nieje moc ucinne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 strekol som to duplicolorom, ale.... opravovane miesto je matnejsie ako okolie.Staci to nejak rozlestit (prosim o radu co pouzit) alebo streknut este bezfarebnym lakom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Vem to jeste lakem a potom rozlesti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Měl bych dotaz čím přesně stříknout škrábanec na nárazníku. Míchá škodovka nějaké spreje, tak jak dělá například tužky na lak? Případně na kolik to tak vyjde. Lakovat celý nárazník se mi nechce, protože to bych ho lakoval každou chvíli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 zkus najit duplicolor v tvem odstinu. Na mojí rudý neni videt rozdil oproti staremu odstinu, jsem velice mile prekvapen. + jeste bezbarvy lak a bude to tip-top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Lepsi lakovny ti namichaj sprej presne dle odstinu auta a je kvalitnejsi jak z hobymarketu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Asi mrknu na ten Duplicolor. Je za rozumnou cenu a mají přesně můj odstín. Ještě si koupím bezbarvý lak a uvidím jak bude vypadat výsledek :) Jinak abych nebyl za ňoumu, tak ten škrábanec mi dneska udělal nějaký dobrák na parkovišti u obchodu :( Samozřejmě kontak na něj žádný nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Odstíny Škoda dělá taky Motip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 jen je třeba počítat se stárnutím/vyblednutím laku, takže bacha na to. Já si nechal namíchat barvu přímo v prodejně autolaků (P-9 Kbely) dle kódu barvy + pak si autem ještě technik jel podívat do lakovny pod světlo, aby případně udělal malou korekci dle stáří a opotřebení laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 No prave,z toho duvodu bych nekupoval sprej,stejne jejich kvalita je nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Kvalita spreje je dobra na takovyhle opravy je to kod barvy 9910 tusim. A cerna je bez problemu. Jinak u toho predniho narazniku je to na rozstrik na ne idealnim miste ale jde to jen pouzit lepsi trysku na sprey. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Do rozstřiku se mi investovat nechce, potřebuju něco co mohu aplikovat já sám, protože mi ten přední nárazník kazdou chvíli někdo odře. Do autolakovny se asi zajdu podívat a zjistím cenu, za kterou mi to namíchají. Pokud bude nějaká přemrštěná, tak koupím sprej, které kluci doporučili. Je to barva 9910 jak zmínil Napster. Jakmile to budu mít spravené, tak sem dám fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Ahoj, takže jsem to zkusil spravit samo-domo. Barva a lak koupeny v lakovně - investice asi 600kč. Výsledek není úplně takový jak by měl být a to hlavně kvůli lesku - dávaný dvě vrstvy bezbarvého laku. Nevím v čem byla chyba, ale nedělal jsem rozbrus pod vodním smirkem. Možná to byl ten fígl jak tomu dodat správný lesk. Taky mi přijde ten lak měkčí. Další chyba, že jsem se snažil opravit veškeré škrábance a tak jsem stříknul skoro celý narazník. Už bych se do toho asi nepouštěl, spíše bych sehnal nějaký nepoškozený nárazník a vyměnil kus za kus. Nějaké foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 no podle mně si už mohl nechat celý nárazník rovnou přelakovat... za 2000,- by to udělali v poho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Hydraulik: máš pravdu, teď už to vím taky :) Každopádně je to zkušenost. Zatím to nechám tak, možná časem až se objeví další šrámy, tak nárazník rovnou vyměním nebo nechám přelakovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 to staci rozlestit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deny.rel Odesláno Září 11, 2018 Sdílet Odesláno Září 11, 2018 Možná by jsi to mohl vyzkoušet ještě touto cestou http://www.united-c.cz/jak-na-skrabance-na-aute-vime-to/ mělo by ti to pomoci :)) Nebo tam zavolej, pomůžou ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.