Guest otipkavasek Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, mám vyhlídnutou octavii právě ve výše zmiňované motorizaci, auto má najeto 300000, vzhledově je velmi zachovalé a hezké, sedačky a tak jsou netknuté. Prý jede taky hezky, nic nikde nemlátí, prostě prý vše jak má být. Co mne na autě odráží je to že budu 7. majitel, nevím proč se toho každý vzdává, prý to není havarované nebo tak ... Je to rok 2000, už je to facelift. Na co si mám dát pozor ? Na co mám při koupi kouknout až tam budu fyzicky? Nerad bych něco zapinkal zbytečně. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Tak pokud je to sedmy majitel a tolik km fak realna cena je max 30-40 tis. Takze si priprav ten samy obnos na pripadne opravy, nemusi se nic podelat ale spise se podela jako hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 No chlápek za ni chtěl 56tisic, takže jsem se na to nakonec vykašlal. Díky za názor, počkám na něco dalšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/33489408/Skoda-Octavia-LPG-TOOP-VYBAVAXENONYWEBASTO.php tudle sem viděl když sem se byl podívat na jedno tdi moc pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Možná špatně čtu, ale kolik má najeto? Jinak vypadá impozantně :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 napsaný to tam nemá myslím že tam bylo něco lehce přez 200 ale jistej si nejsem .Rozvody dělané v Německu ve 177586km. je na čistopisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Tyjo to je krása :) jen ten světloučký interiér by mne asi hodně štval :). Jinak i ta výbava je někde jinde než u té co jsem chtěl, bylo to asi přestřelené no, ještě že jsem ji nebral :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.