gold.girl Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Ahoj, prosím o radu. Auto mi občas samo na volnoběh chcípne, lehce skáčou otáčky, někdy jde obtížně nastartovat a hlavně když se stane to že jde hůře startovat, tak potom auto netáhne a pocukává (vynechává), většinou stačí chcípnout a pokud se podaří normálně nastartovat, tak už jede zase normálně. Byla jsem na diagnostice v autorizovaném servisu a vyjela chyba 513 27 Snímač otáček motoru (neplatný signál sporadická). Přikládám vyfocené. Prosím o radu, zda se jedná o snímač na klikovce nebo na vačce? Díky moc. Verča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Ahoj, prosím o radu. Auto mi občas samo na volnoběh chcípne, lehce skáčou otáčky, někdy jde obtížně nastartovat a hlavně když se stane to že jde hůře startovat, tak potom auto netáhne a pocukává (vynechává), většinou stačí chcípnout a pokud se podaří normálně nastartovat, tak už jede zase normálně. Byla jsem na diagnostice v autorizovaném servisu a vyjela chyba 513 27 Snímač otáček motoru (neplatný signál sporadická). Přikládám vyfocené. Prosím o radu, zda se jedná o snímač na klikovce nebo na vačce? Díky moc. Verča V první řadě bych prohlídl kostřící dráty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gold.girl Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 V první řadě bych prohlídl kostřící dráty. To už jsme dělali, vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 To už jsme dělali, vše ok. Je to snímač klikové hřídele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 taky si myslím že je to ten na klice kdyby to byla vačka píše to snímač G40 na výměnu obou je tu návod i s fotkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gold.girl Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tak ho dneska vyměníme. Dám pak vědět, jestli pomohlo, popřípadě budu prosit o radu, co dalšího s tím (no nejspíš vyměnit ještě na vačce). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gold.girl Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Tak to vypadá ok, takže díky moc za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.