LuTri Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 herrkomisar: a rovnou vyměň tlumiče, určitě je máš KO, ať do neděláš pořád dokola :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Dovolím si oživit starší téma. Misky už mám na autě taky celkem vylezlé a na nerovnostech je občas slyšet i bouchnutí z oblasti horního uložení, tak se chystám na výměnu dílů. Co všechno bych měl podle vás vyměnit? Za mě určitě díl 8 - gumové lůžko a 11 - samojistnou matici. Neměl jsem to nikdy rozebraný, takže asi tak :) Předem díky. podvozok 1.pdf.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 8 - uložení a 7 - ložisko, někdy se to prodává i jako sada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Musíš koupit gumové uložení a ložisko http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-pred-tlumice?brand=SKODA&model=OCTAVIA . Nic jiného se měnit nemusí. Taky mi to dost klepalo a po výměně je klid (já jsem ale dělal komplet GO přední nápravy) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Dik moc, pridam to na nakupni seznam. GO napravy jsem delal cca 30 tkm zpatky, ale uz tam zase neco mlati a je i rozhozena geo, tak to musim co nejrychleji vyresit. Holt kazdodenni provoz po Praze dava naprave zabrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.