Přejít na obsah

Bílá kombíková elegance

Doporučené příspěvky

Rád bych vám představil mé vozidlo :

Je to OII combi facelift 1,8 TSI (118kW) ve výbavě Elegance koupená v roce 2011 jako nová.

Aktuálně najeto cca. 36tkm

Výbava navíc oproti standartu :

paket Elegance+ (příprava pro telefon, 16"Al kola Crateris,3 ramenný kožený multifunkční volant,samozatmavovací vnitřní zpětné zrcátko,el.sklopná zpětná zrcátka,dešťový senzor)

SunSet

funkce Corner u mlhovek
černý střešní nosič
funkční paket Jumbo BOX
prahové lišty

Dále dodělána část originál Styling kitu : přední spoiler nárazníku,spoiler 5 dveří,koncovka výfuku.

post-37185-0-98098000-1395909083_thumb.jpgpost-37185-0-83587000-1395909098_thumb.jpgpost-37185-0-30226900-1395909107_thumb.jpgpost-37185-0-82637800-1395909114_thumb.jpg

post-37185-0-75773000-1395909129_thumb.jpgpost-37185-0-03454400-1395909144_thumb.jpgpost-37185-0-38430700-1395909157_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Rozhodně to není taková tragédie skočit z 15 na 19. Myslel jsem si že to bude tvrdé a nepříjemné po zimě na 15 :jelen: ale není to špatné a pokud vyloženě není ta cesta šišatá a hrbolatá tak se i pohodlně svezeš. Já osobně to čekal horší, ale jsem velice přijemn překvapen a rozhodně si 19 nechám :palec:

Odkaz ke komentáři

souhlasím s honzou, tedy na 19" sem na oktě nejel ještě...

každopádně já mám na celý rok 17", pokud jedeš po typický český cestě, totálně hrbolatý a jámy, ještě já s tím seriovym "sportovním podvozkem", tak si připadám jak na kolotoči a bolí mě celý člověk. zlatej normální podvozek a 16" kola... hlavně si dávát pozor na jámy, obrubáky, jinak ty 17" urveš jako i 19"...

Odkaz ke komentáři

17" su celkom OK. Na zimu mam 15" a po prechode je poznat trosku rozdiel. Ale popravde si to neviem predstavit na 19", to musi byt tankodrom :D ...a este so sportovym podvozkom, tak konecna :loool:

Kludne daj 17". Oproti 16" to skoro ani nepoznas a hlavne vyzera to krajsie a drzi to v zakrutach.

BTW okta peknucka a ten jedna-osmickovy sijaci stroj tiez nie je k zahodeniu :D

Odkaz ke komentáři

Zimní mám 16", letní 17" a přechod není znatelný. To spíš mezi 15" a 17" pneu poznáš rozdíl snáz.

Pokud na autě nemáš sportovní podvozek jako já, tak bude cestování i s rodinou komfortní, není se čeho bát. Budeš-li mít zájem, můžeš ve čtvrtek v Krušovicích vyzkoušet 17" ve spojení se stavitelným podvozkem KW B)

Odkaz ke komentáři

JJ díky.

Mě právě kvůli komfortu prodejce od těch 17" odrazoval,jinak jsem je měl s novým autem (a jen za několikatisícový příplatek).

Tak tedy ještě nevím,a taky ta vstupní investice do pneu není zrovna malá.

Uvidím ,pokud někde bude nějaká výhodnější nabídka,tak se teprve rozhodnu.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nové znaky vypadají dobře :palec:

btw. všimnul jsem si, že máš dodělávanou koncovku výfuku. To máš šroubovanou nebo navařovanou? Řezal jsi výfuk než jsi ji montoval?

Dovolím si odpovědět za bráchu - je to navařené a dělal to autorizovaný servis, tudíž jsou trubky zkrácené.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o rok později...
  • o 8 měsíců později...

Kilometrů od posledního příspěvku moc nepřibylo - v současnosti svítí na tachometru 80 tkm.

Nedávno mě potkala první závada - zoxidované kontakty u PP dveří. Vyměněn kabelový svazek.

No je to po pěti a půl letech provozu, tak to neberu tak tragicky.

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...