Holy Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Zjistil jsem, že mi nehřejou zpětná zrcátka. Tak jsem vyndal sklíčka a očistil kontakty. U zrcátka řidiče jsem zjistil, že je zrcadlo zhruba z poloviny odlepené ze základny s topným tělesem. Máte fintu čím to přilepit zpátky, aby to drželo a nezničila se zrcadlová vrstva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Mne minule skoro vypadlo spolujazdcove zrkadlo, prilepil som ho tenkou kvalitnou obojstrankou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 A jak ti to v zimě hřeje? Když tam dám oboustranku, tak vznikne mezírka a nebude fungovat rozmrazování.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ja to lepil loctitem vterinove lepidlo a drzi a hreje vpohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 24, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2014 Taky se mi částačně odlepilo u levého zrcátka sklo, ale nehřeje už dlouho. Zatím jsem to neřešil, ale budu muset něž vypadně úplně. Pravé nehřeje taky, kde může být zrada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) Zrada bývá většinou v odpojeném konektoru napájení odporového ohřevu pod sklíčkem zrcátka. Jinak já to lepím tenkou oboustrankou - má tloušťku asi listu papíru a hřeje (rozmrazuje) to normálně. Upraveno Říjen 6, 2014 uživatelem mojinmojin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Taky se mě odlepilo,tak jsem ho přilepil nějakým lepidlem od pattexu co jsem měl doma a drží i hřeje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.