Přejít na obsah

škubání při regeneraci DPF

Doporučené příspěvky

Mám aktualizovanej softwear a při regeneraci filtru mi auto hodně blbne, škube, nemá výkon. vždy jen tak 15 - 20 km jednou za 100km. To že je v regeneraci si myslím podle toho že volnoběžný otáčky jsou 1000 o/min. Dělá vám to taky nebo není něco v pořádku? Díky za reakce

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím, Poradí prosím někdo? Mám ten samý problém. Auto mám krátce. Po cca 200km jsem zpozoroval lehké pocukávání, které ustalo. Byl klid asi dalších 200km a znova cukání a potom se rozsvítila kontrolka dpf. Udělali jsme nucenou regeneraci s diagnostikou a přitom přišli na chybu. Byla napsána německy, ale v překladu to znamenalo něco jako ,,nezjištěna žádná hodnota" . Po regeneraci chvilku klid. Teď pozoruju každých 100km poškubávání a zvýšené otáčky na volnoběh. Dnes ale Motor vyloženě vynechával, myslel jsem, že nedojedu. úplná ztráta výkonu. jako by měl chcípnout a hned se chytil a v zápětí zase. takhle to trvalo asi minutu v nepravidelných intervalech. Pak se auto chovalo zase normálně. Vstřiky jsou vyměněný na svolávačku. Mohl by to být DPF ko? nebo něco jiného ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...