Robí Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 Ta na druhé straně okna nestojí ani za řeč :-P, máš ráda Volkswagen že to tam lepíš ? Nebo jsi snad měla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 (upraveno) Protože sis měla koupit VW ;) a ne že jezdíš na sraz VW se slepicí Upraveno Prosinec 17, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 ááá už je to tady :D :D, jen vás upozorním že pořád je to koncern :) jinak vw jsem měla a na vw clubu sem pořád aktivní, proto sem ji tam foukla maro: sám hlavní pořadatel srazu vwclubu má slepici a nikdo tam není odpurce toho že je to sraz vw clubu a jede tam nekdo slepicí nebo nečím co je v koncernu , imho už si se nějak dohodl s Vaškem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 Tak teď nechápu proč se Octávkám říká slepice ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 škodovkám, ne jen oktávkám, koukni na znak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 17, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 :D Tak to mě nikdy nenapadlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 ludia...daky sikovny mechanik prip. typek kt. by dosiel a pomohol mi s autom ??? asi mi odisiel snimac otacok v O1 a nemozem s apohnut...a pondelok poterbujem ist na SVK..a asi to bude ten snimac ale nexcem kupovat novy kym neviem naisto ci je to ono...niekto kto sa v tom vyzna a povie rovno ze je to ta suciastka...pls..helpnite... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 tak zavolej Míše ne, aŤ ti da kontakt na svého mechanika... to je naprd že ti to auto nejede, myslíš že to načte diagnostika tu chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 ja dufam ze hej...pretoze pred 2 rokmi sa mi stalo nieco podobneho...ale auto neslo vobec nastartovat..hamba tlacit auto cez nachod ... :-/ v tej špicke...no ono ked nedojdem do servisu s nim tak je to naprd... :-/ lepsie keby tu bol niekto s PC aby to naslo chybu a behom dna idem kupit suciastku...dam aj na benzin naftu..ak by sa niekto nasiel :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) odemě kontakt má, ale muj mechanik má pracovní dobu od-do a ted už nemaká, až zítra :-) a to cico ví a odkazovat ho na auto branku, tak se nedoplatí Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) ja diagnostiku mam, ale do náchoda cestu moc nemam :) Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 odemě kontakt má, ale muj mechanik má pracovní dobu od-do a ted už nemaká, až zítra :-) a to cico ví a odkazovat ho na auto branku, tak se nedoplatí autobranka...firemne felicie tam davam opravovat ale tie ceny co si pytaju...tak to je zdieranie... :-/ no nic..zajtra rano skocim k tomu mechanikovi co mam kontakt na tenho od mysi...dakujem ! a ted sa ti nechce urobit vylet ?:D aby som rano mal istotu ze co mam ist kupit prip. ci mam ist s tym do servisu :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 sem v Hradci 😕 diagnostiku v náchodě má vaha a je šikovnej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 vedel by si mu napisat ci by mal cas zajtra prip. este dnes ??? ja sa na to forum nedostanem... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 https://forum.octaviaclub.cz/profile/22426-vaha/ on tam nemá telefoní číslo, jedině že by to našla Míša. měl bys to nejblíž.... při nejhorším můžu dorazit no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 nooo jak se hodí učet na vw clubu coooo :P ale naštestí si mu mužes napsat sám, protože vím že je i tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showuser=22426 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 V 18. 12. 2014 at 17:08, marekczek napsal: https://forum.octaviaclub.cz/profile/22426-vaha/ on tam nemá telefoní číslo, jedině že by to našla Míša. měl bys to nejblíž.... při nejhorším mužu dorazit no.... no pisal som mu uvidime...vies co ??? skusil som prehodit poistku na palivovom cerpadle a auto startuje..uvidime rano..keby nahodou tak ti dam vediet...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 takže špatná pojistka na čerpadle? uvidíš no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 18, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2014 (upraveno) no neviem..skusil som to prehodit, poistka je dobra ale vymenil som ju za inu a auto naskocilo na 1x..ale nvm ci by predsa len enbolo lepsia ta dagnostika... zajtra sa ti nechce dojst do Nachoda ??? :)inac..ak by si mal daky kontakt na fb tak si ma tam pridaj : Lukas Duda.-..mysa ma medzi priatelmi...nebudeme tu vypisovat..;) Upraveno Prosinec 18, 2014 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Štastne a vesele zelam :) vela km a malo poruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Všem přeju krásný, pohodový a bohatý vánoce, a v novým roce spoustu nalítaných kilometrů bez poruch a nehod. PS: na nějakým z příštích srazů osobně čau ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Všem krásné svátky, plný lásky a do nového roku kupu kilometrů bez nehod a poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Také Vám všem přejí krásné svátky, hodně kilometrů s Vašimy miláčky a neustále plnou nádrž kvalitního paliva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Klucííí, taky přeji krásné svátky a mnoho km bez poruch a nehod v roce dalším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Zdravím všechny, jsem také místní (Náchodsko), kdo vše tady je z Náchodska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Pár fotek mého LAMBA a nějaké práce kolem. Dnes je auto již s normálníma světlama a bez kapličky na střeše, rs nárazníku a křídla. Brzo snad s origo maskou. V brzké době mě čeká lakování zadních dveří, nějaké práce v interiéru a v léte na podvozku. Jde o stařičkou 01 1.9 Tdi 66kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 já sem přímo z NA, kdyžtak si založ téma v sekci O1, tady je to spíše ke srazování jinak asi sem tohle auto už taky zahlídla surfman: pokaždý když jedu kolem ČS tak tvoje slepice tam smutně stojí, třeba jako dneska :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Jááák smutně? Myslím, že smutná není, dostala kupu dárečků...a ještě ji čeká péče, takže určitě není smutná. JohnyM : proč jsi sundal RS nárazník? Jinak jsem z Český Skalice a jako Myš ti doporučuji založit si vlastní topic v sekci OI a dávat vše tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 surfman : RS nárazník je pro mě a pro české silnice moc nízký, líbí se mi ale bohužel to nejde, dlouho by nežil, takžel jsem sehnal klasický a RS prodal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.