Robí Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 To muzu udelat klidne i ja ;) jen jde spis teda dohodnout trochu datum vyberte nahodim teda 14.2 nebo 28.2? Ty jsi správce na facebooku v octaviaclubu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Co se týče lakových oprav, tak ve svým okolí (RK, Solnice, atd) znám pár lidí, nebo mám známí, co tohle dělají. Záleží na typu, velikosti, kvalitě vs. ceně a taky jak na to moc spěcháš. no chci hodně muziky za málo peněz :D :D jelikož se jedná dejme tomu o 90% slepice ale řeknu to asi tak, nechce se mi poslat do ofiko škodovky dejme tomu 50t, když ani nevím jak moc to tam uměj, takže radči dám na dobrý reference 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Ten tvůj požadavek mě ani nepřekvapil :D Takže ti jde vlastně o celolak ;) V tuhle chvíli mě napadají asi 4 místa, kde by to měli zvládnout. Trochu ti to osonduju a pak ti na ně napíšu kontakt. Ale par dní to zabere, na všechny nemám telefon, takže tam budu muset osobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Ten tvůj požadavek mě ani nepřekvapil :D Takže ti jde vlastně o celolak ;) V tuhle chvíli mě napadají asi 4 místa, kde by to měli zvládnout. Trochu ti to osonduju a pak ti na ně napíšu kontakt. Ale par dní to zabere, na všechny nemám telefon, takže tam budu muset osobně. chtěla sem to napsat trochu z vesela no :D ;)...hale uplně v klidu, zase at ti to nezabírá čas, já taky sonduju...a ano bohužel mi jde o celolak -_- jinak co se týká srazu, určitě můžeme něco domluvit, jen doufám že se aspon trefíme do počasí, kdy nebude -20C :D a většinou jsou ty srazy odpoledne, kdy to vyhovuje všem...domlouvám se to na místech, kde je možné si koupit kávu nebo jiné občerstvení, takže podle toho to prosím navrhujte, kor když by byla kosa, tak se na parkáči u Rozkoše asi pokakáme zimou :D :D a je to tak že když se na nečem dohodneme napíšu viktorovi a on to hodí na fb jako ofiko událost OC ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Miso ty chceš dělat celolak? Nechces radši tohle prodat a koupit něco zanovniho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 chtěla sem to napsat trochu z vesela no :D ;)...hale uplně v klidu, zase at ti to nezabírá čas, já taky sonduju...a ano bohužel mi jde o celolak -_- jinak co se týká srazu, určitě můžeme něco domluvit, jen doufám že se aspon trefíme do počasí, kdy nebude -20C :D a většinou jsou ty srazy odpoledne, kdy to vyhovuje všem...domlouvám se to na místech, kde je možné si koupit kávu nebo jiné občerstvení, takže podle toho to prosím navrhujte, kor když by byla kosa, tak se na parkáči u Rozkoše asi pokakáme zimou :D :D a je to tak že když se na nečem dohodneme napíšu viktorovi a on to hodí na fb jako ofiko událost OC ;) Neboj, kvůli tobě se nepřetrhnu ;) a kvůli autu už vůbec ne B) :D Ale teď vážněji, po něčem se ti poptám, ale celolak není laciná sranda. Počítej zhruba s 25-30 000,- Až budu mít odpovědi, tak ti písnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Koukam ze unor je pro plno lidi nabusenej napada me jeste pulka brezna napr 14.3? Co vy nato?? Aspon bude vic casu aby si to vic lidi naplanovalo .. Stret tohohle srazu no jako muze to bejt event v tom hk treba u nakupniho centra nebo nevim ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Miso ty chceš dělat celolak? Nechces radši tohle prodat a koupit něco zanovniho? tak chci, nechci ale musím....prodat? nevím co bych koupila novějšího a navíc nekradu :D Neboj, kvůli tobě se nepřetrhnu ;) a kvůli autu už vůbec ne B) :D Ale teď vážněji, po něčem se ti poptám, ale celolak není laciná sranda. Počítej zhruba s 25-30 000,- Až budu mít odpovědi, tak ti písnu. jasný ješte aby si se přetrhl, kdo by mě to pak zjistil :D :D...jj vím zhruba, ale třeba ve škodě je to shruba od 50 a vejš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 jasný ješte aby si se přetrhl, kdo by mě to pak zjistil :D :D...jj vím zhruba, ale třeba ve škodě je to shruba od 50 a vejš :D Tak mám pro tebe vybraný dvě místa, každý ma jinou výhodu i předběžnou cenu. Jestli chceš, tak ti napíšu jména a tel. čísla do SZ, nebo to tu můžu napsat veřejně. Vyber si! B) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobkac Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Tak co a tim srazem ?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Tak mám pro tebe vybraný dvě místa, každý ma jinou výhodu i předběžnou cenu. Jestli chceš, tak ti napíšu jména a tel. čísla do SZ, nebo to tu můžu napsat veřejně. Vyber si! B) ;) klidne napis verejne...mne by tiez trebaalo nieco nalakovat..;) nie cele auto ale dake suciastky..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 klidne napis verejne...mne by tiez trebaalo nieco nalakovat.. ;) nie cele auto ale dake suciastky.. ;) Takže ať to vědí všichni, co by taky chtěli poopravit vizáž ;) Obě místa jsou v Kvasinách (z Náchoda je to asi 35km). Je tu buď menší lakovna, která má pár zaměstnanců. Z toho vyplývá, že jedou a makají jak na běžícím páse, ale jelikož je to všechno ofiko, tak se na tom přiživuje i stát, takže jsou dražší - kontakt je 604 767 535 pan Roleček. Pak je tu pan Fišer, se kterým se dá daleko líp domluvit a i cena je příznivější. Práce co odvádí je kvalitní. Já osobně bych volil jeho - kontak je 775 279 082 pan Fišer. Přeju dobrý pořízení a když už budete v Kvasinách, tak se aspoň z venku můžete podívat, kde se vyrábějí škodovky (teda jen Superby, Yeťáci a Roomsteři) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Takže ať to vědí všichni, co by taky chtěli poopravit vizáž ;) Obě místa jsou v Kvasinách (z Náchoda je to asi 35km). Je tu buď menší lakovna, která má pár zaměstnanců. Z toho vyplývá, že jedou a makají jak na běžícím páse, ale jelikož je to všechno ofiko, tak se na tom přiživuje i stát, takže jsou dražší - kontakt je 604 767 535 pan Roleček. Pak je tu pan Fišer, se kterým se dá daleko líp domluvit a i cena je příznivější. Práce co odvádí je kvalitní. Já osobně bych volil jeho - kontak je 775 279 082 pan Fišer. Přeju dobrý pořízení a když už budete v Kvasinách, tak se aspoň z venku můžete podívat, kde se vyrábějí škodovky (teda jen Superby, Yeťáci a Roomsteři) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 A proč musíš dělat čelo lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Tyjo taky bych radši koupil něco jinýho než dělat celolak, to je škoda peněz pokud z toho nehodlas udělat lestenku jen do garáže a na srazy o.O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Luki@007 díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 lidičky za 3 týdny pojedu s přítulí na hory tam k vám do orlických hor na dovču tak by nebylo od věci tam někoho z Vás poznat :D budem se pohybovat kolem Výprachticích... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 keby ze si siel cez Náchod tak by sme mohli urobit dake stretko..;) by sme dali dake krajske stretko..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Máš Míšo u mě černý puntík, dnes na tebe mávám a ty nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Máš Míšo u mě černý puntík, dnes na tebe mávám a ty nic :D neneee , kdeee a v kolik, já jela totiž na hk 2x a vždy čumím po oktách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 já byl infognito v černým autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 tak se nediv, že ti nemávla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 twl asi tak jak píše Pepa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 ctttt, to su vymluvy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 nejsou, taky byla mlha :D teda pokud to bylo ráno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 uplně mimo, odpoledne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 říkám ,že sem jela na hradec 2x a ráno sem to na tu mlhu mohla líp svíst :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Tak jsem tu svoji krásku umyl a už čekám na sraz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 surfmana sem viděl zalejzat do své bytovky asi ve středu? Míšu sem dnes potkal u odbočky na předměřice, zrovna si objížděla auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Týýýjo, hotovej detektííív, oči fšude :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.