Přejít na obsah

Královehradecký a Pardubický kraj

Myš

Doporučené příspěvky

Nevíte někdo jak naprogramovat klíč ? Blbne mě jeden klíč, že nejde s ním odemykat auto na dálkové ovládání, pouze ve dveřích, ale to se mě vždy spustí alarm. Sice používám ten druhý, takže to zas tak nehoří, ale říkal jsem si že bych to mohl dát do kupy.

Odkaz ke komentáři

vtipálci... nene...všichni vedle

od autobusu jsem upustil, všechno jsou to předražený a olítaný krámy

nakonec jsem zjistil, že se do OI vejdeme, spíš budeme upravovat a vybavovat bydlení, takže Tourka půjde z domu a už je doma náhrada.

víc zatím neprozradím

jen prozradím, že zůstanu v klubu v sekci OI...

co ten srázek? kdy a kde?

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem osvědčenou techniku, kombíka a větší výkon, ale naftu nevyužiju, takže volba byla jasná. No a v neposlední řadě jsem chtěl něco ušetřit. Teď se vyřizujou papíry, až bude doma, hodím foto a info. Bude na LPG, zástavba od nového vozu značky Prins. Jede to na plyn moc pěkně, takže už se těším.

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem osvědčenou techniku, kombíka a větší výkon, ale naftu nevyužiju, takže volba byla jasná. No a v neposlední řadě jsem chtěl něco ušetřit. Teď se vyřizujou papíry, až bude doma, hodím foto a info. Bude na LPG, zástavba od nového vozu značky Prins. Jede to na plyn moc pěkně, takže už se těším.

:palec:

Odkaz ke komentáři

Jste měli dát jako událost na FB ne ? Aby bylo více lidí. Jinak mě vyhovuje.

Nevíte někdo kde v Pardubickém nebo Hradeckém kraji rozleštují lak ? Myslim celé auto a hlavně kvalitně ;-)

https://www.facebook.com/pages/%C4%8Ci%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD-interi%C3%A9ru-aut-ru%C4%8Dn%C3%AD-myt%C3%AD-a-renovace-laku-vozidel/283200405046636?fref=ts

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...