Přejít na obsah

Královehradecký a Pardubický kraj

Myš

Doporučené příspěvky

Takže díky všem za účast B)

Hodně se tam řešila spanilka, no na to nás bylo moc a první semafor by to rozdělil, každopádně těm co si na ni odjeli děkuju, že jsem já a pár dalších nejela, protože takhle podle mě spanilka nevypadá :unsure:

Jediná fotka co mám já :D

post-21436-0-78653300-1431196734_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři

jo tyhle jizdy jsou nejhorsi...

idealni to zaparkovat nekde za mestem na trave, pokecat u aut a pak jit na jidlo :) takze na letni mesice najit treba kempicek u hradce nebo nejaka dobra hospoda a hezky registrace mailem pro misto na obed / veceri

protoze vzdycky se najdou pitomci, kteri nutne musi hrabat a turovat s TDi apod....deti....

vzdycky je to o pruser. navic na jizdy ve vetsim poctu je myslim potreba asistence policie, jinak se to nikd nepovede. na srazu Porsche jsem takto jeli chvili z mesta alespon ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vitto jako nápad to nění špatnej, jenže tu se tak tak domluvím jen rychle pokec sraz jednou za uherskej rok, už vidím jaký jsou problémy s registrací nekde na rezervaci míst jen pro nás :ph34r:

každopádně na hrabání a turovaní at si jezdí na tuzing srazy, ne na ty pohodový pokecový B) ...a jet na sraz kuli spanilce, která se nakonec zvrhne v závodění po HK na to mi těch 50km do HK zase nestojí a můžu sedět doma na prdeli :D :D ( holt už jsem asi stará na tyhle kraviny :D )

to all: každopádně pokud jste pro, že si někde zajdem i na jídlo a nějakou zábavu a jste schopni v případě potvrzení rezervace dovalit, tak můžeme něco naplánovat :palec:

Odkaz ke komentáři

Vitto jako nápad to nění špatnej, jenže tu se tak tak domluvím jen rychle pokec sraz jednou za uherskej rok, už vidím jaký jsou problémy s registrací nekde na rezervaci míst jen pro nás :ph34r:

každopádně na hrabání a turovaní at si jezdí na tuzing srazy, ne na ty pohodový pokecový B) ...a jet na sraz kuli spanilce, která se nakonec zvrhne v závodění po HK na to mi těch 50km do HK zase nestojí a můžu sedět doma na prdeli :D :D ( holt už jsem asi stará na tyhle kraviny :D )

to all: každopádně pokud jste pro, že si někde zajdem i na jídlo a nějakou zábavu a jste schopni v případě potvrzení rezervace dovalit, tak můžeme něco naplánovat :palec:

takže v sobotu na Rozkoši ?:D jedeš kouknout ??? Ja sa tam chystam okolo 13 00 na 1-2 hodky...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...