surfman Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 takže nějaké novinky: Octávka nejspíš zůstane doma, ze všech sil se snažím vše pořešit jinak než prodejem auta. Ještě něco s tou prací... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Hmm toe špatný držím palce ať vse dobře dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Koukej se někdy zastavit indiáne! :D Co chceš misto jedničkové Octávie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Romane: Jjo, někdy se zastavím. A místo Octavie nechci nic jinýho, leda novější octavii :lool: Ne, teď se snažím to všechno nějak pořešit, a octavku zachránit doma. Zatím to vypadá slibně A s tím indiánem? To víš, jsme pořád na lovu...času málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 To by bylo super, pokud by jsi octu nemusel prodávat, bylo by jí škoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 konny: jo byla by jí škoda, je to člen rodiny, holt je to už třetí octavie a tak mi ty škůdky přirostly k srdci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 ty vole :( tak to ti nezávidím ale skus jí udržet doma kde jí je nejlíp a ne nikomu kdo by jí ..... radši si sežen lepší práci :) DRŽÍM TI PALCE ať ti všechno vyjde a hlavně ať zustane PERLA DOMA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 držim ,, TI'' taky palce ad zustane doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 chtěl jsem všech zeptat na funkci "coming home" a na jaký modely to jde aktivovat? nenašel jsem více podrobností 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 takže horké aktuality: octa definitivně zůstává doma. ještě není vše vyřešené, ale já ji nedám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 dobře si udělal za to si tě jako páníčka bude vážit o 100% vic a nenechá tě ve štychu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 ve štychu mě nenechala ani jedna ze dvou předchozích. jinak jsem taky rád, že zůstane, máme hodně plánů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 ve štychu mě nenechala ani jedna ze dvou předchozích. jinak jsem taky rád, že zůstane, máme hodně plánů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Nějaké novinky z poslední doby...dobré i špatné. Začneme dobrými, prasklé sklo vyměněno, naprosto profesionální přístup jak pojišťovny, tak i místního autosklo servisu. Další novinkou je, že jsem rozebral ty bourané dveře, zjistil, že je ohnutá a utržená vnitřní výztuha, takže dveře na odpis. Na inzerát jsem sehnal dveře v barvě, s kamarádem přehodil. Dveře jsou tedy OK, práh a lak budu řešit až na jaře. Jinak ten ksicht na fotce dole je kámoš, ne já Taky jsem si hrál s bílou karbonovou folií a musím říct, že na to, že to bylo porpvé co jsem s folií pracoval docela dobrý, jde to samo a zvládne to i taková lama jako já A ta špatná novinka? Já mám prostě s tímhle autem smůlu na blbce. Před vánoci jsem dával octu na výměnu brzdové kapaliny, prostě rutina. Mechanik najížděl na zvedák, neuklidil si všechny dřevěný špalky a zničil mi přední nárazník. Ta červená čára je prasklina, na fotce to není vidět. Naštěstí vše uznali, omluvili se mi a domluvili se, že to necháme až sleze sníh, ať si kdyžtak nezničím novej lak. Jen nevím jestli jde RS nárazník opravit. Není to obyč plast jako na standart octavii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj, Z opravi nárazníku nemusíš mít strach, je ze stejného materiálu jako standartní nárazník a to SABIC MB52/10 pouze se přibarvuje pod lak. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Ta bílá folie vypadá slušně Ale teda s tím nárazníkem to máš pech. Někteří mechanici jsou fakt .... Hlavně že to uznali a že to zpraví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Chtělo by to k tomu ješzě sedačky RS a pak by to v kopletu vypadalo super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 taky jsem nad tím přemýšlel, jenže finance asi nedovolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Tak by to možná spravili nějaké potahy. Jenže u těch opravdu dobrých je zas ta cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 ty opravdu super stojí stejně jako sedačky, takže opět to samé...kdybych znal dobrého čalouníka a sehnal látku, nechal bych středy svých sedaček přešít do té RS bílé látky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Zbytečný, viděl a seděl jsem v nich a jsou to vlastně RS jen tmavý. Vůbec bych je neřešil. Uvidíme se na jaře na Rozkoši? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 zdravím tě, určitě se uvidíme na jaře na Rozkoši... a ty sedačky, trochu bych chtěl oživit interiér, ale nejdřív mě čekají opravy šrámů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Chtělo by to k tomu ješzě sedačky RS a pak by to v kopletu vypadalo super naco sedačky když ma RS sedačky ? jen je mame v latce a jsem za to rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 ahoj libore, jjo sedačky RS máme, jen bych bral možná jinou látku, já kuži nee, lepí se to na prdel a v létě to pálí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Asi nebylo pochopeno, myslel jsem bílo černou kombinaci sedadel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 bylo, já to taky myslel černobílou kombinaci sedadel, ale látkovou. i když se dvěma dětičkama ta bílá není moc praktická :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 (upraveno) omlouvam se bylo to napsane tak jako chtelko by to RS sedačky no nej firma je MAD ori´ginalni potahy a jake chces jen to stoji trosku vice mno Upraveno Prosinec 27, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Není potřeba se omlouvat, nejsem žádná slečinka B) Na potahy od fa MAD jsem taky koukal, líbily by se mi modročerné po vzoru RS, jenže když jsem to nakonfiguroval dle svého, tzn boční airbagy, loketní opěra, dělení sedaček, nápisy RS vylezla mi z toho cena, že jsem se málem zvrátil. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Jjo MAD potahy jdou pecka, ale cenovka bohužel ne pro mě... Jinak jsem dnes provedl dekontaminaci interiéru, holt dvě děti a pes je maso... a ještě fotka domečku kde bydlí octávečka, sice dřevěná garáž, ale hlavně střecha nad hlavou, na jaře začnu vylepšovat. a ještě jeden nákup na jaro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Ahoj, Taky jsem trochu čistil když bylo teplo. Jinak vnitřní prahové lišty jsem taky koupil, ne nové, ale našel jsem je na vrakovišti za skvělou cenu 100kč. Jen uvažuji před montáží o potažení nějakou fólií + nalepení nápisu RS partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.