luka1000 Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Dnešní výlet .... zatím najeto pouze 520 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepuldik18 Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Moooc pěkný... Co stříbrnej rámeček chladiče? Nechtěl si? Trošku by to prosvítil, ale je to nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Banán Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 U OIII nepotrebujes mat elektricke sedacky s pamatou, ako to bolo u OII :) Ahoj, jak je to s těmi zrcátky? V rádiu mám zrcátka zatrhlé a na čudlu od zrcátek mám nastavenou pravou stranu a nic. Mám OIII RS a DSG. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Banane musí se to dokodovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Banán Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 ok měl bych zájem o: -corner světla -odblok obrazu -zrcátka při zpátečce -......... kdo je ten správný dokódovač? :-) a rozumí tomu na 110% jsem z okr. Zlín PS:sorry, že se lukovi seru do vlákna. Klidně SZ. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Dnešní výlet .... zatím najeto pouze 520 km no to mě.... ty baráky znám :D :D krásná dědinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Pěkný Jinak 70-200/2.8VRII fotí pěkně a už se těším na BlackRapida :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luka1000 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Ta první věc co se mi nelíbí ... FRONT ASSISTANT ... nejenom že reaguje na každého cyklistu, zařve jako blázen (na to už jsem si zvyknul), ale to jeho zadupnutí brzd mě hodně štve. Už se mi 2x stalo, že mi přibrzdil auto za cyklistou (nechápu proč) ... horší je, že jsem jel v pátek při té hrozné bouřce (fakt sodoma gomora) a na rovině nikde nic ani živáčka mě 2x zařval a bouchl brzdama. Jsem se tak lekl, že jsem se málem ...Prostě to chlapci ještě nemají vymakaný, myslím že chytá falešný odrazy od vody. Nejlepší za deště vypnout. A to nemluvím o tom, že ta prohlubeň v přední masce ve které je ten radar umístěný je ideální jako mucholapka. Stačí jet večer a ráno je to celý zalepeny všemožnou havětí. Moooc pěkný... Co stříbrnej rámeček chladiče? Nechtěl si? Trošku by to prosvítil, ale je to nádhera Stříbrnej rámeček v téhle výbavě nejde. Mám tam schválně Paket "RS CHALLENGE" aby bylo celý černý. Přemlouval jsem je i na černou značku, ale to fakt nešlo (škoda). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) tak počkej až ti bude sněžit :D přestane ti to fungovat spolu s tempomatem a můžeš to každý km na dálnici čistit :D Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Hele nevím jak to mají kluci od škodovky, ale ve Phaetonu to funguje skvěle. Zkoušel jsem 2008 i teď 2012/2011 a nedám na to dopustit. Funguje to skvěle za deště i sněhu a bez problému. Front assistant i tempomat.Jediné co je na prd je snímač mrtvého úhlu, ten se špiní hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Nepletete si FA s ACC ?? Dle příspěvků asi jo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest o3viki Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Zrcátka na R ... to vím, ale nic a v menu rádia na povolení nic není ??? viz foto Řekl bych, že to funguje jen při dokoupení mimořádné výbavy sklopná zrcátka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Dnešní výlet .... zatím najeto pouze 520 km ahoj, muzu tu fotku pouzit na FB clubu? dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Řekl bych, že to funguje jen při dokoupení mimořádné výbavy sklopná zrcátka ... Je to tak, dokódovat to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.