libor.98 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 zdravím, mám dotaz zda mužu nazout na origo alu disky škoda 15ky 6J x 15 ET38 pneu 205/60/15? ted mám 195/65/15 chci dát 205/60/15 jestli mi tam půjdou. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Ono to zalezi ktereho vyrobce tam das a jakej druh pneu. Ja mnel na origo diskah origo 195/65R15 (BF Godrich) a vipadalo to jak 215 nebo sirsi protoze je pneu konstruovana tak ze to vypada jako vifoukla pneu. Pak jsem na ten samej disk dal Continental a uz to bylo o hodne lepsi. Ted jsou tam zimni pneu a ty jsou co se vzhledu tice najlepsi protoze vypadaji nejuzisi ze vseh a pekne ladi s diskem. Take zalezi jsou to zesilene pneu nebo ne? Todle rikam z duvodu ze pokud tam das sirsi pneu na ten origo disk tak to muze byt OK ale muze to velice spatne protoze ta pneu ktera moc leze ven z disku (vypada jako vifoukla) tak ta nepodava tu stabilitu a vic namaha servo, auto se naklani, tezsi je na volantu a podobne. Takze oni tam pujdou bez problemu al zalezi na pneu jak to bude vypadat a jake budou pozitivni a jake negativni efekty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Když koukneš do velkého TP tak se dozvíš že na 205-ky bys měl mít ráfek 6,5Jx15 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 všechno jde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.98 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 jo ve velkym je psamy 6,5J x 15 na ty 205tky ale já mám origo alu kola tam je 6Jx15jestli mi tam vlezou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Jak jsem rek co se tice namontovani tak se tam vlezou bez problemu, nebude to skrtat nigde, nebude delat zadne problemy krome vzhledu a pripadne stability ale to uz zalezi na tom kterou pneu si vemes a od jakeho vyrobce! A co s tim ze tam je rozdil v disku 0,5J???? Velkej TP ne vozis sebou ne? Proc bys si delal starosti s tim, malokterej cajt bude sundavat kolo aby si tam precetl presnou dimenzy disku! A takhle od oka to nepozna jestly je to 6,5 nebo 6 disk! A i gdy by tak rekni ze se ty pneu troksu vyfoukla a ze ted jeden na prvni benzinku to nafoukat a je to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 No já mám též origo alu disky stejné jako ty a mě tam šli 205/60/15 úplně v poho, akorát je to stejně pořád malý kolečko. A jezdí se mi na nich dobře. Až trochu ušetřim koupím větší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.