Pajda077 Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Ahoj mám rozbitou vložku a než abych kupoval novou a měl dvoje klíče tak mě napadlo jestli není záslepka místo ní abych v případě že mi nepůjde dalkove odemknout tak abych tu záslepku vyndal i když budou dveře zavřené(zamklé) Myslíte že jdou otevřít dveře zamčené po vyndání záslepky a pomocí vercajku šroubováku něco odjistit a dveře se otevřou?Nebo jaké vidíte jiné řešení děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Pokud nemáš záslepku i na 5.dveřích, tak klidně přední dveři zaslep. Hlavně si nechej aspoň nějakou mechanickou možnost dostat se do auta..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 a kde seženu tu záslepku???co je to ta záslepka? plast v celku bez díry na klíč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 http://www.cc-autodily.cz/krytka-kliky-dveri-2_2Ano přesně tak.Ale doporučuju, aby sis to nějak zabezpečil, aby ti někdo nevyloupl krytku a neotevřel auto šrubovákem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warezak Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Doporučit jenom plast jako záslepku je hazard kvůli odcizení. Pod tu plastovou záslepku patří tohle: http://www.skoda-dily.cz/eshop/3b4839167-zaslepka-zamku-dveri.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 děkuji za rady ale pokud koupim i tu železnou záslepku tak už se nedostanu do auta asi se to totiž zajištuje tím šroubkem tak jako normál vložka né?Co když se mě posere dálkové ovládání jak se dostanu do auta:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Nechal bych si být tebou funčkní mechanické otevírání na 5.dveřích já to tak mám taky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 jenže mě nejde ani tam otočit klíčkem:-( a to bude asi složitější oprava než u předních dveří hm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Pajda a co máš z tou záslepkou ? Existuje oprvářská sada :) mě se celá protočila a šla spravit. Jinak dát tam ten plast je opravdu hazard :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Čím se ta kovová záslepka zajištuje? pls číslo dílu. ...mám ji na autě a jde normálně vytáhnout, ikdyž utáhnu/povolím šroubek. objednal sem si novou kliku a mám s tim ten samý problém záslepku normálně vyndám ... prosím pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Záslepka se zajišťuje takovým zajišťovacím kroužkem, který je uvnitř dveří a pomocí šroubku, který je na tom kroužku (torx) se stáhne. Na ten šroubek se dostaneš z boku dveří, když odděláš takový gumový špunt :) . Jak ale čtu, tak tím šroubkem asi točíš a nic to nedělá, tak je pravděpodobně rozbitý ten zajišťovací mechanizmus. Stává se, že když hodně vytočíš ten šroubek, tak jedna půlka toho kroužku spadne do dveří a pak je nutné rozdělat dveře, část toho kroužku najít a složit dohromady, ale jak to netuším, protože s tímto ještě zkušenosti nemám, já jsem vždy ten šroubek povolil jen tolik, kolik bylo potřeba... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 mě teď naposled spadl ten půlměsíc do dveří a vůbec nevím jak tam má držet...blbec jsem asi utahl ten zajistovaci sroubek a pak tam sunul vložku a asi jsem ho vymacknul...jak tam prosim vas drzi ten pulmesic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Záslepka se zajišťuje takovým zajišťovacím kroužkem, který je uvnitř dveří a pomocí šroubku, který je na tom kroužku (torx) se stáhne. Na ten šroubek se dostaneš z boku dveří, když odděláš takový gumový špunt :) . Jak ale čtu, tak tím šroubkem asi točíš a nic to nedělá, tak je pravděpodobně rozbitý ten zajišťovací mechanizmus. Stává se, že když hodně vytočíš ten šroubek, tak jedna půlka toho kroužku spadne do dveří a pak je nutné rozdělat dveře, část toho kroužku najít a složit dohromady, ale jak to netuším, protože s tímto ještě zkušenosti nemám, já jsem vždy ten šroubek povolil jen tolik, kolik bylo potřeba... :) Konny dík moc! teď ještě zjistit číslo dílu a hurá na věc... ...vube tam ten kroužek nemám :-( objednaval sem kvuli tomu celou kliku a tam není taky... Jinak co ten sraz v PV???piš kdyžtak do zprávy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 aaaa tady se neco chysta v PV dejte pak vedet diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Konny dík moc! teď ještě zjistit číslo dílu a hurá na věc... ...vube tam ten kroužek nemám :-( objednaval sem kvuli tomu celou kliku a tam není taky... Jinak co ten sraz v PV???piš kdyžtak do zprávy Nemáš zač, snad se ti to brzy podaří opravit ;) . Jinak co se týká srazu v PV, tak rád se ho zúčastním, ale s termínem zatím nevím.... :( Teď hodně lidí jezdí na dovolený apod. , tak si myslím, že by to bylo nejlepší nechat na srpen. Ono by chtělo, aby se k tomu vyjádřili i ostatní co by chtěli přijet, jen se o tom založeném téma asi moc neví... :( aaaa tady se neco chysta v PV dejte pak vedet diky JJ Mišo, chystá se 2. sraz v PV, jinak tady je o tom založené téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23878 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 ví tedy někdo jak ten půlměsíc zajistit aby nepadal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 ví tedy někdo jak ten půlměsíc zajistit aby nepadal? taky bych to potřeboval a zároveň i fotku jak ten pulměsíc, či co to vlastně je, vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Tak já už jsem na to přišel je to triviální ale než na to příjdeš tak docela trvá....drží v klice jen ho tam nasadíš do drážek. ... nejlepší je sundat kliku a jen ho zaháčit..i když bych to ted už dokázal i když bude klika uvnitř...ale lehce se stane že zase spadne tak musíš mít klidné nervy;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.