Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Toto je kopie na vyzadani autora puvodniho tematu!! Potřebné díly: ř.j. dveří 4 ks cca 700-1000 kč/ks * ř.j. komfort systému cca 1000 kč ** ř.j. airbagů 1000-1500 kč *** maxidot 2800-3500 kč vystřelovatcí klíče (někdy i obyč ale s frekvencí 434 MHz) + sada zámků 1000-1200kč vypichovák na piny, někdy stačí sichrnajsky, ale není to ono schéma,trocha šikovnosti (někdy zdarma vrozená) Ceny jsou z vrakoviště, annonce, drobní dodavatelé * - Označení dveřních jednotek LP - 1U4 959 801 D PP - 1U4 959 802 D LZ - 1U0 959 811 D PZ - 1U0 959 812 D písmeno "D" označuje 3. generaci, označení je napsáno na papírové nalepce na motorku stahování. ** - Označení komfortky 3. generace 1CO 959 799 B *** - ř.j. airbagů se mění u modelů MR99 a starších Výše napsany seznam platí pokud chceš mít vše plně funkčí. To znamená: Jedny klíče, všechny kontrolky funkční, zobrazení otevřených dveří na maxidotě. Pokud nemáš VAG apod. připočítej k ceně i nakódování klíčů, imobilizéru,komfortky aktivaci airbagů Pinování komfortní jednotky: Toto je kopie na vyzadani autora puvodniho tematu!! KS_3.generace.rtf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Vysvětlení k pinování - 1. řádek Kontakt na 23 pinové svorkovnici (T23) z pozice 1, barvy ws/br (bílo/hnědý) předěláte na pozici 16. Je to drát od "spínače vyhřívaných zrcátek" z kontaktu 9 na 10 pinové svorkovnici (T10u/9). Tento drát je označen jako linie E 231 Označení barev: ws - bílá sw - černá ro - červená br - hnědá gn - zelená bl - modrá gr - šedá li - fialová ge- žlutá Pinování budíků: liší se do MR00 Maxidot_pinov_n_.rtf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pinování druhého kontaktu KS. Maxidot_pinov_n_.rtf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 U modelů do MR99 je třeba vyměnit a přepinovat i jednotku arbagů. Jednotky se liší i konektory 50 pinový oproti 75 pinovému. pinov_n__airbag_.rtf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Jakékoliv připomínky buď sem nebo na vaclavnerusil@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Vaša dodal veškeré info a zapojení,já pár fotek,dnes jsemto dělal na svém autě,odpoledne přijel Vaša a pomohl s nasazením tapeců a doladění-Díky.Jinak ve Vašově schématu si opravte jednu barvu vodiče,a sice kufrový spínač nemá br/ws ale br/sw.Popisovat rozebírání tapeců a pod nemá smysl.to asi každý,kdo se do toho bude pouštět bude umět.Jak začnete je na Vás,já začal zhozením tapeců,držáků šroubků po obvodu dveří,opatrně zespodu odlepil fólii,aby se dála použít a vyměnil jsem mozky motorků.Nechtělo se mi vytahovat stahovačky,tak jsem to měnilve dveřích,šlo to dobře,chtělo to zrdcátko a ohebné ruce.po výměně mozků jsem přešel na výměnu spínačky no a poté jsem se vrhl na přepínování.Ještě jsem musel vyměnit u dvou dveřních zámků mikrospínače,měl jsem je v háji-slabost Octávii..Takže první foto-stará komfortní jednotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Další foto je výměna mozku motorku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 tady je mozek v předních dveřích už na místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tady výměna spínačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 tady je pinování malého konektoru T15a.Vidíte,používám origo škoda vypichováky.Jde to s tím super(jenom zpomínám,jak jsem to dělal špendlíky a pod a měl dopíchané ruce) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pinování velkého konektoru T23a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 takže kdo se do toho bude chtít pustit a nebude si vědět s něčím rady,rádi podámě info,že Vašo.Takže na vaclavnerusil@seznam.cz ,nebo cosby@centrum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Doplnění pro přestavbu na 3G u MR97 1. gen komfortu: vše, co psal Vaša v 1. příspěvku + - výměna všech kabeláží dveří - jiné pinování, barvy drátů, řidičovy dveře jiná struktůra - výměna ovladače zrcátek za joystick se symbolem výhřevu zrcátek - výměna "klávesnice" u řidiče (1. gen. obsahuje totiž i RJ) - dotažení 2 drátů do svorkovnice dveří řidiče v A sloupku (1. je propoj bílohnědý s komfortkou a druhý modročerný spoj A20 ) - pro DO doplnění 15pin svorkovnice a její zapojení MR98 2. gen komfortu - výměna všech kabeláží dveří - jiné pinování, barvy drátů, jiná struktůra - výměna ovladače zrcátek za joystick se symbolem výhřevu zrcátek - dotažení 2 drátů do svorkovnice dveří řidiče v A sloupku (1. je propoj bílohnědý s komfortkou a druhý modročerný spoj A20 ) - pro DO doplnění 15pin svorkovnice a její zapojení MR99 - 00 2,5 gen. komfortu předfacelift -výměna kabeláže dveří řidiče nebo doplnění dvou drátů a úprava zapojení - výměna ovladače zrcátek za joystick se symbolem výhřevu zrcátek - dotažení 2 drátů do svorkovnice dveří řidiče v A sloupku (1. je propoj bílohnědý s komfortkou a druhý modročerný spoj A20 ) - pro DO doplnění 15pin svorkovnice a její zapojení Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Pinování druhého kontaktu KS. Nie je ten subor rovnaky ako v druhom prispevku? Bud sa zle pozeram, alebo... A na SH tema "zmizla", takze nemozem porovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 njn to je ten METRIX :) KS_3.generace_2_KONEKTOR.rtf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Toto uz je lepsie. ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Kdyby jste potřebovali, tak mám na prodej díly pro upgrade na 3.G 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Kdyby jste potřebovali, tak mám na prodej díly pro upgrade na 3.G na kolik to vyjde sakum prask + - 1000 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Podle toho jakou máš výbavu v autě - pokud už máš všechny 4 okna v elektrice, tak to vyjde cca na 10 000,- +- 1000,- potřebuješ komfortku, maxidot, mozky do dveří, nové klíče (vystřelováky) které necháš vybrousit, případně koupíš sadu nových zámků i s klíči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubax Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Zdravím, tak jme byl na místním vrakáči a nabízeli mi stahovačky za 1500Kč/ks komplet. Je to dneska moc nebo tak akorát? pán si byl poměrně jistý a s cenou se mu dolu nechtělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubax Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Zdravím, tak jme byl na místním vrakáči a nabízeli mi stahovačky za 1500Kč/ks komplet. Je to dneska moc nebo tak akorát? pán si byl poměrně jistý a s cenou se mu dolu nechtělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest petr petr Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 je to docela dost, na aukru za 600,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Jasná věc, udělej si nadhled v cenách, většinou na vrakáči je cena o 1/2 větší než na Aukru. Porozhlédni se na aukru kdo co prodává, když má víc ND, tak mu napiš zprávu, ptej se. Já je tam sehnal za 500 kč/ks i s kabelovým svazkem do dveří, plně funkční. Ale tohle záleží na koho narazíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubax Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Ja jsem se pak jeste druhej den ptal kamarada, tem mi nabizel za 700, ale mel jen jednu :D Jeste bych mel jednu technickou, kdyz mam 2 cisty vystrelovaci klice, je treba menit celou sadu zamku? MAxiDOT i komfortku mam, sadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Pokud jsou to klíče s označením pro Octy 1 (nevim z hlavy číslo, ale v manuálech to je napsaný), tak stačí nechat vybrousit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jj ty ceny normal co píšete......když to chceme komplet předělat tak jak to má být tak to na něco přijde ale zas komfort je komfort...já měl také na své 99 bohužel smůlu a musel měnit vše i s aibag jednotkou!! kdyby někdo chtěl tak mám sady na 3G 4x jednotka do dveří a komfort atd....kdyžtak SZ/mail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@rtyn Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Nové!!!! Nazdarek ve spolek. Hele lidi scháním pro přestavbu na 3.G: ř.j airbagů pro 4airbagy bez vypínáním spolujezdcova airbagu (airbagovku, čidla bočního nárazu), nemáte někdo na prodej?? Za nabídky předem děkuji. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Martyn ví :-)))) pro ostatní vše mohu dodat co uváděl kolega :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Kluci, prosím mohli by jste mi do podrobna popsat, co znamenají tyto zkratky? Neorientuji se v nich, určitě to pomůže i jiným.. Děkuji za vysvětlení, fakt sem nma tom bádal a nedávám to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jaký zkratky ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.