Přejít na obsah

Instalace 3. generace komfortního systému na Octavii I

Baurak

Doporučené příspěvky

hmm, takze na to kaslem aj ked procesory som uz programoval cez 232 rozhranie, ale zasa by som musel vsetko okolo komfortky nastudovat co zmenit a co nie a na to naozaj nemam cas. Prerabku z 2,5g na 3g som si tiez najskor dlho sypal rozumy do hlavy a na koniec som urobil detsky kiks, ze som si neskontroloval cany z budikov.

Takze ak ma niekto na predaj za dobru cenu comfortku z Octavie 1C0 959 799 B, tak kupim.

Odkaz ke komentáři

Vlastne uz skoro vsetko slape ako ma. Ale predsa len mi ostal nejaky ten problem:

1. Trocha ma este stve, ze po vytiahnuti kluca zo spinacky, mi cvakne otvorenie centralu, aj ked to v kodovani mam zrusene. Cim to moze byt? nemozem na to prist. (kodovanie mam 00259)

2. No a maxidot negonguje pri otvorenych dverach, ale pipa. Svetla mam samozrejme vypnute, aby ich nebralo do uvahy. (skusal som v kodovani pouzit vsetky krajiny). Je to verziou budikov?

Odkaz ke komentáři
ad CAN: máš propojen CAN z komfortky do budíků ?

ad zapalovač: relé se proklemuje, u 3g je stále pod proudem

chapem to spravne, ze ak prepojim natrvalo spinaci kontakt rele zapalovaca, tak zapalovac bude vo funkcii aj ked vyberiem klucik zo spinacky? Mam uz komplet schemy aj rocnika 2002 a tam to je tak zakreslene. Co znamena, ze by som nemal zabudat nabijacku napr. notebooku v zapalovaci. Je to tak?

Odkaz ke komentáři

zapalovac vyrieseny, ale sere ma cvaknutie centralu po vypnuti motora. Myslel som ze to je funkcia odomknutia dveri ako je to vo vagu. Ale to funguje tak, ze odomkne az ked sa vytiahne kluc zo spinacky. Mne cvakne uz ked vypnem motor. Idema utrhnut, Jak to zrusit, nechcem to , pomooooooooooooc.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravim, muze mi prosim nekdo overit zda tato komfortka bude fungovat na ocavii tak jak ma, pri pripojeni mi to hlasi ve vagu chybu:

Adresa 46 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 1C0 959 799 B

Komponent: 4P Komfortgerát HLO 0003

Pozor: Příliš mnoho komunikačních chyb

Konec -------------------------------------------------------

mam spravne prepinovane konektory, budiky fungujou ale neukazuje mi otevrene dvere. Propojil sem CAN z komfortky do budiku a stejne nic, diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři

Baterku jsem neodepojoval, zkusim, jinak jsem resetoval gateway, prekontroloval piny, koukal jsem do schemat a i na netu jsem hledal zda se to da narvat do octy, podle vseho by to melo bejt v pohode, zkusim jeste tu baterku. diky za pomoc.

jinak kodovani budiku mam spravne:

Adresa 17 -------------------------------------------------------

Řídící jednotka: 1U0 920 841 F

Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V08

Kódování: 16132

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
AH má dva konektory protože na ten druhý připojuješ blinkry a anténu - kousek drátu.. když vyměníš za AH tak bez problémů doděláš dálku. kdyžtak komfortku AH i klíče vystřelováky 3-tlačítka mám.. když vyměníš AH za Q a zapojíš tak vše bude fungovat to co do ted.....

No a je nutný tam připojit i sirenu na alarm? Nevím jestli by ty klíče pak fungovali. Nevím jestli se to pak při otvírání dělá nějaký zvuk. Ale pokud jenom připojím blinkry a kus drátu jako anténu tak by to nebylo zase tak složitý. Jo a ty blikry se musí natáhnout od někud, nebo se z toho jednoho původního konektoru vyndají a přepíchnou do toho druhého?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...