Erin Kane Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 ahoj, tak jsem se také rozhodl, že Vám zde představím svoji milou. Je to benzín 1.6 75kw, rok 2004, výbava ambiente, měla při koupi najeto 160 000 a teď má 171K km. Když jsem auto koupil vypadalo takhle:nejprve sem myslel, že na něm nic upravovat nebudu. Takže se vyměnili olej, dále chtěla vyměnit spojka takže je také nová a po zrcátkovém střetu s jiným autem také pravé zrcátko a nové stěrače.Po roce a půl ježdění s autem sem začal pokukovat po nějakých kolech na letošní jaro a bum. Do oka mi padli 18" a jelo se pro ně. Jaro přišlo brzy a tak se mohli po měsíci nasadit. Bylo to vysoký jak koza a tak bylo jasné, že se bude snižovat. Po přečtení plusů a mínusů sem se rozhodl pro TA Technix, tak uvidíme jak bude držet. Snížení je vpředu o 2,5 cm a vzadu o 2 cm. Dále se dodali zatmavené blinkry, lízátko, nové znaky, černá maska, odendání znaků 1.6i a ambiente Pak se sundali boční lišty a pokračovalo se dál zčerněním střechy A nakonec teď o víkendu 24.5. dokoupeny v Tchořovicích na letišti detaily pro radost :D To je prozatím vše, co se udělalo a určitě se pude dál. Momentálně mám v plánu vystrčit kola drobet ven a auto snížit o další 2cm. Jinak doufám, že se Vám auto líbí alespoň tak jak mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Ajhoj a výtek octa pěkná hezky jí to sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Vítej na fóru,pěkná Octa :) ať slouží ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 vítej, moc pěkná okta :) přeju hodně štěstí s dalšíma úpravama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Dííky chlapi. Jsem rád, že se líbí :) To je pak radost pokračovat Jinak tady je menší srovnání s octavkou jednoho od jednoho spoluobčana od nás z bytovky. Moc velký rozdíl to není :( proto musí ještě níž :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 a jaj další blázen mě by ůplně stačilo jak to máš ty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 ale kdeže :D žádný blázen, jen ještě malinko ty dva cenťaky "jen" možná jenom centimetr, ještě uvidím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Vítej zde na fóru mezi nadšence. Octa vypadá velice pěkně ! Držím palce do dalších úprav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 věř tomu že u pár cm nezůstaneš :D já si taky říkal že to snížim jen trochu a jak to teď mám složený a ještě přemejšlim jak to ještě poslat níž...Jinak octa je pěkná a zachovalá tak tu mezi námi vítej a ať ti dělá octa radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 díky :) jinak to snížení :D no tak momentálně mi bude stačit pár cm :D a uvidíme pak co dál :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 hlavně než to ještě složíš tak tam dej plech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 ten plech bude potřeba i když bych to měl oproti serii "jen" 4cm dole? nebo to ještě mít nemusim? mam tam jen ten plast a nad tim plechem už sem přemýšlel ale myslel sem že ještě nebude potřeba u takového snížení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 no když půjdeš nadoraz tak je to lepší :D ale když úůjdeš jen o 4cm max tak ho potřebovat nebudeš ;) já jezdil cca 5 cm níž s plastovým deklem a na 15kách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 OK, tak to ho ještě shánět nemusím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 se koukni jak jsem to měl na těch 15... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=893&p=1395546 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 zkouknuto, moc pěkný to máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Vítej mezi námi příteli. Octa vypadá velmj pěkně a kolesa jsi na ní vybral dle mého gusta :-) jinak za tu barvu máš u mně plusové body :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Hanzi při pohledu zepředu skoro vidíš svoují druhou evoluci žejo :D ale je to povedený vzhled :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Hanzi díky, ta barva je ze všech nejlepší :D i když než sem ji koupil tak sem se nikdy nevšiml kolik těch octavek v modrej jezdí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Moc pěkná, jen bych ještě zatmavil rámeček světel jak to má Hanz a bude to šupa Mě nepřipadá, že by těch modrých jezdilo moc :D Taky jsem furt snižoval, snižoval až už nebylo kam. Nakonec jsem to nechal raději jen decentně, ale aby šlo vidět celé kolo :) Jo a k tomu plechu, já jezdil na 15" na dorazech a mám tam jen plast a bez problému, ale možná, že jsem měl jen štěstí :D Ať se daří v dalších úpravách a ať jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Přesně Košine vidím začátek druhé evoluce :-). Spíše jich tolik v te modré nejezdí ačkoliv ted už se začali moc rozrůstat :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Bílych je beztak nejmíñ :D :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 kiwi - s tim rámečkem sem to udělat chtěl, ale bylo mi řečeno že se dělali světla ze skla a z plastu a já už mam ty plastový a to není tak "snadný" rozebrat jak ty skleněný, že se na to mam vykašlat raději. někdy těch mordých potkam mraky mi přijde a někdy zase ne ... asi jak kdy :D ale mohlo by jich být méňě jako těch bílých :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Jj blue power taky mezi ne patrim ikdyz ma barva na octe je trochu netradicni... se davala na fabii 2generace a nejak pri tom strikly i mou octu ve skodovce sami cumeli co mam v technicaku napsano za barvu a musim rict ze se mi takhle s mou tmavemodrou strom metalizou libi strasne moc... jinak ty svetla jdou rozebrat nekdo to dava do trouby nekdo to orezava kazdej si najde cesticku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Jojo já se ptal Hanze a bylo mi řečeno, že stačí horkovzduška tak si pohrej at je to top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 No a když mi to nevyjde úplně podle mích představ to nahřívání řekněme :D a něco se stane tak ten plast se samotný koupit nedá ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 (upraveno) to čiré sklo sehnat jde...a když vemeš odlamovák, ohrkovzdušku a budeš mít štěstí tak to rozlepíš :) já to s tatíkem rozdělával bez nahřívání a šlo to taky, ale zase mi bylo jedno jeslti ty skla poškodím nebo ne protože jsem je měnil Upraveno Květen 29, 2014 uživatelem košin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 V cestě za netuctovém autě se vyskytla i nepříjemnost s podvozkem. Kdy nejspíš po špatném dotažení kontramatky se drobátko otočil tlumič a ty nesmysli na uchycení kabelů mi prořízli pneu :( Koupili se nové gumy a úchyty se pro jistotu ohnuly, aby už nedělaly neplechu kdyby se stalo znova něco podobného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 to je nepříjemnost...ale chybkama se člověk učí, hlavně že ses někde nevysekal, guma se koupí a je to i ponaučení pro ostatní na co si dát pozor u stavítka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Tak tohle jsem ještě neviděl, jinak TA mám taky. Po roce už tak krásně chromovej není. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.