Erin Kane Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 tady naštěstí po sněhu už nejsou památky :D jen ten déšť... ale on určitě ještě napadne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 dnes začala velká renovace kol jde to pěkně nahovno ... malá ochutnávka není to ještě úplně dodělaný, ani to nebude úplně perfektní ale mnohem lepší než to bylo ... mimochodem ty fleky na tom kole to je prach co se stihl usadit na kole než sem udělal tu fotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 ty krávo, tak to je mega rozdíl, čím si to dělal? tohle chcu udělat taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 nejdřív sem z toho nekonečně dlouho dostával lak a pak sem to přejel postupně sadou co sem koupil. http://www.micronplus.cz/sada-pro-lesteni-kol-z-lehkych-slitin takže jedno kolo skoro hotové a další 3 čekají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Vypadá to suprovně ! Jak dlouho jsi asi dělal jedno kolo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 no tak cca 5hodin jedno kolo a ještě není hotovo. Nejpracnější je z toho sundat ten lak to tam 2 - 3 hoďky a pak nasadim nástavce na vrtačku a "jedeš" .. Ale ještě tomu chybí poslední vrtsva přeleštit tim nejjemnějším kotoučem a pastou. To si nechávám až budou všechny 4kola hotový tak pak je vemu najednou všechny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 ahoj kdyz jsem to delal ja nejprve jsem sundal lak barvozroutem. lak sel krasne dolu,pak uz jen brouseni a lesteni. barvozrouta naneses stetcem,nechas chvilku pusobit a seskrabnes necim plasovym at si to neposkrabes vic nez musis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 já ten lak sundal šmirglem :D :D ale znova bych to už asi nedělal takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 ahoj, prodávám své letní, minimálně jeté pneu, tak kdyby někdo chtěl nebo věděl o někom kdo by chtěl nechť se ozve. Více viz tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27116 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2015 kola se povedlo za víkend doleštit a vyleštit a výsledek? No jsem spokojen o 1000% lepší než to bylo, je to skoro jak zrcadlo :D jinak ještě mám problém co se středovýma pokličkama ... ty jsou taky "rozje**ný" ale jsou plastový mam za to tak rozleštit nepujdou ne? nějaké rady co s nima aby nedělali ostudu kolům? :D tady malá ukázka jak to vypadá.. víc fotek sem neudělal udělam dýl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 parádní renovace, jeslti si měl ten kraj kola oškrábaný jak u té předchozí fotky tak fakt klobouk dolů, paráda...plastové pokličky do takového lesku asi nevyleštíš, možná sehnat chrom folii ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Leden 20, 2015 Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Taky sem lestil kola, ale uz to nechcu vidět :D 3tydny sem to delal a to sem mel lesticku s dvema ruznyma kotoucema a pastama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Leden 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2015 Košin: všechny ty kola měli ty kraje takhle poničené, některé víc a některé míň, byla to pakárna. Co kolo to to škrábance co se na něj vešlo s tou folií uvidím... do letních kol ještě chvilka zbývá, tak uvidím jestli něco vymyslím nebo mi někdo vnukne čuper nápad :D hanys888: já na to měl šmirgl papír, vrtačku a sadu s 5 kotouči a 2 pastama. Byla to hoňka a až to nasadim na auto tak snad budu mít dobrej pocit, že to za to stálo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Nakonec šli rozleštit drobet i ty středové pokličky... Takže jedna fotka pokliček a i disků :D Už musí přijít jaro... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 tak ted to vypadá hodně libově ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Moc luxus kolecka ! Lesk jak cyp Moc luxus kolecka ! Lesk jak cyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Opravdu nádherná práce! Slintám jako bernardýn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Díkes, už se nemohu dočkat až je nasadim na auto. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 No pěkně se to leskne, to budou fotky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 nechybělo málo a málem sme dojezdili. Radost potkat takový blby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 děláš si prdel... mě se to taky už stalo a měl jsem pořádně sevřenou prdel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 normálka, mě dneska do protivky začal předjíždět kamion ... asi tak 400 metrů byl předemnou, jenže znáte to, jak předjíždí kamion, za pár sekund bylo všecko jinak, já brzdil, kamion brzdil a zařazoval se zpět ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Joo taky potkávám na cestách spoustu takových :D ale upřímně, už jsem byl taky jednou tím, kdo přecenil při předjíždění tu línou mrchu pod kapotou a jel jsem v protisměru proti autu... Jenže to už přece nebudeš brzdit když víš, že se tam vejdeš protože ten proti už skoro stojí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 jn, chtělo by to víc koní, pak se ti to nestane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 No chtěl jsem to letos jednu chvíli vyměnit za 1.8T :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 já mám na to moc velkej nájezd, to spíš pp764, VB a FMIC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 No to chci dělat, jenže chvilku jsem přemýšlel, že bych koupil černou RS a všechno z mého auta přeskládal do 1.8T a RS introš do TDI a prodal TDI s rs paketem. Vyšlo by mě to podstatně líp než předělávat naftu na stejnej výkon :) A ještě by mi zbylo pár tisíc na to abych si mohl dovolit živit benzíňák. Navíc bych měl i pořádnej zvuk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Tak neříkam taky na mě už párkrát blikli, když jsem předjížděl, ale bylo to v úseku kde se vejdou 4auta vedle sebe. Tady když mi viděl a beztak tam musel vjet mi docela nasral... Jinak jak Závy říkáš, taky jsem to chtěl prodávat a koupit 1.8t, :D to mam vždy pár dnů chuť to prodat a pak mi to zas přejde... Třeba to jednou udělam až mi padne nějaká zachovalá do oka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 No já už nevím, spíše poslední dobou uvažuji, že s autem už nic dělat nebudu a začnu pomalu šetřit na nové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Ja posledni dobou chuť taky prodat na dily :D většinou když se mi něco na nem sere Závy: ja tohle už dělám jenom male upravy nic velkého :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.