Erin Kane Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 No já to chtěl prodat a právě že bych připlatil "pár" tisíc navíc u tý 1.8 :D pač šetřit na nějaké novější se mi moc nechce. Nejdřív našetřit aspoň část na bydlení a pak až auťák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 hezka barva s kombinaci te cerne to vypada pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 pánové/dámy, máte zkušenosti s těmito pneu? Vím, že Nankang se vcelku dost používá, ale nevím jestli právě tento typ. Nebo jestli máte k doporučení raději jiné pneu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) Jojo měl jsem je 225/40 R18 :) Jsou to dobré pneu :) Teď mám 215/35 taky nankang ale ty šípy a musím říct, že tyto na které se ptáš, jsou tišší :) Ale šípy jsou hezčí :D Každopádně určitě se najdou lidi co ti jako vždy budou nankang hanit, většinou lidi co je na autě ani neměli. Nepopírám, že třeba continentaly budou držet na silnici lépe, ale určitě ten rozdíl není tak markantní, jak všude tvrdí. Nikdy jsem neměl problém se ztrátou přilnavosti. Koluje tu, že mají horší vlastnosti na mokru a s tím bych souhlasil, ale jak říkám rozdíl je malý. Určitě ta guma 225/40 držela na silnici na mokru líp než 15ky zimáky. Názor si udělej sám podle toho co ti kdo řekne, ale za mne jsou dobré. :)Záleží kolik jsi ochotný za pneu dát no :) Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 díky závy za radu jestli to vyjde a budu kupovat tento rozměr tak do nich nejspíš pudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 ja osobne moc financi na pneu nemam a tak resim bud nankang a nebo nexen . proto jsme rad za nazor zavyho ze se takhle pekne rozepsal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Dnes jsem "ladil" vnitřek nový znak na volantu. Škoda jen že není trojramýnko, to by bylo jiné + fotka po-zimního zapraseného interiéru. Jinak chci se optat, když koupim černej sprej na interiér, abych stříkl plasty, stropnici... tak to bude úplně jiná barva než ten spodek, takže kdo to už stříkal, nebo dělal nějak jinak? Jakou jste měli barvu? Chtělo by to nějakou tmavě šedou co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 mrkni ke mě do vlákna, dával jsem tam fotky i spreje a odstín stejný jak ostatní plasty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Košin ten odstín mi nepřijde úplně stejnej, přijde mi tmavší, ale třeba to dělají ty fotky. Ale jinak je to pěkný taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Konečně se povedlo začátkem měsíce prodat pneumatiky a tak jsem objednal nové a včera dorazili. Objednal jsem Nankang Noble Sport NS - 20 v rozměru 215/35/18, tak jsem zvědavý jaký budou mít jízdní vlastnosti, snad nezklamou. Jinak je to už fakt šlupička a nemohu se dočkat až budou na autě. Dále auto jde do v pondělí do opravy na plastiku prahu a zadních dveří, které jsem loni v létě pochroumal o značku v zatáčce... smyk a už sem se klouzal . Jsem zvědavej jak to opraví a hlavně jak to stříkne. Snad to nebude poznat a nebo v horším případě alespoň minimálně poznat. Letňáky s novýma gumama nazuju až po opravě. Těším se jak malej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 urcite budou top jelikoz jsme si je objednal taky a zrovna je nazouvam na kola :D :D 215/35/18 nankang ns-20 :D :D at zije :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Tak to budou určitě TOP! Mimochodem, taky tě k objednávce utvrdila ta Závyho recenze? A samozřejmě ta cena no Jinak včera se malinko ladilo a černé sloupky jsou na světle světa, ale ještě to chce dodělat i zrcátka do černé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Pánové, ještě otázka k diskům. Vyleštil jsem je a už jsem nestříkal na ně žádný lak. Máte někdo nějaký rady a tipy jak se o ty disky teď starat aby ten lesk nezašel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 http://www.escape6.cz/autokosmetika/ostatni-povrchy/Meguiars-NXT-Generation-All-Metal-Polysh---tuha-lestenka-na-kovy-142-g-ID34912/ Jediná věc od Megu co funguje.. Mám jí a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 díkes, vyzkouším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Včera na zkoušku nazuto a na těch gumičkach je to najednou opticky děsně vysoký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 ty kola jsou naprosta parada :-) mas to krasne sladene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 ten predek vypada vejs nez zadek ze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Vejš vypadá ale jen malinko, tuto bylo jen na zkoušku stejnak. V pondělí de auto do servisu takže zejtra dávam zpět zimáky a až pak budu dolaďovat... Chtělo by to drobet níž ještě, ale když sem viděl to TAčko tak nvm jestli s tim hnu po zimě vůbec :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Velká paráda pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 ja to mam taky zaneradeny ale je dobry dat tam vzdycky vazelinku kdyz nasazujes a i presz spinu to jde nadherne povolit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 tady přidávám poslední foto, než jsem nasadil opět zimáky a tady jak jsem říkal o tlumiči, po jednej krátkej zimě kdy byl sníh jen chvilku a soli se taky moc nevypotřebovalo to vypadá dost žalostně. Co myslíte, drátěnej kartáč, vazelína a rozhejbu to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 ty kráso, tak to fakt materiál jak cyp, jsem rád, že jsem se toho zbavil :D prvně bych to asi vzal pořádně wapkou aby odlítal ten bordel ze závitu, potom ocelákem dočistit a povolit, namáznout a projet matkou pořádně celé nahoru dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 To teda ja jsme dobrej muj vypada pekne ale je fakt ze je celej objetej vazelinou :D jinak foto auta na kolech a dole je moc pekne tesim se az auto potkam celekm me bere :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 třeba mi náhodou potkáš až budu projíždět někdy Prahou pokud teda bydlíš v Praze když máš "Ačko" a nebo nějaký sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 V pátek jsem si přivezl auto z nemocnice, opravený práh i zadní dveře. Barva nepatrně tmavší, ale to časem vybledne snad :) Před Po Letňáky už taky nasazeny tak snad už ten sníh nevydrží :D a plechový kryt pod motor objednán a až dorazí tak se bude muset drobátko ještě snižovat, aby se zmenšila ta díra mezi pneu a blatníkem co se díky užší pneu vytvořila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 hezky opraveno, trošku rozdíl tam je, ale zkus přeleštit zbytek auta, mohlo by to pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Určitě udělám, hlavně chtěl bychto dát někam kompletně rozleštit, protože škrábanců je tam habaděj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 zkus kluky z clean freaks doporucuju . jinak takhle na fotce to moc poznat neni teda spis vubec nevidim rozdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.