Mareo Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 A proc by nemel projit stk s maxi-k??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Na STK by byl max. problém se svítící kontrolkou, a ne jiným typem displaye... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Presne takctohle s readiness nema nic spolecneho, takze na klidec, je mu fuk co ti tam navic vypisuje maxidot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ok tim lip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Nyní vyzkoušeno i na autech Modely 1999 a 2000. Lze použít buď budíky z Golfu 4, nebo i orig. z Octavie facelift (nejde pípák světel a signalizace dveří na maxidotu, někdy je třeba měnit čipy v klíčích). Mám vše skladem. Taky nejde kontrolka bagů, předpokládám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ahoj, pokusím se zodpovědět Vaše dotazy... - MaxiDOT do O1 1998 1.8T lze dát jedině z Golfu IV, neCAN - Změnit barvu maxidotu jde, ale bílá udělat nejde. Pokud se dají bíle diody, displej svítí modře a písmena bíle, je to ale špatně čitelné - Co se týče STK, Maxi-K je připojen na diag. sběrnici, tudíž před napíchnutím auta na stk stači přepnout Maxi-K do režimu VAG-COM a technik si to normálně napíchne. - Kontrolka bagů na starých Octavkách s facelift budíky nejde, kompletně to jde zprovoznit buď výměnou airbag jednotky, nebo použitím neCAN budíků z Golfu IV Jinak kdyby jste někdo chtěl budíky MaxiDOT na starou Octavku z Golfu, mám jedny skladem, na diesel, cena 5000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Listopad 4, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2016 na STK jsem s maxi-k uz byl, jak pise pazduch jen jsem pred prijezdem prepl do VAG-COM rezimu a zadny problem.... jen se technik vyptaval co to je a jak to funguje, ze je to pekne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoseA Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Je maxi-k stále na prodej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 9, 2017 Sdílet Odesláno Leden 9, 2017 Ahoj, pokusím se zodpovědět Vaše dotazy... - MaxiDOT do O1 1998 1.8T lze dát jedině z Golfu IV, neCAN - Změnit barvu maxidotu jde, ale bílá udělat nejde. Pokud se dají bíle diody, displej svítí modře a písmena bíle, je to ale špatně čitelné - Co se týče STK, Maxi-K je připojen na diag. sběrnici, tudíž před napíchnutím auta na stk stači přepnout Maxi-K do režimu VAG-COM a technik si to normálně napíchne. - Kontrolka bagů na starých Octavkách s facelift budíky nejde, kompletně to jde zprovoznit buď výměnou airbag jednotky, nebo použitím neCAN budíků z Golfu IV Jinak kdyby jste někdo chtěl budíky MaxiDOT na starou Octavku z Golfu, mám jedny skladem, na diesel, cena 5000,- A nějaké jiné barevné varianty by nebyly ? Případně i s foto ? Třeba jen z jiné přístrojovky, zkrátka jak by to vypadalo v reálu ? Ta oranžová se (ani červená co jsem kdesi tady viděl na fóru) se mi moc nelíbí :( Když nemám ani polodot, je možnost vyměnit pouze displej ? Kolik stojí ? V tom ceníku na webu jsem se moc nevyznal :-/ Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Leden 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Maxi-k je stále v prodeji. Co se týče výměny polodotu za maxidot, musí se měnit celé budíky. Pokud chceš vidět jiné barvy maxidotu, něco najdeš na google obrázky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.