Přejít na obsah

Desošova Octavia I 1,9 TDi 66kW

Doporučené příspěvky

Jak jsem psal do plivarny - ovladac se asi pokazil a nesel vypnout imobilizer, ani pres nouzak. Takze nakonec jsem volal asistencni sluzbu. Super servis z jejich strany. Pred chvili me privezli, slozili auto a zkousel jsem nahradni ovladac - fungoval, takze nakonec dobre :_)

Jinak pedaly se mi nakonec podarilo vymenit, pomohl jsem si sroubovakem. Byla tam rez, proto to slo tezko :_)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Novy blatnik. Taky s tim bojuju na obou blatnicich, ale i kdyz jsem to obrousil, tak to za cas stejne vylezlo :( . Ten pozink uz je na tom miste sezranej a doma to nikdy nevycistis tak, aby jsi se zbavil veskere rzi, to by jsi musel dat opiskovat (pokud by bylo co piskovat, jestli to neni uz moc zhnily) a to se vubec nevyplati ;)

Odkaz ke komentáři

s tím nic nenaděláš, ty zástěrky tam drží vlhost a myslím si že i dřou ten lak v nejhorším místě, z druhé strany je za podběhem bordel a vlhkost, když se to neudržuje tak to po čase rezne a nezbývá než koupit nový blatník nebo zkusit zachránit starý, ale myslím, že tohle už nezachráníš

Odkaz ke komentáři

jsem myl auto a při wapkování to slezlo, jsem vůl že jsem si na to nevzpomněl a projel jsem to tryskou.

zástěrky asi půjdou pryč a kouknu kolik stojí blatník :(

Už koukám že cca 600, ale lepší bude asi sehnat ve stejném odstínu, aby to nešlo poznat. Lakovaný by byl poznat si myslím

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...