Přejít na obsah

Popraskaný RS nárazník


iphonik4

Doporučené příspěvky

Zdravím! Moc by mě zajímal Váš názor na “opraskaný” lak na vnitřní straně FL RS nárazníku (pod chladičem). Automobil Octavia RS FL Combi 2011 je 3 roky starý a byl zakoupen, když měl najeto 24k km, jako roční vůz ze Škoda Plus. Od začátku, co jej mám, je na těchto místech lak oloupaný. Vůz je ještě rok v tovární záruce (a lak je v záruce ještě myslím déle). Myslíte, že je tohle u RS normální? Mám to nějak řešit? Díky za názory!jyteqa8a.jpg

Upraveno uživatelem iphonik4
Odkaz ke komentáři

To, ze byl prelakovany si nemyslim. Za prve - data vyroby vsech komponentu primontovanych na narazník a bezprostredne za nim (mlhovky, svetla, denni sviceni, rs kryty mlhovek, cerpadlo ostrikovacu, dokonce i chladic, atd) maji datum vyroby 2/2011 (automobil je 4/2011), za druhe - lakovany dil je snadno rozpoznatelny hlavne kolem hran a zahybu (natoz u odflaknute roboty), za treti - mira "poskozeni" narazniku od kaminku by taky odpovidala, za ctvrte automobil predemnou vlastnila pouze skodovka a s autem jezdil muj znamy (temer rodina) z vedeni jednoho autosalonu. A za pate - datum vyroby narazniku by take odpovídalo (viz prave porizene foto) a jelikož je to plast, tak pri havarii by byl cely vymeny. aveqyqy7.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi ano. Jen se chci ještě zeptat mareczka, atd. Jeden člověk ma sh foru mi napsal:

 

je lakovany,origo neni lakovany zevnitr,a jestli si myslis ze kdyz to mas ze skodovky tak to nemuze byt prece lakovany nebo bourany tak ses naivni

Mareczku měl si snad ten nárazník lakovaný? Že to máš taky popraskané... To co ten uživazel totiž napsal mi připadne, jako kravina. Navic jsem postoval i výrobní štítek a ten lakovaný není. Tak sakra je ten nárazník zespoda lakovaný od výroby, nebo není?;(

Odkaz ke komentáři

Vnitrek se jen prefoukne. Nelakuje se stejne jako predni cast. Loupani a vypraskani laku je bezny i u origo a nelakovsnyho narazniku. Nedava se rozleptavac plastu na vnitrek.

Vnitrek se jen prefoukne. Nelakuje se stejne jako predni cast. Loupani a vypraskani laku je bezny i u origo a nelakovsnyho narazniku. Nedava se rozleptavac plastu na vnitrek.

Odkaz ke komentáři

Jo, ale přikládal jsem to špatnýmu lakování od lakýrníka (nárazník jsem měnil). Asi moc nepřemýšlel, že tam je vidět a mě to nějak nenapadlo. Takže jsem tam nalepil následně folii, kterou bych to řešil tak jako tak, protože to vypadalo hnusně už od začátku. Dal jsem tam teď černou lesklou co jsem měl doma zbytek a vypadá to slušně. Ani to není wrap folie, ale nějaká z reklamky na řezání na plotr. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...