Silwer Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 V poslední době jsem zachytil novou věc. Když vypnu motor, tak se v něm ještě něco točí, dokud to neztratí všechnu energii. Setkal se s tím už někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Typ motoru? Nemyslíš nějakou externí část - jako třeba ventoš chladícího okruhu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 podla mna to bude turbo... ono sa este dotaca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Je to ventilátor co chladí vodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Jsem na tenhle topic krapet pozapomněl :D Na ventilátor to vypadá. A ještě to má jeden efekt: Při startu to začne nasávat ohromný množství vzduchu (takže ten problém bude tady, dotáčení je důsledek). A děje se to jen za studena. A jestli to je nějaká mechanická závada, nebo jestli to jde spravit ve VAGu někdo neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Co tak otevřít kapotu a podívat se, kde se to tedy točí? :D Jinak ventilátor se za studena nemá proč točit, jedině, že by jsi měl puštěnou klimatizaci... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 a nedělá ti ten zvuk "nasavani vzduchu" sekundarni vzduch .. pokud ttiz uhnijou nyty co drzi tu prirubu tak to ma zvuk jak vysavac .. staci tam dat srouby a hotovo .. jinak ten sekundarni vzduch se zapina prave kdyz je motor studeny .. slouzi to k rychlejsimu ohrati katalyzatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Vysavač je příhodnej popis. Prozkoumám to, i když se mi nezdá že by tam něco uhnilo, na to je v dost dobrým stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 ta ja mam taky v dobrym stavy ale ty nyty ktere drzi prirubu na vzduchovem cerpadle proste povolily :) a foukalo to vedle .. je to nekde dole tusim ze u leveho predniho kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.