a.m.b.r.y Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Zdravím, mám takový problém se zámkem řazení (zpátečky). Koupil jsem nedávno O2 combi a je tam namontovaný origo zámek Škoda, ale nejde mi to zaboha zamčít. Jakoby zaseklej ten zámek nebo co. Klíč tam normálně zasunu ale prostě s tím neotočím. Nevíte co by tomu mohlo být? Nestalo se to někomu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hlavi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 A mel jsi pri tom pokusu zařazenou zpatečku ? Jestli ne, tak musí být zařazená... Jestli jsi mel tak zkus s řadičkou trosku pohybovat a přitom zamykat... Něco podobného se mi kdysi stavalo u pujcenýho roomstera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
a.m.b.r.y Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Jansý, že jsem měl zařazenou zpátečku, ale nejde to. Ai když jsem s tím zkoušel pohybovat, tak nic. Jak kdyby to bylo nějaký seklý, fakt nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Ak mas takyto defend, tak sa nezamyka klucom, ale len pootocenim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 zkus dalsi klicek a trochu WDcka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Defend jde zamknout klicem i pootocenim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 taková blbost, dřív jsem měl fabii a tam se tím klíčem točilo přesně na druhou stranu než v O2. Jinak olej do zámku nepatří (možná to je právě ten problém), správně se to maže grafitovým prachem. Klíčem se vůbec nedá otočit - ani o chlup, nebo o kousek otočíš a pak se to sekce? pokud platí druhá možnost, tak sundej manžetu a částečně uvidíš mechanismus zamykání. Pokud platí první možnost, tak možná nemáš správný klíč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Klicem to nebude kdyz nejde zamknout ani otocenim.. asi bych sundal tu manzetu a mrknul na to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 třeba má Construct... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.