Jonas.Kaspar Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Ahoj, chci se zeptat. Mám Octávku II. r.v. 2005, podle řídící jednotky má auťák 130tis., ale kupoval jsem ho z druhé ruky. Před pár dny jsem si všiml, že když otočím klíčem při startu, nastartuje, ale naskočí jakoby postupně (5tis. ot./min - 7,5tis. ot./min. - 950tis.ot/min.) tam pak zůstane točit a točí to i na volnoběh. Všechno se to stane asi během vteřiny, motor pak běží normálně, otáčky nijak nekolísají, drží se stabilně. Je jedno jestli to zkouším při studeném nebo teplém startu. Mám pocit, že když podržím klíč otočený ve startovací poloze déle, udělá to míň a rozběhne se to hladčejí. Věděl by někdo, co to mže být, jestli to je jen SW v ŘJ nebo třeba vstřiky na odchodu? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Co diagnostika, co píše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 nebo starter netoci dost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Může toho bejt víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Ty otáčky jsou asi trochu z cesty že? Ale chybička se vloudí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jonas.Kaspar Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Diagnostika nic, párkrát jsem to prohnal na rozjezdech a po okruhu v Praze a přestalo to samo :-) Co diagnostika, co píše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mišák85 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Me to dela tohle...otacky motoru nereste..slapu na plyn... spise jde o ten zvuk co to dela u tech otacek. dela to to cca ujeti 300m nebo 1min, pak to nedela. asi jak se prohreje motor. muj servisak mi rekl, ze to dela egr ventil, ze mam koupit nejakou sracku do nafty na cisteni egr a palivove soustavy, ze by se to melo uklidnit. setkal se s tim nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) tohle EGR delat muze, zkus ho odpojit. Hlavne nic kvuli EGRu nelej do nafty! EGR se cisti rucne. Na palivovou soustavu vem nejaky aditivum. Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mišák85 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 tohle EGR delat muze, zkus ho odpojit. Hlavne nic kvuli EGRu nelej do nafty! EGR se cisti rucne. Na palivovou soustavu vem nejaky aditivum. jj, moc dik. dal jsem do nafty jen aditiva na cistou palivovou soustavu. tak uvidim co a jak rano..mrknu na ten egr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Zas ale nečekej, že ti ty aditiva vyčistí palivový systém ze den a den. Chce to pár nádrží vyjezdit, třeba s VIFem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mišák85 Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 jj, to je mi jasne. egr dnes budu cistit,tak uvidim co tam najdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.