shamp1x Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Dnes jsem místo OII (jelikož pojede na přezutí) vyfasoval A3 sportsback se stejnou motorizací. Not bad :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 kolik si dal za to repasovani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Máš tam SZ. Dnes proběhne přezutí na zimáky + diagnostika naklápění xenonů, tak ještě den s A3 a zítra konečně OII :jelen: edit1: tak oktáve bude až ve středu, takže ještě 2 dny A3 sportsback 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Tak konečně jsem dostal auto opět k dispozici. Přidám foto s aktualizací v interiéru (nové rádio Amundsen) + foto na zimákách Představ o úpravách je hodně, ale jelikož mě v prosinci čeká platba havarijní pojistky, asi si zatím ještě nechám zajít chuť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 5, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2014 Pekny :) Jen ten stromecko-auticko sundal z ty radicky, je to svinstvo a rozezira to veci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 ...i sliznice... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Radio je super, jak jsi spokojen? Taky ho budu porizovat po novem roce. Jinak ten stromek no :D kazi to dojem elegantniho interieru :D kup california vuni nejakou sedne do vyrezu vedle rucky a hezky a dlouho voni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Ten intros je paradny....len ja by som pri nom asi zosedivel :D Tiez sa priklanam ku california scens, nemaju problem vydrzat 3 mesiace a stale vonaju...hlavne Visna, ktoru pouzivam uz druhy rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 Laurin Klement: Ten stromek mi tam dal švára. Je to nějakej shit co dostali do dílny za díly. Je to hnus, měl jsem tam už jeden zelenej a obarvilo mi to celou řadičku, musím to hodit pryč a vydrhnout komplet interiér. Chtěl bych pořídit někde gumový rohožky u spolujezdce a možná i u řidiče, aby to přes zimu nebylo tak zadělaný. Co jsem jezdil v tom sportsback A3, tak tam to měl švára celkem vychytaný. Prakticky guma až ke dveřím. Když je bordel, jen se vyndá rozhožka ven, tam se umeje a je v autě zase pořádek. Timil: Co se rádia týče, moc jsem si ho zatím neužil. Prakticky při cestě k rolbařovi, tam to dal dohromady a po cestě zpět už vstřiky K.O., jel jsem s tím teď akorát do práce... Ale až budu mít více zkušeností, dám vědět. Každopádně navi jsem v Praze otestoval a funguje bez problémů. Kyselinka: Ani mi nemluv, když jsem to auto kupoval, bylo to pěkně vyčištěný, akorát si původní majitel nedal tolik záležet na pasech. Dnes mám ze zadu od prcka okopanou sedačku spolujezdce a všude jsou fleky. Stačí když třeba poprchává, tak než člověk nasedne, má o jeden šedivej vlas navíc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 6, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 No k prckovi by som si asi zaobstaral nieco taketo: http://www.autodoplnky.net/autodoplnkyy/eshop/3-1-Potahy/21-2-Autotricka/5/778-Chranic-zadnej-strany-sedadla Tie sediny stoja za investiciu 3€ :D Tusim OIII ma uz zadnu stranu sedaciek inak chranenu, resp. tam ma kozenku, alebo take nieco. Cize sa to lahsie cisti ako latka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2014 To vůbec není špatný nápad. U nás to stojí kolem stovky, možná se po něčem takovém poohlédnu. Ještě někde sehnat ty gumový rohožky pod nohy aby to bylo až ke dveřím a budu spokojenej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 Vzhledem k tomu, že pracuji na stavbě auto vypadá jak vypadá.. Vím že nemá smysl ho nějak důkladně čistit, ale ty alu jsem si prostě neodpustil... Zítra bude sice zase stejně celý špinavý, ale co.. Pro ten pocit :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 bydlíš někde mezi albertem a infernem? to je asi půl km ode mě:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Koukam ze mas na zimu stejny alu Vegy jako ja :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Bydlím na golovince, kousek od inferna :-) JJ, vegy jsou fajn. Původně to byly alu na léto, ale teď jsem tam dal zimáky s tím, že když vyjdou peníze, seženu na léto nějaké 17" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 není to focené na EPRU I 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Je to EPRII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 jasný no jo ... děláme tam jak na jedničce tak dvojce nějaký NDTčka jestli ti to něco říká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Vůbec nic mi to neříká, já mám na starost vodní hospodářství, olejové hospodářství, venkovní rozvodnu, kabelový kanály, uzemnění, vnější osvětlení, kabelové vedení... jestli se pohybuješ někde kolem HVB, tak se nepotkáme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Bydlím na golovince, kousek od inferna :-) JJ, vegy jsou fajn. Původně to byly alu na léto, ale teď jsem tam dal zimáky s tím, že když vyjdou peníze, seženu na léto nějaké 17" tákže téměř sousedi:-) je X měsících zavítám do tématu vaše OII, co je tu nového a hned kadaňák:-) máš na autě samolepku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Listopad 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Nene, zatím jsem bez samolepky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 po delší době vydrbaný exteriér z venku. Už jsem na to nemohl koukat. V plánu v dohledné době ploutev žralok a nové logo na MF volant. Na jaře oprava a střik 5. dveří. Kdyby se jo zadařilo, tak možná nová kola. Ale asi se nezadaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 7, 2015 Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 když jsem v tom viděl tvojí manželku (přítelku?) tak to měla hezky začuněný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Proto jsem to po delší době umyl. Už jsem se na to nemohl koukat. Aktuální plány: nové logo na volant anténa žralok 6R0035501D nové vnitřní potahy černá / zelená Potahy už mám cca 3 týdny, ale ještě nebyl čas na instalaci :-/ snad se zadaří příští víkend :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Nové logo volantu, jsem spokojen :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 vypadá to dobře, o level výš než se zeleným taky ho musím pořídit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Pekny to je ale jinej 3 raminko by byl lepci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Logo moc pekny! Uz se tesim, az taky bude. A multifunkce je super. Skoda, ze na to triraminko se nedela :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 vidíš to je pěkné a máš to i hezky umytý já už bych to taky potřeboval jako sůl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.