shamp1x Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Jo líbí se mi to takhle. Tak je jasné, že kdyby byly finance, tak neřeším "logo" ale rovnou koupím ten zkosený multifunčkní volant s novým logem. Tuším že se dává na OIII RS, ten je masaker. Co se týče umytí, tak interiér je hrozný. Proto taky řeším potahy na auto. Dnes jsem si všiml nemilé věci a to, že mám díru ve stropní části tapecu, u sedadla zařidičem těsně pod madlem. :( Přemýšlím jak to "opravit", abych to ještě víc nezhoršil. Stejně mě asi nemine sundat tu vrchní část, kvůli instalaci antény, tak to prozkoumám detailněji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 S tým škrabancom na strope toho moc neurobíš - jedine zohnať druhý strop :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Ajajaj, by mě zajímalo kdo to udělal, vozím lidi na zápasy a přítelkyně lidi do práce. Mi to přijde jak kdyby to někdo udělal nožíkem a nebo nějakým extra ostrým prstýnkem. Jsem si toho dneska všiml až dnes :-( No moc jsi mě nepotěšil. Shodou okolností jsem koukal na bazar a chtějí za stropní tapec kolem 2 tisíc :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Ake potahy na auto riesis ? Myslis na sedadla ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Donedávna tu bol kompletný strop na sedana tuším za 1200kč,treba len hľadať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 obyčajnú stropnicu mám doma na vyhodenie.. akurát je z Primy, čiže bez schránky na okuliare a tunela k zadnému svetlu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 lumi: Potahy řeším přímo přes sedačky, už se na to nedá dívat jak je to věčně špinavé a čistit to 4x do roka se mi nevyplatí. Tak mi tchán dal k Vánocům potahy Abena. www.abena-autopotahy.cz Zvolil jsem černou variantu se zeleným středem, jelikož mám zelené auto. Tak jsem zvědav, jak to bude vypadat po instalaci. gracho: ještě uvidím jestli to budu řešit, možná to ještě nechám být než bude auto splacené a pak udělám komplet renovaci interiéru, každopádně teď mě to štve :-( tomiq07 - děkuji, zatím s tím vydržím ve stavu, v jakém to je :-/ Budu to řešit asi až za rok až to bude splacené. Teď budu dělat "menší věci" Dnes dorazila ploutvička, teď se jen odhodlat k montáži. Pokud seženu ze stavby nějaký tenký izolační materiál, pustil bych se asi rovnou i do izolace střechy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Z čeho je to logo na volantu? Vypadá to úplně jinak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 To logo je taková plastická samolepka. Byl jsem k tomu skeptický, lepí se to na originální logo ve volantu a vypadá to pěkně elegantně. Ve zdejším bazaru to je stále na prodej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 ploutvička pěkná ale slušný ranec teda to logo ve volantu teda drží dobře? Je poznat, že je dolepované? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 To logo by me taky zajimalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Mám to nalepené teprve dva dny, ale zdá se mi že to drží dobře, ze začátku to chce trošku přitlačit, ale vypadá to fakt dobře a i mi přijde že to v klidu drží. Za ty peníze bych to neřešil, objednejte, vyzkoušejte :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Já to logo na volantu mám nalepený už asi pul roku a furt drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Tak to je dobrá zpráva, ještě by to chtělo něco novýho na kola. Ale ty vegy mají plastový střed, takže s tím nic nevymyslím. Asi budu muset vymyslet nové alu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Takže zatím poloviční radost, jelikož se mi v té venkovní kose podařilo akorát sundat stávající anténu a nandat anténu novou. K mému "ne"překvapení budu potřebovat přechodku fakra - iso samec, fakra - iso samice - to je pro GPS a AM/FM rádio, HF sadu mám stoletou a nefunkční a není k ní vyvedená kabeláž, takže to zatím řešit nebudu a DAB bohužel amundsen bez pluska neumí, takže ty nechám "ležet pod tapecem. Zítra budu muset koupit přechodky, doufám že to bude chodit. Jo, kdyby měl někdo zájem, mám starou gps anténu na prodej. Akorát si netroufám říct co za ní chtít. Možná že až rozmrznu z té kosy, napadne mě adekvátní částka. Na bazaru jsem jí viděl kolem 6 stovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Antena super - hned je to takove designove cistsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Super bude až jí rozfunguji, musím pořídit ještě druhou, kterou dám asi na sklo a nebo pokud by se neprodala ta stará, tak bych jí šoupnul do sloupku, snad by se pak zlepšil příjem FM. Takže zítra mě čeká návštěva krámu v Chomutově... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 potahy ne, těma to zabiješ :( stropnice nasere, ale asi bych to neřešil, pokud bych to neměl na očích.................. základ je vozit co nejmíň lidí, protože lidi sou zvířata,bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Tak potahy jsem dostal, tak je nainstaluji a pak uvidím. Hlavně vozím malýho prcka, takže je to hnedka okopaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 souhlas s Mezonkem :) antena na sklo vypada jak, to je original? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Anténu na sklo budu teprve dneska řešit v prodejně v CV, chtěl bych nějakou decentní, ale taky aby fungovala. Hlavně budu muset vyzkoušet signál z té nové antény (žralok). Přišlo mi že po odpojení stávající byl signál na rádiu úplně stejný. Tak abych pak neměnil ještě celý rozvod pod tapecem :-( Vím že GPS frčela, ale příjem FM byl na klasickou anténu tragickej. Ikdyž vlastně anténou to asi nebylo, jelikož jsem zkoušel jinou anténu a přímo zapojit do rádia a výsledek byl stejný. (to jsem si dopověděl sám) No snad nějaká druhá na sklo pomůže. Asi zkusím strýčka google, jestli mi něco vyplyvne na tému originální anténa škoda na okno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Takže po návštěvě v krámě v Chomutově jsem zjistil že vlastně nic co potřebuji nemají. (viz foto) Po dotazu přes SZ s Rolbařem mi bylo doporučeno využít stávající anténu a zapojit jí jako anténu č.2. Nicméně i zde mi chybí přechodka ISO samice, Fakra samice (tuším) A potom dále napojení Bílé (FM) a Modré (GPS), u bíle to vypadá FAKRA-RAKU, ale u té GPS Si vůbec nejsem jistý, jakou použít koncovku. Pak mě napadla ještě jedna věc a to ta, odmontovat celý tapec a sehnat prodlužky FAKRA,FAKRA, bohužel jsem na stualarmu nemohl najít, sakra. Co teď? :-( Našel jsem toto, je to takhle správně? Gps: http://www.ahifi.cz/per-pic-adapter-gps-2.html anténa: http://www.ahifi.cz/antenni-adapter-iso-fakra-295741.html Nebo anténa + gps: http://www.ahifi.cz/antenni-adapter-fakra-iso-smb.html Pak ještě sehnat adaptér ze staré antény přímo do rádia jako anténu číslo 2. Můžete někdo zkontrolovat? Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Dnes som tak nad tými tvojimi trablami s tými konektormi premýšľal a ak nie si ľavý,tak by si mohol rozrobiť obe antény a odpájkovať z plošnej dosky káble a preletovať ich na tú druhú :) Prístup k tým spojom by mal byť dobrý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 (upraveno) Určitě TV servis na Kadanske vid :) . Vyfot to pořádně taky přemýšlím o sharkovi. Upraveno Únor 14, 2015 uživatelem Juhyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Gracho - Přemýšlím ze do toho takhle asi půjdu. Nebudu muset nic objednávat a budu mot zaručeno, ze ty konektory budou sedět. Každopádně mám ruce do X, takže budu muset počkat až bude mít v dílně jeden z kluků čas. Možná bych to taky zvládl, ale jistota kvalitní práce mě usvědčuje že si raději počkám. Teď jsem tam "na prasáka" napojil tu starou. Visí mi na zadním okně :-DJuhy - přesně Chomutov, Kadaňska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Foto je, myslím, dostačující. No než abych něco po... tak jsem poslal na ahifi dotaz, tak jsem zvědavý co mi odpoví. Tak to pak objednám. Protože jsem probíral to pájení a je to na mikro pájku.. tak než abych něco z.... tak to vyřeším origo přechodkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 tak z ahifi přišel zajímavý e-mail, který mě rozhodně pobavil a nepotěšil... Dobrý den,na Váš dotaz neumím odpověd.Přeji hezký den Asistent nákupu / Obecné dotazy Specializovaný obchod s autohifiRybnická 531/107, 634 00 Brno, Česká republika e-mail: dotazy@ahifi.cz tel.: +420 547 215 641 ( Po-Pá 9:00 - 17:30)Proč nakoupit u Ahifi? 15 let zkušeností optimální skladové zásoby moderní kamenný obchod v Brně špičkové hodnocení na Heureka.cz ověřená montážní dílna člen SOS, u nás nic neriskujete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Nikdo neví jaké přechodky použít? :-( Tak šikovný pán z webu aunika.com mi poradil: http://www.aunika.com/search.php?f_what=295741&f_=&f_=&f_= http://www.aunika.com/Autoanteny/Antenni-adaptery/Antenni-adapter-RAKU2-FAKRA http://www.aunika.com/Autoanteny/Antenni-adaptery/Antenni-adapter-RAST-FAKRA http://www.aunika.com/Autoanteny/Antenni-adaptery/Antenni-adapter-FME-SMB-1 celkem přechodky za 949,- Kč, doporučil ale vyměnit ten interní svod.. Takže o tom ještě popřemýšlím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Na GPS by isla asi tato: http://www.autoomega.sk/?id_sek=1455&id_tovar=36220&uroven=4&zaradenie=1455&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Ale na ten druhy konektor moc nevidim. Skus pozriet tuto: http://www.saunika.sk/auto-anteny/antenne-adaptery/ alebo http://www.autoomega.sk/?ukaz=vsetko&id_sek=1455&uroven=4&zaradenie=1455&hlzaradenie=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 zkoušel si stualarm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.