shamp1x Odesláno Duben 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 No co se dá dělat, máme ho "napůl" a než se s ní dohadovat, je někdy lepší ustoupit :-) Ale i tyhle alu jsou pěkný, alespoň mě se líbí. Zatím jsem na nich moc nenajezdil. Jsem zvědav jak moc se zvýší spotřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 12, 2015 Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Tak pokud ho mate na pul, tak to je neco jineho ;-) Jinak i ty MAM jsou moc pekny, ale cekam na fotku za denniho svetla ;-) Ja jsem objednany za 14dni na poradne cisteni auta a trosku toho detailingu a pokusu o rozlesteni prace "ohleduplnych" spoluobcanu, tak to pak taky nejak nafotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2015 Však jedná fotka za denního světla je na předešlé stránce. Taky bych to chtěl rozlestit. Uvidím jestli koupím přípravky a nebo to dám někomu vymazlit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Dnešní tuning od souseda. Čekám na pojišťovnu. Přední dveře kaput, hnute zadní dveře, sloupek a rám pod dverma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Tak to zamrzi :( snad ju das coskoro dokopy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 to teda nepoteší ten pohľad... prajem skoré vyriešenie a nech je z octy čo najskôr krásavica ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Děkuji pánové, no co se dá dělat. Docela mě přítelkyně vystrašila. Prý pojď na parkoviště, nabourali nás. Hlavně že se ani jedné nic nestalo. Pán vyjížděl z parkoviště a nevšiml si že holky jedou. Menší rána z boku a když otevřu dveře, nestačím se divit co ta malá rána dokáže napáchat za škodu. Druhé auto (modrá fabia) měla jen lehce prasklý zadní blatník a levé zadní světlo. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Teď se snažím sehnat přední dveře, akorát nevím kde zjistím kód té barvy, sakra sakra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 30, 2015 Sdílet Odesláno Duben 30, 2015 Pozri v servisnej knižke hneď na prvej strane alebo v kufri,v priestore kde je rezerva - tam by mal byť nalepený tiež ten istý štítok,ktorý je aj v servisnej knižke na prvej strane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 je to napsano i ve velkem technicaku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Podívám sebdo Vtp, mam za to že je tam jen zelenomodra metalíza. Jak jsem byl včera v pohodě, tak to na mě dneska dolehko. :-( ten pohled na auto... edit, tak ve VTP a ani pod rezervou nic. Nakonec to bylo napsané v servisní knížce hnedka na začátku a jedná se o barvu 9598. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 a nemel jsi predtim napsano 3K3K ? Zelena island metaliza ? :) ale ve VTP by to urcite melo byt ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Netuším co tam kde bylo psáno, každopádně jel jsem si včera vyzvednout ty dveře a za ty peníze je to luxus a vypadá že 9598 sedí. (dle odstínu), teď jen počkat na toho likvidátora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Takže dnes přijel likvidátor na focení, následovat bude kompletní odstrojení a ve čtvrtek nové focení. Dle zpráv z dílny dostaneme ho... a ne odškodnění. Takže ve výsledku vás někdo naboří, dostanete prdlajs (kdo ví jestli se za ty peníze to auto opraví) a ještě jste na bůhví jak dlouho bez auta... Naštěstí se přítelkyně strýček vytáhl a půjčil nám náhradní přibližovadlo po dobu opravy... Přemýšlím jestli na pojišťovně nebudu vymáhat náhradní vůz po dobu opravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Nevíte někdo, jestli se na klasickou předfacelift oktávku 2 dělá takováhle mřížka do nárazníku? Jak googlim, tak googlim a nepodařilo se mi nic najít. Stejný vzor potom na přední masku. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0853677d9b9-mrizka-predniho-narazniku-rs-oe-17716.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Silne o tom pochybuji bys musel udelat samodomo uoravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 neRS honeycomb jsem viděl jenom pro facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Sakra, no co se dá dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Tak dnes jsem se konečně dočkal, auto hotové po opravě, po laku, vyměněny kompletní přední silentbloky, ostřik pravého předního světla a v neposlední řadě nové zadní světlo (po srážce s basou piv ). Bylo zjištěno, že k tomu přednímu ostřiku bude potřeba ještě motůrek pro ostřiky a ještě to že mi hází volant od cca 120 km/h, takže budu ještě bádat čím by to mohlo být (gumy) Po třech týdnech jsem konečně spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Tak parada zase pojizdnej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Joj, ještě vyřešit ten problém s gumama a ostriky. Gumy budou adi bpbe vyvážený. Klepe to od 100kmh. Ještě jsem si udělal radost koženou loketní opěrkou, ta půjde v nejbližší době na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Takže loketka už je na autě, kožená loketka taky :-) Je to parádička :-) Ostřik + jednotka vyměněna, chybí akorát nasadit kroužky 57,1*66,6 a už by to mělo být bez problémů :-) Jo a málem bych zapomněl že pořád není čas a hlavně místo pro nátěr brzd ze zeleno/černé kombinace na RS zelenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 no nemám zvedák, takže neuděláš všechny 4 najednou, ale postupně můžeš u nás:-) akorát počasí moc nepřeje:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 Právě že to počasí je naprd, jinak bych to nechal před dílnou na špalkách ať už je to natřený, nebo mi to nedá spát :-D Ale děkuju, jsi hodnej. Někdy se můžeme někam projet, když jsme ti tatínkové ze školky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 24, 2015 Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 já už nezávodím:-) kdyby si chtěl umejt, vyluxovat, prostě nějaká ta "údržba", tak není problém.............. wapka, voda, elektrika, vysavač všechno je, prostor taky a tak v září bude i dvojgaráž, takže i něco většího:-) můžeš vzít i malou, můžou řádit na trampošce, v bazénu.............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2015 To zní parádně, určitě se někdy domluvíme, až bude počasí. Děti by si pohrály a já bych konečně nahodil vymezovací kroužky, abych mohl jezdit 100km/h plus :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Tak kroužky už jsou nějaký ten den na autě a klimatizace je taky doplněná, geo a vše s tím spojené taky :-) Teď si jen najít čas na další věci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Aktuální fotka :-) Bordelu si nevšímejte, mám to před generálním úklidem (před svatbou) Novinky - loketní opěrka s bílým prošitím ve stylu piano black (plast kolem zapíku), nová řadící páka, která mi bohužel přišla bez černého rámečku (musím sehnat) a v poslední řadě popelník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 dneska měli nějací cigáni svatbu, ale neviděl sem tě tam, byla kolona přes půl béčka, tak je možný že sem tě přehlídl:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.