Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

Děkuji všem :-)

Krocane - jasně že jsem to byl já. Pak jsem tě některý den viděl jak jsi na mě troubil a jel jsi za mnou směrem do centra a někam si uhýbal.

Všechno je v pořádku. Dnes jsem je přivezl domů. Maminka byla na císaři, takže jsme čekali na vyndání stehů. Od zítřka mám dovolenou, takže se nemůžu dočkat.

K autu: Čekám na dodávku zboží ze ŠA, takže předpokládám v průběhu příštího týdne to dají "mekányci" :-D dohromady

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

košin, díky za tip, taky jsem mohl koupit sadu za cca 800,- Kč ale co jsem tady pročítal diskuze, tak se jedná o náhražku z levného hliníku a je to shit. Proto jsem objednal přímo od ŠA, mělo by to být lepší. Alespoň v to doufám, když mě to vyjde na 1200,- + tedy ještě ta opěrka.

Odkaz ke komentáři

Tieto originaly by nemali byt len krytky, ale cely plynovy naslap.

Co sa tyka toho naslapu lavej nohy z aliexpressu, tak pozor na to. Objednal som odtial a ten kov je taky hladky a leskly, kdezto tie origo pedaly su trosku brusene a matnejsie. Aj plast je typicky cinsky, pri osadzani sa mi z neho podarilo urvat kusok, akurat na viditelnom mieste :rolleyes: ...tak som objednal este jeden z bazosu a to bol uz original.

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

Takže auto nastrojeno, klima opravena a doplněna, výměna oleje proběhla + filtrů, aktuálně 234515 km. Zjištěné závady na lanovodu ruční brzdy plus budou potřeba vyměnit krycí plechy předních brzd. A to mě přivádí do rozpaků.

1) kompletní nové kotouče předek zadek plus přední krycí plechy plus komplet keramické destičky cca 12tk VS přední komplet brzdy z rs 3 cca 10tk a co zadek? Musel bych prodat zimní 16 a vymyslet alternativu na zimu. 2) objednan eibach pro kit. K tomu buď cca 7tk komplet billstein b4 a nebo cca 12tk komplet billstein b6. Cena je včetně všech dorazu atd. Má smysl příplatek za ty tlumiče? A co brzdy? Ajajaja

Jo a ještě musíme nalepit lišty dveří.

Odkaz ke komentáři

Takže auto nastrojeno, klima opravena a doplněna, výměna oleje proběhla + filtrů, aktuálně 234515 km. Zjištěné závady na lanovodu ruční brzdy plus budou potřeba vyměnit krycí plechy předních brzd. A to mě přivádí do rozpaků.

1) kompletní nové kotouče předek zadek plus přední krycí plechy plus komplet keramické destičky cca 12tk VS přední komplet brzdy z rs 3 cca 10tk a co zadek? Musel bych prodat zimní 16 a vymyslet alternativu na zimu. 2) objednan eibach pro kit. K tomu buď cca 7tk komplet billstein b4 a nebo cca 12tk komplet billstein b6. Cena je včetně všech dorazu atd. Má smysl příplatek za ty tlumiče? A co brzdy? Ajajaja

Jo a ještě musíme nalepit lišty dveří.

ser na přední brzdy z rs3, k čemu? akorát to někde zahamstneš a někdo tě naprcá i zezadu, stačí že máš bok a předek trefenej :lol:

12tis za komplet brzdy je moc, já dal za všechny kotouče ate + destičky ate ceramic cca 5500 u jeldy, za práci včetně brzdovky 1400, takže brzdy za 7 tis. sice máš 2.0, ale tam nebude takovej velkej cenovej rozdíl, plechy stojí pár kaček.......

Odkaz ke komentáři

Máš to pekné, ten RS nárazník v spojení s tou farbou je super :palec: .

A nepremýšlal si ešte nad podložkami rozširovacími? Ja mám na Zenithoch 7Jx17" ET54 vzadu 15 mm, vpredu 10 mm a sú perfektne zarovno. Úplne inak to auto vyzerá :). A ak kúpíš nemecké SCC, tak k tomu dostaneš aj TUV-čko.

Odkaz ke komentáři

Pejp, nad tím jsem nepřemýšlel. Když dám rozšiřovací podložku, tak budu potřebovat i nové "delší" šrouby, že? Mohu tě požádat o nějaký link na ty podložky, abych měl představu, kolik to stojí? Každopádně díky za pochvalu, chci to mít takové, jako to nikdo jiný nemá. V téhle barvě moc octávek nejezdí. Tedy u nás v Kadani jsem potkal asi 5... Pořád to ale není co stříbrných, černých, bílých... :-)

Krocan - fakt jsem se díval kolik to stojí na internetu a vychází to prostě +-10-12 včetně těch krycích plechů, tzn. raketa.

K tomu podvozku nikdo nic? :-D Eibach pro kit + B4 sport?

Odkaz ke komentáři

Díky za Link, ale to je kompletní sada těch hliníkových krytů. Mě by stačil jen těm jeden kus kde je opěrka nohy. Dnes jsou nějaké novinky, ale bohužel mi z mobilu nejdou nahrát fotky..

Tak konečně na PC, takže nahazuji novinku.... na foto jsou 2 balíčky, pružiny a koncovky, které jsem sehnal za parádní cenu a jsou fungl nové. Čekám ještě na další balíky - B4 sport... :-)

Jinak mám pořád dilema o3 rs brzdy a keramiky. Není někdo v okolí Chomutova co na tyto brzdy na o2?

post-38447-0-66938300-1464370441_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...