Guest Martin 1980 Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Zdravím vás,chcem vás poprosiť,či by mi nevedel niekto pomôcť s problémom.Stava sa mi to pravidelne,že pri zaradení spiatočky a naslednom pustení spojky mi vyhodí rychlosť.Octavia combi II 1,9 tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 hlavně to chce řešit v čas, já to nějakou dobu na OI ignoroval a odnesla to celá převodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin 1980 Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Zdravím vás,chcem vás poprosiť,či by mi nevedel niekto pomôcť s problémom.Stava sa mi to pravidelne,že pri zaradení spiatočky a naslednom pustení spojky mi vyhodí rychlosť.Ja mam Octavia combi II. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Reklamce zdrejme chybejici lozisko zajed do servisu skoda na reklamaci!Vymeni ti ji na zaruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 To jako ze by to lozisko ztratil?nebo myslis, ze to nekolik fungovalo bez toho loziska a ted to zacalo teprve blbnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Ložisko nee. Bych to viděl na zámek zařazené rychlosti. Stejně se bude muset rozebrat převodovks. Pokavaď jsou v pořádku tàhla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 nevim nenapsal.od kdy to pozoruje,pri kompletaci a reklamaci u nas kdyz vyhazuje rychlost tak chybi lozisko,prijelo i auto co melo 30tis km na reklamaci takze nevim ale rozebrat se musi,na zamek zpatecky bych to nevidel max vyskocena pruzinka co to drzi ale zjisti se vic jak to rozebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.